نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree11Likes

موضوع: مرینت کردن ماهی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 129
صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,424
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21452
    پسند کرده
    34618

    مرینت کردن ماهی

    تجربیات خود را به اشتراک بگذارید

    روش های مختلف مرینت کردن ماهی

    شیوه های مختلف مزه دار کردن ماهی
    قورمه سبزی
     

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    1

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی ها

    قزل آلا رو هم به اين روش مي پزم

    پياز رو رنده ميكنم با دو تا سير كوچولو با آبليمو و نمك و زعفرون مخلوط ميكنم بعد ماهيها رو درسته يا تكه شده فرقي نداره به مدت 1 ساعت توي اين محلول ميخوابونم بعد تابه رو با يكم روغن زيتون چرب ميكنم و ماهيها رو با همين مواد توي تابه ميذارم و درش روهم ميذارم ماهي ها مي پزند و به وغن ميشينه و سرخ ميشه و خوشمزه همين كار رو توي فر هم ميتونيد انجام بدين :72:
    بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
    دعا کبوتری است بال و پر دارد
    بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب
    که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد


  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    0

    Re: سبزی پلو ماهی

    ببخشید 1 سوال داشتم شما خانومای هنر مند ماهی تون و با چی مزه دار میکنید که بوی بد ماهی گرفته بشه منظورم اینه که قبل ماهیاتون و توی چی میخوابونید برای طعم دار شدن ترد شدن و گرفتن بود تند ماهی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران7
    آیسان جون من ماهیو اینجوری مزه دار میکنم اول اونو آغشته به نمک بعد از 20 دقیقه مخلوطی از ادویه ها شامل:پودر تخم گشنیز پود دارچین فلفل سیاه زرد چوبه کمی آرد گندم پودر سیر به تمام گوشت ماهی مالیده در یخچال نیم ساعت توقف وبعد سرخ میکنم البته من از سیر تازه استفاده میکنم میتونی همراه نمک اول کمی هم سزکه سفید با برس به ماهی بمالی .
    نقل قول نوشته اصلی توسط firoozeh
    آیسان جون ... 100 سال پیش سامان گلریز یه روش یاد داد که هم ساده است و هم کارآمد .... من که همیشه اونو به کار میبرم و نتیجه عالیه ....

    آب لیمو و سرکه رو به نسبت مساوی باهم قاطی میکنی و کمی هم زردچوبه و نمک اضافه میکنی و ماهی هاتو قبل از سرخ کردن حدود نیم ساعت توش میخوابونی ..... اگه طعم سرکه رو دوست نداری می تونی سرکه رو کمتر بگیری ولی حذفش نکن ....

    به همین راحتی ...به همین خوشمزگی ....



    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    ممنون از اینکه جوابمو دادین دوست جونا
    ببین باران جان منظورم این بود که مثل جوجه که میخوایم درست کنیم از قبل توی پیاز و زعفرون و آبلیمو .... اینا میخوابونیم شما ماهی رو قبلش توی چیزی میخوابونی که بوی زخم ( ضخم یا ظخم ) ماهی از بین بره آخه همسر من به بوی ماهی خیلی حساسه دنبال یه راهی میگردم که بوی ماهی کم بشه توی این رستورانهای جنوب دیدی چه قشنگ ماهی درست میکنن اصلا بو نمیده
    ممنون فیروزه جون یعنی اینجوری بوی ماهی هم گرفته میشه ؟
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  4. #4
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    بچه ها من ماهی سالمون گرفتم .... چجوری رژیمی - اینش مهمه هاااااااا- درستش کنم که خوشمزه بشه؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط bambam
    آرام جون به نظر من توی نمک و فلفل و آب لیمو و روغن زیتون(چون گوشتش یه کم خشکه) بخوابونش بعد هم توی هواپز بپزونش (عکسشم بزار که من بیشتر برای خرید هوا پز تشویق بشم) باید خوب بشه کنارشم قارچ و کلم بروکلی بزار نوش جون

    نقل قول نوشته اصلی توسط aramesh
    سلام آرام جون!
    من خودم خيلي علاقه مند بودم اين ماهي رو رژيمي درست كنم ولي توي ماهيتابه رژيمي ها كه اصلا خوب نشد! يعني خشك شد. من تنها ماهي كه سرخ مي كنم سالمونه!
    اگه راه حلي به دست آوردي ما رو هم بي نصيب نذار!!

    من بالاخره ماهی سالمونم رو پزیدم .... خیلی خیلی خوشمزه بود .... من تو مواد جوجه کباب خوابوندم یعنی زعفرون و نمک و فلفل قرمز و پیاز ... 3-4 ساعت موند بعد به اندازه ی چند قطره روغن مالیدم به این تابه های بدون روغن و فکر کنم نیم ساعتی سرخ شد و بسیار خوشمزه:) ممنون از دوست جونام:بوووووووووووووووووو س



    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #5
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    بچه ها یه نکته خیلی مهم توی پخت ماهی بصورت سرخ کرده بگم:

    ماهی توی حرارت بالا در روغن وقتی سرخ میشه, متاسفانه تمام خاصیتشو از دست میده !!!!! یعنی عملا یه تیکه گوشت بدون خاصیت خورده میشه و تازه باهاش کلی هم روغن و کالری قورت داده میشود:دی

    بهترین و خوشمزه ترین روش پخت به نظر من, همون باربیکیو کردن هست...به قول مهشید جون مارینه کنی و روی آتیش (حالا روی باربیکیو یا توی فر) بپزی....اینجوری بوش هم از بخار پز کمتره....توی خونتون هم بو زیاد پخش نمیشه...

    آیسان جون بیشتر مصرف ما اینجا ماهی سامون هست...چون اهل همین وراست :دی
    بهترین ماهی توی میزان امگا 3 هم می باشد :))

    من معمولا هفته 2 تا 3 بار ماهی داریم....قلیه ماهی :)) که همه بلتید :

    یکی هم روی فویل روغن میمالم و ماهی ها رو میازام روشو نمک و فلفل سیاه میپاشم...لیمو تازه و یا از ترشی لیمو که دارم (دستورش تو سایته) میزارم چند تا تیکه روش...شوید هم اضافه میکنم...فویل و میبندم و یه نیم ساعت باربیکیو میکنم....
    (هر چند که فویل هم داستان خودشو داره و همسر جان باهاش خییییییییییییییلی مخالفه!! )

    غذای بعدی که که سوشی عزیزم میباشد :))))

    تازه میشه مواد قلیه هم بدون آب درست کرد و مالید روی ماهی (هر نوع ماهی البته) و گذاشت توی سینی فر و پخت!!!
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    397
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: سبزی پلو ماهی

    شوید پلو با ماهی هوکی (مزه دار شده با ابلیمو و نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و پودر تخم گشنیز) سرخ شده



    ماهیش شبیه شیر بود اما اون خشکی شیرو نداشت. من به شیر ترجیحش میدم.
    زن بودن کار مشکلی است

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    413
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    158
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نمیدونم کسی اینجا ماهی صبور خورده یا نه؟
    منکه میمیرم واسش توصیه میکنم که حتما امتحان کنید.میخوام اینجا دستور پختشو با اجازه عزیزان سر آشپز بزارم:

    ماهی صبور رو از کمر باز میکنیم و داخلشو تمر و زرد چوبه و نمک میزنیم و میزاریم بمونه تا خوب مزه بگیره .در این فرصت پیاز و سیر رو سرخ میکنیم و گشنیز رو به اون اضافه میکنیم و با فلفل زیاد و کمی ادویه و زردچوبه سرخش میکنیم بعد از اون آب تمر هندی رو بهش اضافه میکنیم کمی تفتش میدیم و درب ظرف رو میزاریم تا سبزی ها مزه بگیرن هنگامی که سبزی تیره تر شد بقول اینجایی ها حشو و آماده است
    ماهی رو باز میکنیم جوری که پهن باشه و حشو رو روی اون پهن میکنیم ضخامتش نباید خیلی زیاد باشه چون سبزی ها موقع کباب شده خوب کبابی نمیشم و اگر نازک باشه زود میسوزه
    بعد از اضافه کردن سبزی به ماهی ماهی رو با حرارت آتیش کباب میکنیم البته توی فر هم خیلی خوب میشه
    بعد از اون ماهی رو میزنید تو رگ و هیچ وقت مزه اش یادتون نمیره باورتون نمشه؟ امتحان کنید

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    397
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی شیر که با نمک فلفل پیاز زردچوبه دارچین پودر سیر ابلیمو و به توصیه یکی از دوستان ماست مزه دار شد و در فر پزیده شد (فقط پیازاشو دور ریختم مابقی موادو با ماهی داخل فر کذاشتم) بهمراه هویج وبامیه آبپز

    زن بودن کار مشکلی است

صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما