نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10Likes

موضوع: شیرینی شمع

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    شیرینی شمع

    این شیرینی گزینه خیلی خوبیه برای سفره هفت سین شما









    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز









    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز


















    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز










    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز









    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز

    برای این شیرینی 3 تا دستور پیدا کردم

    البته طبق معمول این فقط یک ایده ست که شما می تونید پرورشش بدید
    مثلا ساق عروس خودمون رو به این شکل درست کنید....یا باقلوا و ....



    دستور اول:

    مواد لازم برای خمیر

    آرد 170 گرم ( ذکر شده آرد 2 صفر)
    مارگارین 60 گرم
    شکر 50 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    وانیل
    فندق


    مواد لازم برای گاناش سفید:
    150 گرم خامه
    150 گرم شکلات سفید

    مواد لازم برای کارامل( شعله):
    4 قاشق غذاخوری شکر
    2 قاشق غذاخوری آب


    تهیه خمیر: همه مواد به غیر از فندق رو توی یک ظرف با هم مخلوط کنید و خمیر به دست آمده رو به صورت گلوله ای در آورده
    به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت بدید

    خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر باز کنید
    خمیر رو به عرض 5 سانتی متر برش بزنید
    دور قالب کانلونی بپیچید و اضافه آن را ببرید
    با انگشت کناره ها رو به هم بچسبونید
    روی خمیر آماده شده رو کره آب شده زده و در خرده فندق بغلطانید
    در قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار داده و به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید تا طلایی شود

    تهیه گاناش
    شکلات خرد شده و خامه رو بر روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شود
    بعد از خنک شدن به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید
    از فریزر خارج کرده وبه هم بزنید


    تهیه کارامل
    آب و شکر را بر روی حرارت قرار دهید تا طلایی شود
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز

    دستور دوم :

    خمیر:

    آرد 500 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر 200 گرم
    کره 200 گرم
    ب.پ 1/2 بسته؟
    نمک 1 پینچ
    رنده پوست 1 عددلیمو

    کاسترد:
    شیر750 میلی لیتر
    شکر 225 گرم
    آرد 115 گرم
    زرده تخم مرغ 3 عدد

    کارامل:
    شکر 150 گرم
    آب 2 قاشق غذاخوری


    برای تزئین
    کره 50 گرم
    فندق خرد شده
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: کارگاه شیرینی های نوروز

    دستور سوم:

    آرد 300 تا 350 گرم
    مارگارین 120 گرم
    شکر 100 گرم
    تخم مرغ کوچک 2 عدد
    وانیل
    فندق

    گاناش:
    خامه 500 میلی لیتر
    شکلات سفید 500 گرم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما