نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: ترشی بادمجان-ترشی بادمجان شکم پر

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 81
صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجون مامان گلم
    با اندازه چنگال مقایسه کنید... تا حالا بادمجون انقدی دیده بودید؟!!!

    اول بگم که ترشی های مامانم کلی معروفه و خوشمزه
    برای ترشی بادمجون اول اضافه های کلاهک بادمجون رو می گیره بعد از پایین چاک می ده تا اون کلاهکش...
    لاش نمک می ریزه و می ذاره بمونه بعد می شوره و توی آب و نمک می جوشونه و بعد توی سبد می ریزه می ذاره خوب آبش بره بعد موسیر و سیر و فلفل قرمز تند رو چرخ می کنه و با نمک و ادویه ترشی مخلوط می کنه و لای بادمجون می ذاره و توی ظرف می ریزه و روش سرکه می ریزه و توی سرکه هم نمک و ادویه ترشی و فلفل قرمز درسته و سیاه دونه می ریزه
    البته همیشه بادمجون به این کوچولویی گیرش نمیاد و بیشتر با بادمجونای ریز در اندازه متعارف درست می کنه ولی این دفعه دیگه خیلی مینیاتوری بودند
    گاهی هم برای اینکه بعد از خوردنش دهن بوی سیر نگیره فقط موسیر می ریزه که اونم خیلی خوش عطر می شه
    گلاره خانوم, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی بادمجان

    چند وقت پیش رفتم شمال از بابلسر سبزی دلال نمیدونم یا دلار خریدم بعد از خرد کردن بسته بندی کردم تو فریزر داشتم
    ده روز پیش شوشو که طبق معمول وقتی میره خرید میگم دوکیلو خرید کن چهارکیلو بادمجون خریده بود ولی چه بادمجونی حیفم اومد سرخ کنم بخوریم ریزو سیاه بدون تخم بود و شیرین خلاصه اولین بار بود گفتم بزار ی ترشی درست کنم تا وقتی مهمونام میرسن ترشی هم داشته باشم بادمجونا رو با اب ی نیم ساعتی جوشوندم بعد گذاشتم تو سبد ی چیز سنگین گذاشتم روش تا دو روز(البته اینم بگم ی چیزایی از بچگی یادم بود که مامانم اینکارو میکرد) بعد ی شیشه ورداشتم تو فریزر فلفل تند و سیر هم داشتم بادمجونارو خرد کردم ریختم تو شیشه فلفل و سیر هم ریختم با یکم از سبزی معطر شمالی که داشتم و ی مقدار هم نمک و سرکه هم ریختم گذشت تا مهمونی پریروز اوردم سرمیز اگه بدونین چقدر خوشمزه شده بودبا چه به به چه چهی خوردن منم دیدم خوششون اومد همون شیشه رو دادم بردن تا بعدا دوباره درست کنم

    *samir*, گلاره خانوم, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط ayla1
    گیتا عزیز میشه لطفا عکسی از سبزی دلال رو بذارین؟


    منم این ترشی رو از دستور مریم بانوی گلم درست کردم و تموم کردیم!
    فقط چون همیشه فکر میکنم اگر سرکه بجوشه باعث سوزش معده میشه و تندیش بیشتر میشه با اب یه مقدار جوشوندم و بقیه مراحل...

    عزیزم ببخشید من نظرمو بگم لال نرم
    ی سبزی که بیشتر سبزی معطر داره توش من زیاد گرفته بودم وقتی رفتم مغازه که بدم خرد کنن تمام مغازه بوی خیلی خوبی گرفته بود مثل بوی پونه بود وقتی مشتری میومد تو مغازه میگفت اقا این بوی چه سبزی هست خیلی معطره اسماشو دقیق یادم نیست ولی توش سرسم باکسره بخونین هم داشت شبیه پونه بود البته هرجای شمال ی مدل سبزی دلال داره هنوزم تو فریزر ی کوچولو دارم رفتین سمت شمال الان فصلش هست میگن بهار این مدل سبزی هست از بازار روزاش باید بخرین این شیشه های اماده اش خوب نیست خود سبزیشو بخرین خرد کنین محشر میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجون شکم پر که امروز درست کردم:




    بادمجونها رو شکاف دادم و گذاشتم تو آب یه ربع بپزه ، هویج و سیر رو با غذا ساز خرد کردم و با فلفل و نمک و نعناع خشک قاطی کردم و باهاش شکم بادمجونا رو پر کردم . بادمجونا رو تو ظرف چیدم و کمی قوره هم روش گذاشتم و سرکه ریختم.

    اینم اضافه های هویج که ریختم تو سرکه واسه ترشیهای دیگه استفاده کنم.

    گلاره خانوم, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]نفسم هم که باشی ، دیر برسی من رفته ام...[/HIGHLIGHT]

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: ترشی بادمجان

    بادمجون ترشی

    بادمجونها رو خرد کرده و لای دستمال میچینیم تا آبش گرفته بشه بعد به همراه سرکه کمی میجوشونیم و داخلش سیر خرد شده و نمک و سبزی ترشی میریزیم.

    .............
     
    گلاره خانوم, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجون
    بادمجون رو پوست گرفتم و خردش کردم با سرکه 10 دقیق جوشوندم و بعد سرد شدن بهش سبزی ترشی و سیر له شده و فلفل سبز و تند نمک اضافه کردم بعد توشیشه ریختم و روشو سرکه ریختم

    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجون کوچولو
    چون این بادمجونا خیلی کوچیک بود توش رو پر نکردیم البته من خودم هیچ وقت توی بادمجون رو پر نمیکنم دوست ندارم موادش رو میریزم تو سرکه اش
    اینبار مامانم بادمجونهارو بخار پز کرده همینجور ریخته تو سرکه
    گلاره خانوم, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط golita
    ایلا جون
    واقعیتش من شمالی نیستم و ساکن کرجم و به سبزی های شمالی دسترسی ندارم معمولا وقتی شمال میریم از بازار روزهای اونجا سبزی را میخرم و خرد و فریزری میکنم و در طول سال برای ترشی و سایر غذا ها ازشون استفاده میکنم
    ولی تا اونجایی که یادمه دلال یه ترکیبی از سبزی های به نامهای اوجی.صرصم .اناریژه. چوچاق.گشنیزو........ است(امید وارم درست تلفظ کرده باشم)

    ببخشید اگه نتونستم بهتر راهنمایی کنم
    سلام عزیزم.همه رو درست گفتی گلم.من شمالیم نوشهری ولی ساکن تهرانم.سبزیای شمای حرف تداره.من حتی سبزی قرمه و کو کو رو از شهرم میخرم.بازار که بری و سبزی محلی بخوای راهنمایی میکنن
    رویای شما تاریخ انقضا ندارد
    نفسی عمیق بکشید
    و دوباره تلاش کنید

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما