نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree107Likes

موضوع: پخت ماهی بصورت سرخ شده

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 250
صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 212829303132 آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    933
    پسند شده
    17563
    پسند کرده
    10766

    ویترین مدال ها

    نام: 18013607_1296243520496365_3726412882703810560_n.jpg نمایش: 730 اندازه: 107.6 کیلو بایت

    نام: 18013336_1467898676601375_7148263930731692032_n.jpg نمایش: 719 اندازه: 109.7 کیلو بایت

    طرز تهیه ماهی:

    ماهی قزل آلا رو با نمک و فلفل سیاه و پیاز خلال کرده یک شبانه روز مزه دار کردم بعد با زعفران فراوان سرخ کردم

    طرز تهیه شویدپلو
    برنج رو آبکش کردم بعد موقع دم یک لایه شوید خشک با سیر تازه خرد کرده لابه لای برنج پاشیدم و گذاشتم تا دم بکشه...
    گیتار, باران67, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1428
    پسند شده
    22775
    پسند کرده
    18883
    ماهی حلوا سوغات جنوب
    البته مامان پز
    ماهی رو توی آردی که با نمک و فلفل پودرسیر و زردچوبه طعم دار شده غلطونده بعدم سرخ کرده با شوید پلو

    نام: 20170609_211555.jpg نمایش: 602 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    ....
     
    *Elsa*, باران67, میس مهسا و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  3. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1616
    پسند شده
    23443
    پسند کرده
    19782
    شوید پلو با ماهی سرخ شده

    نام: IMG_4233.jpg نمایش: 521 اندازه: 97.5 کیلو بایت

    شوید خشک وسیر رنده شده لابه لای برنج آبکش شده ریخته دم میکنیم

    ماهی حلوا سیاه که با

    پیاز و فلفل دلمه خردشده- نمک فلفل زعفران وآبلیمو تازه پاپریکا و سس خردل ملایم مزه دار کردم بعد در مخلوط کره وروغن سرخ شد

    نام: IMG_4224.jpg نمایش: 519 اندازه: 100.2 کیلو بایت

    - خیلی خوشمزه بود ولی خب تیغ های ریزی داشت

    - به خاطر طبع سرد ماهی همیشه از سیر رنده شده لابه لای برنج استفاده میکنم. با ته دیگ نونی مخصوص
    ...
     
    hasti68, zahra - n, *شمیم* و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    21
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    شوید پلو با ماهی سرخ شده

    نام: IMG_4233.jpg نمایش: 521 اندازه: 97.5 کیلو بایت

    شوید خشک وسیر رنده شده لابه لای برنج آبکش شده ریخته دم میکنیم

    ماهی حلوا سیاه که با

    پیاز و فلفل دلمه خردشده- نمک فلفل زعفران وآبلیمو تازه پاپریکا و سس خردل ملایم مزه دار کردم بعد در مخلوط کره وروغن سرخ شد

    نام: IMG_4224.jpg نمایش: 519 اندازه: 100.2 کیلو بایت

    - خیلی خوشمزه بود ولی خب تیغ های ریزی داشت

    - به خاطر طبع سرد ماهی همیشه از سیر رنده شده لابه لای برنج استفاده میکنم. با ته دیگ نونی مخصوص
    در مورد ته دیگت توضیح می دهی؟ همون ته دگ معمولی رو لوله کردی یا مغز هم داره؟ ممنون
    گیتار این نوشته را پسندیده.

  5. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1616
    پسند شده
    23443
    پسند کرده
    19782
    نقل قول نوشته اصلی توسط آسمون20 نمایش پست ها
    در مورد ته دیگت توضیح می دهی؟ همون ته دگ معمولی رو لوله کردی یا مغز هم داره؟ ممنون
    این لینک ش عزیزم

    ته دیگ نونی مخصوص
    ...
     
    باران67, mitra40, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    535
    میزان امتیاز
    1122
    پسند شده
    10473
    پسند کرده
    9288
    ماهی زبان بهمراه لوبیا پلو(شوید لوبیا)

    نام: 1510027577081.jpg نمایش: 264 اندازه: 109.5 کیلو بایت

    ✅فرقی نداره قرار باشه قلیه درست کنم ،یا ماهی کباب یا ته چین ماهی و یا ...
    حتما و حتما اول از همه ماهی رو به این روش مارینه میکنم و بعد از شستن و خشک کردن هربلایی خواستم سرش میارم
    .
    ✅ماهی بعد از مارینه کردن بهیچ عنوان کوچکترین بویی نمیده
    .
    دوستان گلم به تاکید بهتون میگم که حتی حساس ترین افراد هم نمیتونن عیبی روی این روش پخت ماهی بگذارن
    .چون کوچکترین بوی ضفری نمیده

    اول از همه باید داخل شکم ماهی رو خوب تمیز کنید.اگه رگ خونی داخل شکمش باقی بمونه بعد از پخت باعث بوی ناخوشایند ماهی میشه
    من خودم یدونه برس کوچیک دارم که همیشه اخرکار قسمت شکم ماهی رو زیر اب میگیرم و خیلی آروم جوری که به گوشتش اسیب نرسه برس میکشم تا رگهای خونی تمیز بشن


    داخل یه ظرف یک قاشق چایخوری سس سویا + حدودا یک چهارم پیمانه یا سه چهار ق غ شیر + کمی آویشن و فلفل سیاه و یک حبه سیر له شده
    رو مخلوط کردم
    .
    ✅میتونید کمی ابلیمو هم بریزید (سلیقه ای هست)
    .
    ✅اگه شیر نداشتید بهمون مقدار ماست یا خامه و یا دوغی که خیلی ترش نباشه میتونید استفاده کنید
    .
    ✅رنگ این ترکیب اگه با حفظ همین مقادیر باشه تاثیری روی رنگ گوشت ماهی نداره
    .
    ✅سس سویا و یا شیر هرکدوم به تنهایی میتونن بوی ضفر ماهی رو بگیرن ولی من پیشنهاد میکنم از هردوش همزمان استفاده کنید.مگر اینکه یکیشو تو خونه نداشته باشید
    .

    ماهی ها رو با این ترکیب خوب اغشته کردم و برای حدود نیم ساعت با همین مواد کنار گذاشتم تا بوی ضفر ماهی گرفته بشه

    ماهی رو بعد از مارینه کردن ،زیر اب گرفتم و شستم.و بعد داخل صافی گذاشتم تا آب اضافیش بره(شستن ماهی در این مرحله سلیقه ایه)

    ماهی رو قبل از استفاده روی کاغذ پهن مردم تا اگه رطوبتی داره گرفته بشه.
    ✅از هرنوع کاغذ یا دستمالی که خواستید میتونید استفاده کنید

    روی ماهی کمی ادویه و فلفل زدم و در روغن داغ سرخ کردم
    .
    ✅من برای سرخ کردن ماهی از آرد استفاده نمیکنم(سلیقه ایه)
    .
    ✅نیازی نیست ماهی رو در روغن فراوان شناور کنید.
    ✅ماهی رو در صورت تمایلتون میتونید با برس و کمی روغن چرب کنید و در فر گریل کنید

    برای لوبیا پلو به برنج در حال جوش لوبیا چشم بلبلی ریز ( پخته شده از قبل) و کمی زردچوبه میزنم.بعد از ابکش کردن با شوید خشک مخلوط میکنم و موقع دم کردن چند حبه سیر لابه لای برنج میگذارم

    نام: IMG_20171105_093720.jpg نمایش: 263 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    نام: IMG_20171105_094159.jpg نمایش: 260 اندازه: 45.5 کیلو بایت

    نام: IMG_20171105_094434.jpg نمایش: 267 اندازه: 100.7 کیلو بایت

    نام: IMG_20171105_094623.jpg نمایش: 264 اندازه: 106.4 کیلو بایت

    نام: IMG_20171105_103301.jpg نمایش: 264 اندازه: 106.3 کیلو بایت

    نام: IMG_20171105_110744.jpg نمایش: 262 اندازه: 48.6 کیلو بایت

    نام: IMG_20171105_123952.jpg نمایش: 260 اندازه: 54.5 کیلو بایت

    نمیدونم چرا عکسها هرکدوم تو یه جهت افتادن؟؟
    nora1, hengamehh, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    995
    پسند کرده
    442
    ماهی کیلکا
    دوستان در دریای خزر یک نوع ماهی کوچک صید میشه به اسم کلیکا که ارزش غذایی خیلی بالایی داره خصوصا پروتیین


    این ماهی ریز خارهای کوجکی داره که میتونید در نیارید ولی باعث میشه که تمام گوشت ماهی بعد از سرخ شدن بهش بجسبه
    طریقه پاک کردنش هم اینطور هست که انگشت شصت و اشاره رو دو طرف پشت سر ماهی قرار میدیم با یه فشار جدا میشه وقتی بکشیمش سمت بالا شکم کاملا تمیز میشه










    خب حالا برای جدا کردن خارهای ماهی از همونجا که سرشو جدا کردیم تا انگشت شصت یه فشار کوچیک وارد میکنیم تا استخوانش بزنه بالا ابتدای ستون فقرات رو میگیریم و میکشیم تا جدا بشه دوستان دقت کنید تا گوشت ماهی کنده نشه
    البته دو سه تا که تمیز کنید قلقش میاد دستتون



    خب حالا تو همین مرحله میشه بهش نمک و فلفل زد و سرخ کرد که عین چیپس گرد و ترد میشه
    khanoom pasand, m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    995
    پسند کرده
    442
    کلیکا سرخ شده
    طعمش عالی عالی
    با این روش ماهی رو پاک کردمپخت ماهی بصورت سرخ شده
    بعد بهش نمک و فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه،کمی پودر زنجبیل زدم و سرخ کردم
    دوستان فقط روغن داخل تابه نباید زیاد باشه وگرنه کلیکا اصلا تغییر رنگ نمیده و فقط خشک میشه همینجور سفید میمونه
    کمی تابه رو چرب کنید کافیه
    نام: ۲۰۱۷۱۲۱۷_۱۳۴۲۵۹.jpg نمایش: 132 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    khanoom pasand, m1361, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 212829303132 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما