نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree28Likes
  • 5 Post By باران67
  • 23 Post By باران67

موضوع: طرز تهیه سس تمبر هندی در منزل

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2326
    پسند شده
    95988
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه سس تمبر هندی در منزل

    najmehkhatoon, آرزوی من, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2326
    پسند شده
    95988
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه سس تمبر هندی از میوه ی آن





    حتما تا الان تو میوه فروشی ها و یا سوپری های بزرگ جعبه های قرمز رنگ حاوی تمبر هندی رو دیدین.
    این میوه های ترش و خوشمزه رو میتونین بعد از شکستن پوسته به عنوان میان وعده و یا تنقلات میل بفرمایین و یا اینکه از اون سس تهیه بفرمایین و در طبخ غذاها برای چاشنی ترش غذا ازش استفاده کنین.


    تمبر هندی رو معمولا به صورت بسته های کوچک فرآوری شده و در دو نوع ترش و شیرین دیدیم.
    که البته لازم به ذکره که این بسته های آماده حاوی مواد افزودنی و نمک هستند و میوه ی خالص نیستن



    خواص تمبر هندی:

    مهم *ترین مواد شناخته* شده موجود در تمبرهندی ترکیبات اسیدی از جمله اسید سیتریک، مالیک و تارتاریک و مواد معدنی نظیر پتاسیم و کمی پکتین است. در پوست درخت تمبرهندی نیز مقداری تانن وجود دارد و سرشاخه *های جوان و سبز این درخت دارای مقادیر زیادی ویتامین* های گروه b است."

    از قدیم معتقد بودند که تمبرهندی مثل یک *ملین و مسهل عمل می *کند اما تحقیقات سال* های اخیر اثرات دیگری را برای آن به اثبات رسانده اند از جمله این که خاصیت ضد درد، ضد باکتریایی و ضد ویروسی داشته و برای از بین بردن انگل *ها و کرم* های بدن توصیه می *شود.

    علاوه بر تمامی خواص یاد شده، این میوه یک اشتها*آور بوده و منبعی از آنتی *اکسیدان *ها نیز به حساب می *آید. خوردن تمبر هندی به همراه غذا به هضم آن کمک می *کند. به علاوه مصرفش برای کاهش تهوع کمک *کننده بوده بنابراین اضافه کردن آن به غذا به خصوص در وعده غذایی افرادی که مشکل گوارشی دارند، توصیه می *شود."
    پیش از این گفتیم که تمبرهندی آنتی اکسیدان دارد.
    این میوه حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای کاروتن، ویتامینc و برخی فلاونوئیدها است. به طوری که می *تواند جایگزین خوبی برای ویتامینc در افرادی باشد که دچار کمبود این ویتامین هستند اما فراموش نکنید که خشک شده ی این میوه دارای مقادیر کمتری از این ماده مغذی است.
    اگر زیاد سرما می* خورید، می* توانید برای کاهش دفعات بیماری و بهبودی سریع *تر، در میان وعده* های تان تمبرهندی میل کنید. در ضمن، اگر دچار گلودرد شده *اید، می* توانید تمبرهندی را در آب حل کرده و قرقره کنید تا درد گلوی تان به سرعت بهبود یابد. بسیاری از اختلالات گوارشی از جمله اختلالات صفراوی با مصرف تمبرهندی برطرف می *شود و افرادی که کلسترول خون *شان بالا است، می *توانند برای کاهش چربی خون شان تمبرهندی بخورند. بنابراین، برای داشتن قلب سالم عادت به خوردن تمبر هندی *های خشک شده به دلیل نداشتن حتی مقدار جزیی نمک، به افراد مستعد به خصوص میانسالان پیشنهاد می* شود.

    نحوه ی مصرف:

    تمبرهندی را می توان به دو طریق مصرف کرد. در واقع نحوه استفاده از آن به طور مستقیم و غیرمستقیم است.
    بعضی از افراد که خوراکی های ترش را بیشتر می پسندند، آن را به طور مستقیم مصرف می کنند اما می توان به عنوان طعم دهنده و ترش کننده در بسیاری از غذاها هم از آن استفاده کرد.
    به این منظور باید تمبرهندی را در آب خیسانده و سپس آن را صاف کرد و پس از جدا کردن هسته، آن را خورد.
    یادتان نرود که می توان فیبرها و آوند های چوبی که در قسمت خوراکی این میوه دیده می شوند را جدا کرد اما در صورت مصرف، مشکلی برای فرد به وجود نخواهد آمد.

    همان طور که می دانید هر ماده غذایی می تواند در مراحل مختلف اعم از جمع آوری، تهیه و بسته بندی آلوده شود اما از آن جا که این میوه خود یک ضد میکروب است احتمال آلودگی در آن بسیار پایین است بنابراین با خیالی راحت آن را وارد میان وعده های روزانه تان کنید.


    *در ادامه به توضیح مفصل چگونگی تهیه ی سس تمبر هندی برای استفاده در غذاها میپردازیم:

    میوه ی تمبر هندی را داخل اب بریزید تا خیس بخورد.
    میتوانید برای تسریع روند خیس خوردن،میوه را در آب چوش بخیسانید و یا حتی ان را روی حرارت بجوشانید.




    بعد از خیس خوردن میوه،آن را چنگ بزنید و از صافی رد کنید تا به اصطلاح شیره ی ان گرفته شود
    سپس عصاره ی حاصل را روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند و غلیظ تر شود.








    نکته)
    میوه ی تمبر هندی ماندگاری بالایی دارد و میتوانید آن را به مدت طولانی نگهداری کنید منتها عصاره ی آن این خاصیت را ندارد.
    پس توصیه میکنم هر موقع قصد مصرف تمر هندی داخل غذا رو دارین ازش تازه به تازه سس تهیه کنین.

    بفرمایین،چاشنی ترش و خوشمزه برای مصرف داخل غذاهاتون اماده ست

    Ladddy, kurosh1, mahshid و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما