نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: ترشی بادمجان-ترشی بادمجان شکم پر

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 81
صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1392
    پسند کرده
    1180

    Re: ترشی بادمجان



    ترشی بادمجان شکم پر (با دستور هیون عزیز) _ ترشی کمبزه وسطشم ترشی البالو _ ترشی فلفل
    مامان غزل, sama18, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها امیدم .......خداااااااا

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    9689
    ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه برای بار اول
    سبزی ترشی ( نعناع، ترخون، مرزه، جعفری) + سیر خرد شده فراااااون + نمک+ فلفل+ زردچوبه برای داخل شکم بادمجان ها .
    بادمجان ها را با سرکه پختم و بعد هم شکمشونو از مواد بالا پر کردم و داخل ظرف چیدم و روشو سرکه. عاااالی شد



    اینم ظرفش از نمای بالا

    ویرایش توسط *samir* : ۱۳۹۲/۰۷/۲۸ در ساعت ۱۲:۱۷ قبل از ظهر
    مامان غزل, sama18, gandom و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    4
    سلام بچه ها
    من ترشی بادمجون از جاریم یاد گرفتم محشره
    ما تبریزیم
    برای اغلب ترشیا اینجا از سبزی استفاده میکنیم بنام کروز به زبون خودمون.
    فارسیش نمیدونم چیه تو پستای قبلی هم ندیدم کسی سبزی جدید نوشته باشه که بدونم اینه.
    شبیه گشنیز هست ولی درشت تره.
    اغلب هم مواد ترشی رو تو آبی میجوشونیم که توش از این سبزی ریخته باشیم به اضافه سرکه
    مثلا برای همین ترشی بادمجون
    بادمجونا رو برش میدیم تو آب با این سبزی و نمک و اگه خواستین سرکه میجوشونیم تا تغییر رنگ بده.
    برای داخلش هم جعفری ساطوری با سیر و هویج باهم قاطی میکنیم توی بادمجونا میریزیم.
    میچینیم تو ظرف و آب کروز که با دمجونا رو اول توش جوشوندیم و سرکه میریزیم با نمک.
    خیلی خوشمزه میشه.
    فلفل هم بستگی به ذائقه داره اضافه کردنش
    p_mahnoosh, otaagheaabi, تپل طلا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    ترشی بادمجون



    بادمجون های حلقه ای رو چند دقیقه ای با آب و سرکه جوشوندم و گذاشتمکنار تا سرد بشه. بعد از سرد شدن ریختم توی شیشه + سیر حلقه شده و فلفل سبز تند و سبزی (شوید ، نعناع ، مرزه ، ترخون) و بعد هم سرکه و نمک

    لازم به ذکره که من برای اولین بار و به مقدار خیلی کم این ترشی رو درست کردم که اگه خوب بود و خوشمون اومد بازم درست کنم و خوشبختانه با استقبال شدید همراه بود

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296
    بادمجان ها رو از وسط برش دادم وبا سرکه ونمک گذاشتم چند جوش بزنه وقتی سردشد
    داخلشون روبادلار وسیر پرکردم وبا فلفل رشتی تند در ظرف ترشی گذاشتم وروشو با سرکه پوشوندم خیلی خوشمزه بود
    محیا خانوم, live, مامان غزل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    محل سکونت
    استان فارس
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان.
    در شهرستاني كه من زندگي مي كنم يه نوع ترشي بادمجان شكم پر درست مي كنند كه خيلي خوشمزه است ولي كمي زحمت داره ومهارت مي خواد.ما بادمجان هاي ريزي كه در فصل سرما بدليل سردي هوا اجازه رشد وبزرگ شدن پيدا نمي كنن رو ازش در ترشي مون استفاده مي كنيم.اول زايده هاي سبز كه اطراف كلاه بادمجان هست رو مي گيريم وبعد از اينكه مطمئن شديم كرم نخورده و سالم هستن شسته و يك شكف كوچك در حد نصف طول بادمجان روش ايجاد مي كنيم.بعد در آبي كه در حال جوش هست مي اندازيمشون تا كمي جوش بخورن ويه كم نرم بشن .البته نه زياد نرم.در حدي كه كمي چنگال درش فرو بره.بعد آبكش مي كنيم و روش آب سرد مي ريزيم تا رنگش سبز بمونه.بعدش تو يه كيسه ي نخي مي ريزيمشون ويه چيز سنگين رو روش ميزاريم تا آبش رو كاملا خارج كنه.(البته مادرم يه ماشين رختشويي دوقلوي قديمي داره كه گزاشته برا همين كار.بادمجونا رو توكيسه نخي ميندازه ميزاره تو خشك كن.حسابي آبش خارج ميشه.)بعد از اين مرحله بادمجونا رو پهن مي كنيم تا كمي هوا بخوره.الان ديگه موقع پركردن شكم اونهاست. موادي كه شامل نعناي خشك،فلفل سياه،سير،نمك و ادويه ي ترشي هست و كاملا كوبيده ومخلوط شده با هم ،رو آماده مي كنيم.بعد به اندازه يه قاشق مرباخوري(البته بستگي به اندازه ي بادمجان ها داره)از موادي كه اماده كرديم داخل شكم بادمجان ها مي ريزيم وشكم اونا رو به فشار مي ديم تا بچسبد و مواد از داخلشون بيرون نياد.بعد كه كارمون تموم شد بادمجانها رو دونه به دونه داخل ظرف ترشي مون ميگذاريم.با دقت تموم.دقت كنين كه بيشتر از دوسوم ظرف پر نشه چون تمام ابي كه از بادمجانها خارج شده حالا بايد با سركه جايگزين بشه وبادمجانها به اندازه اولشون برگردن.بعد كمي موسير شيرين شده و چند تا دانه ي سير هم لابلاي بادمجانها مي ريزيم و مقداري هم نمك ميزنيم وبا سركه ظرفمون رو پرميكنيم.تا يكي دو روز چك مي كنيم ببينيم اگه سركه به خوردش رفته ونياز به اظافه كردن سركه داره بهش اضافه مي كنيم.واگه احيانا كم نمك هست نمكشو اضافه مي كنيم.بعد از يه هفته هم آماده ي خوردن هست.اينجا هنوز فصل درست كردنش نيست.هرموقع كه درست كردم حتما عكس از مراحل تهيه شو برا كسايي كه دوس دارن ميزارم.اين ترشي تو شهرستاني كه من زندگي مي كنم خيلي معروفه وجزو سوغاتي هاي منطقمون محسوب ميشه.
    مامان غزل, * منصوره *, tetis و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هركجا باشم آسمان مال منست...

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    chick آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    70
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    156
    پسند کرده
    93
    سلام دوستان
    ترشی بادمجون شکم پر
    با دستوری که مادر شوهر جان گفتند درست کردم
    اول یکم بادمجونا رو با سرکه جوشوندم اندازه 5 دقیقه بعد توی بادمجونا رو که قبلا شکافه داده بودم با مخلوط سیر ، فلفل سبز تند و سبزی ترشی (همه خورد شده) پر کردم تو ظرف با نمک و سرکه ریختم

    ویرایش توسط chick : ۱۳۹۲/۰۹/۲۲ در ساعت ۰۳:۰۲ بعد از ظهر
    yaldae, مامان غزل, saharbanoo90 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    رقص لبخند میخواد این چشمون خسته ..
    چینی بندزن بیارین دلم شکسته....


  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    116
    من ترشی بادمجان شکم پر رواین طوری درست میکنم

    بادمجان قلمی هاروبرمیدارم کامل میشورم باچاقویه شکاف توشکمشمی گذارم با کمی آب میپزه و وقتی نرم شد

    ازآب درمی ارم وچندساعت میگذارم بمونه آبش کامل بره

    برای داخل شکمش کمی زردجوبه وفلفل قرمزو نعناخشک پودرشده و سیررو داخل شکم بادمجونا پرمیکنم

    اوناروتوشیشه میچینم و روش سرکه وکمی نمک میزنم
    جیران, مامان غزل, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 3456789 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما