نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: ترشی بادمجان-ترشی بادمجان شکم پر

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 81
صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18099
    پسند کرده
    17202
    نقل قول نوشته اصلی توسط نارسیسا نمایش پست ها
    دوستان گل کسی تا حالا ترشی که فقط با سر بادمجون درست میشه خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی خوش مزه بود اصلا نمیشد تصور کرد کله سبز بادمجون اینقدر خوش مزه اس عطر با حالی هم داشت
    من گاهي درست مي كنم خيلي خوشمزه ميشه
    البته من به خاطر سفارشي كه يه نفر كرده بود در مورد خاصيت كله بادمجون درست كردم
    بعضياش ريش دارن و بايد اونا رو انداخت دور ولي بقيه رو فقط اون قسمت رو كه به خود بادمجون وصله و چوب و ريشه و تيغ نداره بايد شست ترجيحا يه بار جوشانده بشه بهتره و آبش بايد دور ريخته بشه بعد ديگه مثل بقيه مواد ميشه باهاش ترشي ريخت.
    نارسیسا, hengamehh, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7001
    پسند کرده
    6047

    ویترین مدال ها

    ترشي بادمجان
    بادمجون رو پوست مي كنيم و توي سركه جوشان مي ريزيم.دو سه دقيقه كافيه تا كمي نرم بشه.سير و فلفل و هويچ رنده شده و نعنا و جعفري هم چشمي مي ريزم .اين ترشي مدل تنبلانه مي باشد.وگرنه بادمجونا رو درسته مي زران و مثل بادمجون شكم پر توشو خالي مي كنن و سبزيجات رو هم ريز خرد مي كنن و توشو پر مي كنن.كه مجلسي ميشه .ولي من سرم شلوغه دو ساله اينطوري مي درستم .تا يادم نرفته وقتي مواد رو داخل شيشه كرديم روشو با مخلوط سركه و نمك پر مي كنيم.اونيكي شيشه هم بادمجون و گوجه و فلفل رو كبابي كردمو روشو با سركه پوشندم و مقداري هم نمك و سير زدم.طعمشو دوست نداشتم
    نام: 2014-09-01 21.17.38.jpg نمایش: 1103 اندازه: 85.7 کیلو بایت

    نام: 2014-08-21 15.35.56.jpg نمایش: 1095 اندازه: 81.2 کیلو بایت
    -----------------
     
    گیلاس من, somayeh-b, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    ترشی بادمجون شکم پر
    اول بادمجونا رو با اب کمی جوشوندم.
    بعد گذاشتم تا کامل ابش بره.
    توشو با سیر پوره شده و نعناع و ترخون خشک و فلفل پر کردم.

    نام: عکس۰۲۳۵.jpg نمایش: 1147 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    m1361, somayeh-b, افسونی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947


    بادمجونهای باریک و قلمی که از شمال خریده بودم رو توی اب جوش در حد 3 دقیقه جوشوندم. داخل اب کمی هم نمک ریخته بودم
    بعد ابکش کردم و گذاشتم اب بادمجونها گرفته بشه تا تیزی نداشته باشه
    بعد توی یه ظرف سیر کوبیده سبزیجات معطر شمالی که نمیدونم چیا بودن رو ریز ساتوری کردم و همراه کمی فلفل سبز تند و نمک خوب مخلوط کردم باهم
    بعد اینها رو توی شکم بادمجونها گذاشتم و توی شیشه چیدم. روش رو با سرکه پر کردم.
    من ترشیهام رو از همون اول داخل یخچال میزارم برای همین دیر میرسه. اینها مال یکسال پیش هستن که حسابی رسیده و خوشمزه شدند.
    خورش بادمجون
     
    m1361, somayeh-b, pariya505 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687
    ترشی بادمجون
    بادمجوهای قلمی رو از بغل یه چاک میدیم و توی آب میجوشونیم
    بعد توی آبکش خالی میکنیم و ترجیحاا همون قابلمه رو آ میکنیم و روشون میذاریم تا اب اضافیشون خالی شه

    بعد سیرو فلفل و نعناع رو توی خردکن ریخته و خوب که ریز شد با کمی نمک مخلوط میکنیم و توی شکم بادمجونها رو پر میکنیم
    بعد توی ظرف میچینیم و روش سرکه میریزیم
















    اینم حاضر شده اش


    Behjat, افسونی, m1361 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    بادمجان رو خورد کردم وگذاشتم 1جوش با سرکه بزنه بعد با ساقه کرفس خورد شده+گشنیز خورد شده+فلفل دلمه ای+خالواش خشک+سیر وزنجبیل مخلوط کردم

    بادمجون شکم پر
    شکم بادمجون رو چاقو زدم وگذاشتم 1قل با سرکه بزنه بعد شکمشو پر کردم

    اینم برش خوردش
    قیمه
     
    افسونی, مامان غزل, nora1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    روی بادمجون های پوست کنده شکاف زدم و به مدت 5 دقیقه داخل آب جوشوندم
    بعد از سرد شدن داخلش رو با هویج رنده شده ، سیر رنده شده ، نعناع و ترخون و فلفل سبز خرد شده پر کردم
    داخل ظرف چیدم و روی اونا یک لیوان سرکه + یک لیوان آب و کمی نمک ریختم
    طعمش عالی شده

    gandom, live, m1361 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    ترشي بادمجون شكم پر

    نام: 131120142371.jpg نمایش: 1052 اندازه: 102.8 کیلو بایت

    بادمجونهاي قلمي و كوچولو رو پاك كردم با آب و سركه و نمك پختم تا اندازه اي كه كاملا نرم بشه ولي وا نره توشون رو پر كردم به آبي كه از پخت بادمجونها اضافه اومده بود سركه و نمك اضافه كردم و روي بادمجونها ريختم تقريبا 20 روزه آمادست
    نام: 131120142372.jpg نمایش: 984 اندازه: 106.6 کیلو بایت

    اين مواديه كه توي بادمجونها رو پركردم
    شامل: انواع سبزيهاي خشك و تازه (شويد-گشنيز-برگهاي كرفس - ترخون خشك-مرزه خشك خيلي كم- پيازچه خشك و تازه- نعنا خشك و تازه- ريحون خشك و تازه) + سير و فلفل سبز بسيار تند كه تو غذاساز خردشون كردم و پرك فلفل قرمز خيلي تند كه خودم پارسال از اضافه فلفل ترشيهام خشكشون كرده بودم

    من معمولا ترشي رو خيلي تند ميذارم كه بعنوان چاشني خورده بشه نه خورش
    ویرایش توسط artemisam : ۱۳۹۳/۰۹/۱۲ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر
    live, samin93, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما