نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1Likes

موضوع: ماهی بخارپز و پخته شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 13
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,424
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21452
    پسند کرده
    34618

    ماهی بخار پز -آبپز

    در اینجا شیوه های پخت ماهی بصورت بخارپز ویا آبپز را بگذارید
    قورمه سبزی
     

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    639
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    698
    پسند کرده
    1690

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهي سالمون!
    ماهي رو طعم دارش كردم و تو ماهيتابه رژيمي پختم!

    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,098
    میزان امتیاز
    178
    پسند شده
    3203
    پسند کرده
    12073

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من قزل الا رو با نمک و سویا سس وفلفل سیاه سیر و کمی زعفرون وزرد چوبه مزه داز کردم ته ماهی تابه رو پباز وفلفل دلمه چیدم کمی روغن ریختم ی کم که سرخ شد در ماهی تابه رو بستم تا بخار پز بشه .خیلی خوشمزه بود فقط با این همه نمک وسویا سس که زدم بازم نمکش کم بود

    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    974
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    من اکثر اوقات ماهی رو اینجوری درست میکنم . این روش ابداعی خودمه .. حالا اگه جایی دیدید اینجوری درست میکردن بخدا من بیتقصیرمااا .
    خوبی این روش اینه که روغن خیلی کمی برده و ماهی هم خیلی مزه دار میشه و با ه رنوع ماهی من درستش میکنم خوب میشه . فقط زمان پختش با توجه به نوع ماهی فرق میکنه . برای ماهیهایی مثل شیر و هامو و سنگ سر و .. که گوشتشون سفت تره مدت زمان بیشتری می ذارم بپزه .

    و اما طرز تهیه:

    اول پیاز داغ و سیر داغ و ادویه و فافل و نمک و پودر غوره و بهد گوجه ی میکس شده رو به مواد اضافه میکنم . وقتی یک مقدار گوجه ها سرخ شد و تغییر رنگ داد هرچی سبزی خشک دارم از هرکدوم یه کوچولو می ریزم توی سسم که ماهی خوشبو بشه: شنبلیله... ریحون... نعنا... ترخون... و بعد تیکه های ماهی رو توی سس می چینم . اگه غوره داشته باشم توش غوره هم میریزم که سسش خیلی ترش و خوشمزه میشه . اگه نداشته باشم به سسم آبلیمو یا آب نارنج اضافه میکنم . واقعا ترش و خوشمزه میشه . در آخر هم یه کوچولو آب می ریزم و در ظرف رو می ذارم و شعله رو تا آخرین حد کم میکنم تا بپزه و جا بیافته . همین کارو برای میگو هم می تونید انجام بدید . و یا با برنج سفید سروش کنید با بذارید آبش کاملا تموم بشه و لای پلو دم بدید .

    اینم مال چند روز پیشه بدون تزیینات که تمام سس رو روی ماهیها ریختم و چون خیلی گرسنه بودم یه عکس فوری گرفتم . ماهیها زیر سس قایم شده معلوم نیست . اگه شکم شکموم اجازه میداد یه عکس واضح و قشنگ میگرفتم تا بهتر مشخص باشه .

    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    974
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    4
    سارا جون ماهی ها رو به چه اندازه ای برش زدی ؟ همه مواد با ماهی رو یکجا میپزی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    سارا جون ماهی ها رو به چه اندازه ای برش زدی ؟ همه مواد با ماهی رو یکجا میپزی ؟
    باربی جون ماهیها رو هم میشه کالباسی برش داد و هم معمولی . بستگی به نوع ماهیتون داره . البته کالباسی بهتر میشه چون مثل قلیه یه مقدار آبداره اون سس تا ماهی بپزه و جا بیفته . سوال دومتون رو متاسفانه درست متوجه نشدم
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    398
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    502
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی جاش طلایی
    ماهی و مزه دار کردم با پیاز فلفل دلمه ای سیر گذاشتم آبپز شد


    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    398
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    502
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهیِ جاشِ سال
    ماهیو با نمک فلفل زعفران آب نارنج مزه دار کردم با فلفل دلمه ای و پیاز آبپز کردم


    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    398
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    502
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی جاش آبپز
    کف قابلمه پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای و 2حبه سیر گذاشتم ماهی رو مزه دار کردم با نمک فلفل زعفرون و آب نارنج بعد گذاشتم روی مواد تا بپزه





    اینم سسش

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما