نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree40Likes
  • 3 Post By باران67
  • 11 Post By باران67
  • 7 Post By hengamehh
  • 10 Post By hengamehh
  • 9 Post By kurosh1

موضوع: طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه کره بادام زمینی در منزل

    مامان غزل, m1361 و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    کره بادام زمینی

    به نقل از شف طیبه ی عزیز




    من قبلا در حد کفاف و عفاف در مورد طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه توضیح دادم.
    ولی از همون روز قصد جدی داشتم که از فرایندش تصویر برداری هم بکنم که براتون مشهودتر باشه.


    چند سال بعد.... و اکنون زمانش فرا رسیده!


    خیلی برای فردی که برای مصرف روزانه اش مرتب کره بادام زمینی درست میکنه زشته که گرفتن چهار تا دونه عکس چند سال واسه اش طول بکشه. ولی خب... حرفش نزدنیه. بهتره بگذریم.








    کره بادام زمینی از نعمات الهیه. جدی میگم. بی شوخی. اگر شما فوایدش رو میدونستید به سادگی از کنارش رد نمیشدید.
    فقط همینقدر توضیح بدم که اگر قصد کاهش وزن دارید و یا تلاش میکنید در وزن فعلیتون باقی بمونید گنجوندن کره بادام زمینی در صبحانه از واجباته. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید.








    خیلی ساده است.
    خیلی خیلی ساده است.
    کافیه به اندازه نیاز مقداری بادام زمینی رو توی یه تابه بریزید و بذارید روی شعله متوسط اجاق.
    اینکه هر بار چقدر کره بادام زمینی درست میکنید دست خودتونه.
    باید ببینید مصرفتون به چه اندازه است.
    یا اینکه بلندر شما سایزش تو چه مایه هاست.
    توصیه من اینه که بلندر یا غذاساز رو کمتر از نیمه پر کنید.


    پس نتیجه این شد که به اندازه نیازمون مقداری بادام زمینی رو توی یه تابه میریزیم.


    من ترجیح میدم بادام زمینی ها بوداده و شور باشند. پوستش رو هم جدا نمیکنم.
    این یه تصمیم کاملا شخصیه و هیچ ربطی هم به تنبلی نداره. به هیچ عنوان!


    شما میتونید از بادام زمینی خام استفاده کنید.
    یا بادام زمینی شوری که پوست نداره.


    پس نتیجه این شد که فرقی نمیکنه بادام زمینی چطوری باشه.


    بادام زمینی رو توی تابه روی حرارت قرار داده و در حدی که کاملا گرم بشه بهش حرارت میدیم.


    توجه داشته باشید هدف من این نیست که بادام زمینی ها را تست کنم. صرفا میخوام به فرایند تولید کره بادام زمینی سرعت ببخشم.
    وگرنه بدون گرم کردنش هم انجام پذیره.








    بادام زمینی ها رو توی بلندر یا غذاساز یا مخلوط کن میریزیم.
    برای اطلاعات بیشتر در مورد این مدل دستگاهها به این پست مراجعه کنید.


    مشاهده میکنید که به سرعت تبدیل به پودر بادام زمینی میشن.











    به هم زدن با دستگاه ادامه میدیم.
    بعد از اندکی پودر بادام زمینی تبدیل به خمیر بادام زمینی میشه.








    باز به همین شکل به پوره کردنش ادامه میدیم و اینبار مشاهده میکنیم که عملا بادام زمینی مثل یک کره مذاب میشه.


    من چون از یک غذاساز بزرگ استفاده کردم و قدرت موتور دستگاه هم زیاده عملا دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید تا بادام زمینی ها تبدیل به کره بادام زمینی بشن.
    گرم بودن بادام زمینی ها سرعت کار رو دو سه برابر بالا میبره.






    یعنی عملا در کم ترین زمان ممکن شما میتونید از بادام زمینی هاتون کره بگیرید!


    مدت زمان دقیقا بستگی به قدرت موتور دستگاه داره. و اینکه شما دستگاه رو چقدر پر کرده باشید.
    من با این میزان بادام زمینی نیازی نداشتم که با قاشق همش بزنم. چون دستگاه به اندازه کافی فضا برای حرکت داشت.
    کره بادام زمینی شما با رعایت این نکات در زمان کمی قابل بهره برداریه!








    به دلیل گرمای موجود در بادام زمینی ها و اصطکاک ایجاد شده در هنگام پوره کردن، کره بادام زمینی اصطلاحا مذاب خواهد بود.
    به مرور زمان کره بادام زمینی سرد تر میشه و سفت تر هم خواهد شد.








    من خودم شخصا کره بادام زمینی داغ و مذاب رو ترجیح میدم.
    خوردنش با عسل طبیعی اصلا یه لطف دیگه ای داره.

    یک برش نون، نصف قاشق کره بادام زمینی، اندکی عسل ... و من کاملا سیرم تا ظهر.







    همینطور که عرض کردم کره بادام زمینی در اثر سرما (و زمانی که در یخچال باشه) کاملا سفت خواهد بود.
    نرم و لطیف و کرم مانند.
    از این کره بادام زمینی میتونید در انواع کیک ها و بیسکویتها و شیرینی ها استفاده کنید.


    رنگ کره بادام زمینی بسته به اینکه پوستش رو گرفته باشید یا نه متفاوت خواهد بود.
    من دوست دارم پوست داشته باشه. چرا همه اش فکر میکنید ربطی به تنبلیم داره؟!


    کره بادم زمینی رو خودتون در خانه تهیه کنید.
    بدون مواد نگهدارنده.
    از تولید به مصرف.
    صد درصد طبیعی.
    مقرون به صرفه.
    بسیار کاربردی.
    و همینطور که عرض کردم با این شیوه میشه همه کره ها رو تهیه کرد.
    خوش باشید
    my soul, مامان غزل, کیجا و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39778
    پسند کرده
    59949
    خیلی ممنون باران جون

    کره بادام زمینی من به روش شف طیبه بسیار خوشمزه هست من عاشق بادام زمینی هستم و مشتقاتش

    من بادام زمینی با پوست بو داده گرفتم که خود بادام زمینی ها سرشار از نمک نباشه پوستش هم گرفتم بادام زمینی روغنش زیاده خیلی زود تبدیل به کره می شود نمک و شکر هیچی اضافه نکردم اولش من زیاد درست نکردم برای تست با خرد کن کوچک هم درست کردم نیاز به غذاساز نداشت

    داخل یخچال گذاشتم فرداش سفت نشده بود خوب بود

    حدود 5 دقیقه دستگاه روشن بود تا کره شد
    نام: karebadam.jpg نمایش: 760 اندازه: 19.5 کیلو بایت
    m1361, گیتار, zardin و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39778
    پسند کرده
    59949
    کره پسته

    پسته خام را پوستشو گرفتم بعد بو دادم چون بی نمک بو دادم یک کم شکر قهوه ای و هل زدم من قبلا کرم پسته از کرمان همسرم اورده بود خیلی خوشمزه بود برای یک چیزی حدود 400 گرم پسته یک قاشق مربا خوری هل ریختم سه تا قاشق شکر خیلی شیرین نشد

    پسته خیلی دیر کره می شود فکر کنم حدود 20 دقیقه خرد کن روشن بود تا کره شد بازم سفت تر از بادام زمینی هست

    اولش پودر میشه

    نام: karepeste1.jpg نمایش: 769 اندازه: 20.4 کیلو بایت

    بعدش تقریبا این مدلی چرب میشه

    نام: karepeste2.jpg نمایش: 765 اندازه: 20.8 کیلو بایت

    اینم نتیجه کره پسته

    نام: karepeste.jpg نمایش: 764 اندازه: 21.5 کیلو بایت
    مامان غزل, zardin, nora1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    15705
    پسند کرده
    15989

    ویترین مدال ها

    کره بادام زمینی
    با دستور شف طیبه
    نام: 150072602262747.jpg نمایش: 645 اندازه: 74.6 کیلو بایت

    واقعا خوشمزه بود ، بعد از درست کردن این کره دیدم اصلا قابل مقایسه با نوع آمادش نیست
    فقط من از بادام زمینی خام استفاده کردم که روی حرارت گذاشتم کمی تفت دادم و با دستکش کمی تو دستام چرخاندم تا پوست قهوه ایش جدا بشه
    بعد بقیه مراحل را عین دستور انجام دادم
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۶/۰۴/۳۱ در ساعت ۰۴:۲۹ بعد از ظهر
    ستار, zendegi67, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما