نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree22Likes
  • 1 Post By eli jun
  • 6 Post By heaven
  • 7 Post By heaven
  • 8 Post By heaven

موضوع: شیرنی پسته شکلاتی

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    شیرنی پسته شکلاتی

    شیرینی پسته ای شکلاتی





    روغن قنادی 150گ
    پودر شکر 150 گ
    وانیل 1/8 ق مربا خوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    آرد 250گ
    پودر پسته 100گ
    پودر پسته برای تزئین
    شکلات 100گ

    روغن و پودر شکر رو به مدت یک دقیقه هم زده سپس زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد و پودر پسته را اضافه و با مواد مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید . سپس با کمک کاغذ روغنی و وردنه خمیر را به قطر 5میلیمتر پهن کرده و قالب بزنید. مدت پخت 12تا15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد.
    پس از سرد شدن با شکلات و پودر پسته تزئین کنید.
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    شیرنی پسته شکلاتی

    این #شیرنی بسیار خوش طعم ، ترد و خوش قلقی که با تضاد رنگ زیبایی که دارد میتواند یکی از انتخابهایمان برای پذیرایی از مهمانان نوروزی باشد.
    دستور این شیرینی از گروه تلگرامی مامی سایتکه توسط خانم نجما طارمی ارائه شده است، در پرتال منتشر میشود. تعدادی از دوستان گروه، این شیرینی را تهیه کرده و طعم و بافت خوب آن را به دوستان دیگر نیز توصیه کرده اند.

    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۱۲/۱۲ در ساعت ۰۲:۲۵ قبل از ظهر
    گیتار, m1361, mami zahra و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    ابتدا دستور تهیه اصلی:

    شیرنی پسته شکلاتی

    مواد لازم برای 160 عدد شیرینی:


    • آرد / 500 گرم
    • پودر کاکائو / 50 گرم
    • پودرشکر / 200 گرم
    • کره سرد / 400 گرم
    • تخم مرغ / 2 عدد
    • پودر پسته / 70 گرم
    • پسته خرد شده / 50 گرم
    • شکلات تلخ / 200 گرم
    • نمک / یک پنسه

      روش تهیه:

    250 گرم آرد،50 گرم پودر کاکائو،100 گرم پودر شکر،1 پنسه نمک،200 گرم کره سرد،1 عددتخم مرغ رو با تیغه مخصوص خمیر همزن بزنید و در نایلون پیچیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید.

    سپس 250 گرم آرد، 70 گرم پودر پسته ( کاملا پودر شده )، 100 گرم پودر شکر، 200 گرم کره سرد، 1 پنسه نمک و 1 عدد تخم مرغ را با خمیرگیر همزن یا دست خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

    سپس خمیر را به صورت 4 تا لوله 20 سانتی در آورده و در نایلون به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

    بعد از استراحت هر دو خمیر، خمیر قهوه ای رنگ را به ضخامت 5 میلی متر به شکل مربع باز کنید.
    روی خمیر را با آب خیس کرده و خمیر پسته ای را در میان آن قرار دهید و رول کنید.
    رول ها را در نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.
    سپس رول خمیر را به ضخامت نیم سانت برش بزنید.

    فر را یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کنید و شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه بپزید.
    سپس شکلات به روش بن ماری آب کرده و کمی روغن مایع درون آن بریزید.

    شیرنی ها آماده شده را داخل شکلات روان زده و با پسته خرد شده تزئین کرده کنید.

    اختصاصی مامی سایت

    ارائه دهنده: خانم نجما طارمی




    pooneh 007, باران67, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    این رسیپی توسط خانم اکرم شفیعی از اعضای محترم مامی سایت، اجرا شده که در ادامه مطلب تجربیات ونظرات ایشان را خواهید خواند.

    من با یک پنجم دستور درست کردم. شیرینی بسیار خوش قلقیه. خیلی ترد و خوشمزه است. من با پودرقند درست کردم و چون شکلات تلخ نداشتم به قسمت کاکائوییش نصف میزان رسیپی، پودرقند زدم تا تلخ تر باشه. البته شیرینیش اندازه است.

    خمیر ابتدا چسبنده است ولی با استراحت در یخچال خوب میشه. پس آرد اضافه نکنید.
    طبق رسپی خمیرها رو بعد از حاضر شدن یکساعت گذاشتم یخچال.

    ولی بعد از رول کردن خمیر میانی و قراردادنش در خمیر کاکایویی چون عجله داشتم یک ربع گذاشتم فریزر و برش زدم.

    همون برشهای نیم سانتی رسپی عالیه. تو فر ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه طول کشید تا اماده شد.

    بعد از خنک شدن شکلات رو بن ماری کردم و با قیفی که سرش رو کوچیک برش زده بودم روی یکطرف شیرینی ها ریختم و قبل از سفت شدن شکلات ها پودر پسته پاشیدم روش.

    بافت شیرینی هم نرم و در عین حال هم ترده. تردیش بیسکوییتی نیست. یعنی شکننده نیست. این شیرینی بعلت تضاد رنگ زیبایی که داره میتونه گزینه خوبی واسه پذیرایی عید باشه.

    عکس از خانم اکرم شفیعی




    عکس از خانم مهسا از کاربران تلگرام مامی سایت


    zakizadeh, مهتاب بانو, saeedeh mansoori و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما