نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree43Likes

موضوع: آشنایی با انواع ماهی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 17
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,424
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21452
    پسند کرده
    34618
    این تاپیک صرفا آموزشی است
    دراینجا در خصوص انواع ماهی پست میزاریم تا با ماهی ها بیشتر آشنا بشیم
    پست ها حاوی اطلاعات زیر باشن

    اسم ماهی +عکس ماهی

    زادگاه ماهی

    نحوه پرورش

    ارزش غذایی ماهی

    نحوه تمیز کردن یا بی استخوان کردن ماهی



    لطفا همه موارد را در یک پست مطرح بفرمایید واز گذاشتن عکس بدون توضیح خودداری بفرمایید
    منتظر پست های پر بار شما عزیزان هستیم

    ممنون
    قورمه سبزی
     

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    625
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    [quote="shohreh-sh"]با عرض معذرت میشه بگید ماهی تیلا پیا شکل اصلیش چه شکلی است ؟ مال شمال است یا جنوب؟[/quot




    عزیزم ماهی های تیلا پیا که تلان توی بازار ه بنظر میاد خارجی باشه ولی چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که قراره شهر بافق استان یزد تبدیل بشه به قطب اختصاصی پرورش این ماهی .


    شکلش شبیه ماهی حلوا سفید فیله شده است یعنی پهن به اندازه تقریبا دو تا کف دست کلا درسته اش توی بازار نیست بسته های وکیو م شده یا کارتنی منجمد شده است بدون پوست و بدون سیاهی!

    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh-sh
    با عرض معذرت میشه بگید ماهی تیلا پیا شکل اصلیش چه شکلی است ؟ مال شمال است یا جنوب؟











    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۵/۱۲/۰۲ در ساعت ۰۷:۵۹ بعد از ظهر دلیل: پرسش و پاسخ
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,196
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    3246
    پسند کرده
    18089

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010
    تو صفحه قبل پرسیده بودم چطوری استخوان ماهی هایی مثل غزل الا و چنگو را بیرون میارید؟ (البته قبل از پخت)
    انکار کسی بلد نیست
    نازنین جان من وقتی قزل آلا میگیرم شکمش رو باز میکنم و انگشت شصت خودم رو از بالا زیر آب شش تا آخر که نزیک دم باشه آروم آروم روی ستون فقفرات ماهی فشار میدم که باعث میشه تیغ ها از گوشت جدا شده و راحت کل ماهی بدون تیغ شده و آماده سرخ کردن میشه البته من وقتی ماهی رو مزه دار کردم تیغ کشی میکنم
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  4. #4
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,333
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    8157
    پسند کرده
    7498

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sahra61
    سلام خانمها.کسی در مورد نحوه مصرف خاویار چیزی می دونه؟خودم به ذهنم رسیده که چه جور درست کنم،ولی در مورد مقدار مصرفش نمی دونم،می گن اگر از یه حدی بیشتر مصرف بشه مضر؟
    میشه اونو تو مواد اسنک بریزی یا با نخود فرنگی ذرت فلفل دلمه پیازچه و .... سرخ کنی و لای نون سوخاری مربعی بذاری و تو ساندویچ میکر بذاری.ولی نمی دونم چقدر بذارم و ایا دستور دیگه ای برا ش دارین ؟ پیشاپیش ممنون.

    خاویار رو معمولا نمی پزن. شما نون باگت رو حلفه ای برش بدین روش کره حسابی بمالین و روی اون خاویار رو بمالین و بزنین بر بدن. جای ما رو هم خالی کنین.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #5
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,333
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    8157
    پسند کرده
    7498
    نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.m
    سلام دوستان
    می خوام برای مهمونام ماهی درسته بزارم،اما چون اولین بارمه میترسم خوب نشه
    چطوری درست کنم که هم شکلش قشنگ بمونه هم مزه اش خوب باشه،توی فر درست کنم یا سرخ کنم؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

    فاطیما جان
    تا دوستان بیان راهنمایی کنن (و حتما بگین چه ماهی ای می خواین درست کنین) شکمشو خالی کنین و حسابی بشورین. بعد مواد مارینه توی شکمش و روی پوستش بمالید و یک روز در یخچال بذارین بعد توی فر بذارین همه جای روش رو با قلم مو روغن زیتون بمالید. حتما زیرش رو حسابی چرب کنید و کاغذ روغنی بذارین که به ظرف نچسبه و تیکه تیکه نشه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatima.m
    سلام دوستان
    می خوام برای مهمونام ماهی درسته بزارم،اما چون اولین بارمه میترسم خوب نشه
    چطوری درست کنم که هم شکلش قشنگ بمونه هم مزه اش خوب باشه،توی فر درست کنم یا سرخ کنم؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

    عزیزم چه نوع ماهی میخواهی درست کنی ؟ اگه قزل هست سرخ شدش خوشمزه تره .ماهی های قزل کوچیک انتخاب کن
    برای هر نفر 1 عدد . سر و دمش رو نزن مزه دارش کن و 2 ساعتی تو یخچال بزار و بعد اینکه برنجتو دم گذاشتی شروع کن به سرخ کردن ماهی و بعد سرخ کردن بلافاصله سروش کن
    اگه ماهی سفید میخواهی بزاری درشت بگیر چون ریزش خیلی تیغ داره و بازم مزه دارش کن و بزار چند ساعت بمونه بعد بزارش تو ظرف مورد نظر و روشم کاغذ روغنی و روی کاغذ روغنی کاغذ فویل بکش اینجوری پوست به فویل نمیچسبه
    اگر هم میخواهی شکم پرش کنی بازم از سفید یا آزاد استفاده کن ،که بازم مزدار میشه و شکمش رو پر میکنی و مثل بالا میره تو فر
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    149
    پسند کرده
    41
    آرتمیس جان منم کیلکا دوست دارم و بخاطر همین پاک کردنش نمیخرم
    همسرم دوبار داره برام پاک میکنه خیلی راحت در عرض 5 دقیقه یه بسته رو پاک میکنه
    بدون چاقو و چیزی.سرشو میگیره به طرف پایین میکشه فکر کنم.همزمان هم ستون فقراتش در میاد هم شکمش و در آخر هم دمشو با فشار میکنه و تموم
    دیشبم سریع برام یه بسته پاک کرد.شاید یه کم گوشتش کنده بشه ولی در عوض خیلی راحت و سریع تموم شد
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    610
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    5634
    پسند کرده
    4234
    ببخشیدا سوالی ناشیانه
    سر ماهی رو هم میخورن؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا ۱۵ نمایش پست ها
    ببخشیدا سوالی ناشیانه
    سر ماهی رو هم میخورن؟
    نه عزیزم.سر و دم ماهی رو دور میندازن.
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ در ساعت ۰۹:۱۰ قبل از ظهر دلیل: پرسش وپاسخ

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    247
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    2549
    پسند کرده
    7079
    نقل قول نوشته اصلی توسط Camelia نمایش پست ها
    بچه ها ماهي كليكا رو چطور مصرف ميكنن(با پوست؟)؟چطور تميز ميكنن؟
    کاملیا جان
    سر ماهی رو که بکنی،داخل شکمش هم باهاش خالی میشه.بعد هم دمش رو قطع کن .بعد میتونی تو تابه سرخ کنی.باید برشته بشه.
    استخوان وسطش رو هم بتونی بگیری وبا پیاز وجعفری وگشنیز میکس کنی،میتونی باهاش کتلت درست کنی.که خیلی خیلی خوشمزه است
    قیمه
     
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. شامی ترش | شامی گرد غوره | شامی گردویی ترش
      توسط مینا گلی در انجمن انواع کوکو، کتلت و شامی - Cutlets
      پاسخ: 10
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۳/۰۴, ۰۳:۵۹ بعد از ظهر
    2. کیک های یلدایی
      توسط mahshid در انجمن تزئينات ( كيك - شيريني - دسر ) - Decoration Sweet
      پاسخ: 8
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۱۰/۰۴, ۱۲:۳۸ قبل از ظهر
    3. ماست و ارده غذایی لبنانی
      توسط Andrew در انجمن آشپزی بدون مـــــــرز - International recipes
      پاسخ: 5
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۲۱, ۱۱:۱۸ بعد از ظهر
    4. کاردستی های ساده پارچه ای
      توسط najma در انجمن صنايع دستي - Hand Made Crafts
      پاسخ: 90
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶, ۰۱:۴۹ بعد از ظهر
    5. پــــودینگ های غذایی
      توسط Andrew در انجمن آشپزی بدون مـــــــرز - International recipes
      پاسخ: 1
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵, ۱۰:۳۱ قبل از ظهر

    کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما