نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree61Likes

موضوع: شیرینی گل مینا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 20
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عشق آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    1,014
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    6928
    پسند کرده
    6483

    شیرینی گل مینا

    شیرینی گل مینا




    با دستور زیر http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=1510&PN=1
    گیتار و m1361 این نوشته را پسندیده.
    مرا گر دولت عالم ببخشند
    برابر با نگاه مادرم نیست

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    218
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    2575
    پسند کرده
    1348

    ویترین مدال ها

    شیرینی گل مینا
    گیتار و m1361 این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    636
    میزان امتیاز
    209
    پسند شده
    10395
    پسند کرده
    5517
    نام: DSC07790.jpg نمایش: 5244 اندازه: 102.0 کیلو بایتاز برنامه خانه مهر خانم جمشیدیان
    قرمه سبزی
     
    گیتار, ترنم63 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somi66 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    994
    پسند کرده
    969
    شیرینی گل مینا خانم جنت دوست
    روغن قنادی150گ
    پودر شکر 100گ
    زرده2
    سفیده1
    رنده پوست پرتقال1/2ق چ
    اب پرتقال1ق س
    ارد برنج100گ
    ارد سفید150گ
    رنگ نارنجی یا دلخواه2-3قطره(اگه ویلتون یا امری باشه خیلی کم رنگ بزنید)
    روغن و پودر شکر را 1دقیقه با همزن میزنیم
    زرده ها سفیده و رنده پرتقال را افزوده 1دقیقه دیگه میزنیم
    اب پرتقال و ارد برنج رو میریزیم ارد سفید رو کم کم افزوده با دست مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد
    اگه چسبنده بود کمی ارد سفید میریزیم
    1/3خمیر را رنگی میکنیم مابقی را بین 2کاغذ روغنی یا پلاستیک باز کرده به ضخامت1-2میل وقالب مینا زده در سینی چرب نشده میچینیم
    خمیر رنگی رابه ضخامت 2میل باز و با قالبی کوچکتر از قالب اولیه قالب زده وروی خمیر قبلی میگذاریم
    شیرینی را در فر180درجه به مدت 10-12دقیقه میپزیم وبعد از سرد شدن ازسینی جدا میکنیم
    تجربیات من
    این شیرینی یکم لم و قلق داره اگه سختتونه از مینای خانم جمشیدیان استفاده کنین حتما تو دستور خانم جمشیدیان رنده لیمو بزنین تا زیاد بوی کره نده
    تودستور پانیذ ارد سفید رو کمکم بریزید اگه خیلی کم چسبندگی داشت دیگه ارد نزنین چون ارد برنج داره یکم که میمونه چسبندگیشو از دست میده
    اگه ارد زیاد شه شیرینی بعد از پخت ترک ترک میشه
    شخصا ضخامت خمیر زیرین رو4میل یا بیشتر میگیرم و لایه رویی1-2میل.
    میشه رنده پرتقال رو حذف و اسانس یا پودر هل زد وبجای اب پرتقال از همون مزان گلاب
    استفاده کرد
    امیدوارم درستش کنین و در ایام عید از خوردنش لذت ببرید
    ویرایش توسط somi66 : ۱۳۹۲/۱۲/۰۴ در ساعت ۰۸:۲۰ بعد از ظهر
    گیتار و ترنم63 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    688
    پسند شده
    17169
    پسند کرده
    20168
    گلهای مینا -هنر آشپزی شماره 66

    نام: 150320144143.jpg نمایش: 4391 اندازه: 99.1 کیلو بایت

    کره 200 گرم________ پوست لیموترش تازه رندهشده ک ق چ ________پودر قند 100 گرم
    پودر کاسترد 4 ق س ___________آرد 250 تا 300 گرم_____________وانیل یک چهارم ق چ
    آرد ذرت یک ق غ__________زردخ تخم مرغ یک عدد______________ bp یک دوم ق چ


    نام: 150320144146.jpg نمایش: 3992 اندازه: 97.0 کیلو بایت

    کره و پودر قند را با پوست لیموترش رنده شده و وانیل بزنید.
    زرده را اضافه کرده ، پودر کاسترد، آرد ذرت، آرد و bp را بامواد مخلوط کنید .
    خمر را به صورت دلخواه (مثلا قالب نیلوفر) قالب زده وسط ان پسته بگذارید .
    به مدت 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط با دمای 175 بپزید.
    این خمیر چون پودر کاسترد دارد زود سفت میشود برای همین نباید آرد مازاد اضافه کرد.در صورتی که خمیر چسبندنه است در یخچال بگذاری تا خودش را بگیرد.
    .
    .
    .
    .و تغییراتی که من همیشه تو این دستور میدم :
    با 250 گرم خمیرم جمع شد- از رنده پوست پرتقال استفاده میکنم - خمیر رو نصف کردم و یک ق چ نسکافه رو با کمی آب جوش حل کردم ونیمی از خمیر رو نسکافه ای کردم و دیگه از رنگ استفاده نمیکنم.
    بسیار ترد و خوشمزه است.
    .
    .
    .
    این هم هم برای یکبار دیگه ش . داخلش رو با شکلات مذاب پر کردم .



    .
    .
    .



    .
    .
    .
    شیرینی با خمیر گل مینا - وسط خمیر رو با خلال دندان سوراخ کردم که خمیر پف نکنه و بالا نیاد و بعد از خنک شدن شیرینی دخل حفره رو با گاناش پر کردم . در دو طعم نسکافه ای و وانیلی .



    .
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۴/۰۷/۲۲ در ساعت ۱۲:۲۷ قبل از ظهر
    گیتار, saeedeh mansoori, ترنم63 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    4484
    پسند کرده
    653

    شیرینی گل مینا

    اینم شیرینی های گل مینای خوشگل و خوشمزه ی من با خمیر راحت و خوش قلق خانم جمشیدیان





    قبل از رفتن توی فر
    نام: DSC_0642.jpg نمایش: 2864 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    بعد از رفتن دراومدن از توی فر

    نام: DSC_0644.jpg نمایش: 2699 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    همه هم از بوش موقع پخت تعریف کردن هم وقتی اومد بیرون و خوردن گفتن خوشمزه است
    فقط به جای رنده پوست لیمو رنده پوست پرتقال زدم و یه زذره بیشتر از مقداری که باید زد
    گیتار, ترنم63 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    4484
    پسند کرده
    653
    اینم شیرینی های گل مینای خوشگل و خوشمزه ی من با خمیر راحت و خوش قلق خانم جمشیدیان





    قبل از رفتن توی فر
    نام: 42333d1395134215-dsc_0642.jpg نمایش: 2331 اندازه: 41.3 کیلو بایت
    بعد از رفتن دراومدن از توی فر

    نام: 42334d1395134390-dsc_0644.jpg نمایش: 2317 اندازه: 40.1 کیلو بایت
    همه هم از بوش موقع پخت تعریف کردن هم وقتی اومد بیرون و خوردن گفتن خوشمزه است
    فقط به جای رنده پوست لیمو رنده پوست پرتقال زدم و یه زذره بیشتر از مقداری که باید زد
    گیتار, m1361 و ترنم63 این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    284
    پسند شده
    4107
    پسند کرده
    3389
    نام: IMAG0107.jpg نمایش: 3137 اندازه: 54.5 کیلو بایت
    شیرینی گلهای مینا - مجله هنر آشپزی(صفحه 7 - خانم زردین لطف کردن و دستورش رو گذاشتند)
    گوناگون (صفحه 7 )

    گیتار, ترنم63 و m1361 این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما