نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل

موضوع: کباب ماهی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 60
صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,424
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21452
    پسند کرده
    34618

    انواع کباب ماهی

    دوستان بیزحمت دستور پخت ماهی کیاب ها رو اینجا بزارین

    انواع ماهی کبابی
    قورمه سبزی
     

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سامون و به قطعات کوچیک بریدم و توی نمک و آبلیمو و فلفل سیاه نیم ساعتی خوابوندم و بعد هم گریل کردم...با ترشی لیمو هم میل گردید

    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  3. #3
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Lilly
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    ماهی سامون و به قطعات کوچیک بریدم و توی نمک و آبلیمو و فلفل سیاه نیم ساعتی خوابوندم و بعد هم گریل کردم...با ترشی لیمو هم میل گردید


    دست گلت درد نکنه خانومی .

    حالا یک سوال :
    فقط با گریل پختیش ؟ واینکه چند دقیقه گریل را روشن کردی.
    اگر بخواهم کمی آبدار باشه چه کار کنم ؟ آخه اگر سالامون خشک بشه آقای همسر دوست نداره
    .
    لیلی جون ماهی کلا زود میپزه ...ما ایرانی ها بدبخت و اینقده سرخ میکنیم نگو بابا 5 دقیقه هم براش زیاده !!!
    ببین من از این گریل ها دارم که برقی هست و درش هم میاد روش وبسته میشه...یعنی حرارت توش میمونه...کلا 7-8 دقیه ای پختن...وقتی خوب مارینه اش کنی, آبدار تر میشه...همیشه 2 ساعتی بزار خوب توی آبلیمو ادویه جات بمونه , ولی خوب کلا گوشت سامون خشگه!!!

    بهترین راه آبدار نگه داشتن گوشت سامون به نظر من ( من هفته ای 3-4 بار میپزم و کلی راه امحتحان کرم تا به بهترینش برسم !!)
    اینه که توی فویل با هر نوع مارینه ای که خواستی بزاری و بعد خوب ببندیش و باربیکیوش کنی...
    ماهی یخ زده باشه بهتره چون یخش آب میشه تو مرحله پخت و آبدارش میکنه...
    نیم ساعته هم پخته میشه
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #4
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل و بی استخون کردم و 4 تیکه کردم...توی سیر رنده شده, زنجبیل تازه رنده شده, سویا سس, جعفری/گشنیز و فلفل سیاه برای نیم ساعت خوابوندم و بعد هم توی دستگاه مخصوص گریل, گریل کردم ...بسیار سالم و سریع...5 دقیقه کلا
    با سیب زمینی تو فر پخته شده :))

    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #5
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ایندفعه سامون ها رو توی آبلیمو, نمک و فلفل, شوید تازه مارینیت کردم و بعد هم گریل کردم :)

    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    974
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    750
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی سفید کبابی و رژیمی
    حدود دوساعت تکه های ماهی سفید رو تو مخلوطی از پیاز رنده شده و گرانول سیر و پودر سیر و روغن زیتون و زعفران دم کشیده و آبلیمو و نمک و ادویه و فلفل خوابوندم . بعد هم تکه هاشو از توی مواد در آوردم و توی هواپز کباب کردم : سالم و خوشمزه .
    خودم که حسابی کیف کردم و به قول معروف همش گوشت شد به تنم از بس با لذت خوردم. جای همگی خالی

    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    مواد لازم:
    شیر ماهی= 800 گرم
    سرکه= چهار قاشق غذاخوری
    روغن =نصف پیمانه
    زنجبیل تازه رنده*شده= دو سانتی*متر
    نمک و فلفل =به میزان لازم
    زعفران دم*کرده و آبلیمو =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    پیاز خلال شده =یک عدد
    طرز تهيه:
    شیر ماهی را برش*زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
    نکته:
    می*توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    602
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    676

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    شیر ماهی که مزه دار شده و ماهیتابه چدنی گریل شده

صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما