نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: ترشی بادمجان-ترشی بادمجان شکم پر

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 81
صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10428
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: ترشی بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh_ma نمایش پست ها
    سلام . با عرض معذرت یه سوال از اساتید داشتم . اکثر اوقات ترشیهایو که من درست میکنم بعد از چند مدت کپک می زنه می خواستم بدونم کسی دلیلشو می دونه ؟ آیا راه حلی داره ؟ممنون اگه راهنماییم کنید.

    فاطمه جون
    ترشیتون حتماً باید جای خنک باشه
    بهتره قبل از مخلوط کردن، مواد اولیه رو خوب خشک کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2193
    پسند کرده
    626

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجون شکم پر با دستور ناردونه جون ص1
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجان شکم پر: اول بادمجونهای قلمی و کوچیک انتخاب کنید ... من از شمال خریدم البته چند تایی هم تپل و قد کوتاه قاطیشون شد ... بعد یه شکاف توی شکمش میدم و سرش رو هم منظم میکنم .... بعد با سرکه میجوشونم
    بعد که با سرکه پخت از سرکه در میارم تا خنک بشه بعد از مخلوط سیر - نعنا - فلفل تند - نمک .. که همشونو خرد کردم و مخلوط کردم تو شکم بادمجونا رو پر میکنم و توی دبه یا ظرف مورد نظرتون که درش باید کیپ بشه میذاریم و از همون سرکه که باهاش بادمجونا رو پختیم روشونو پر میکنیم ... حدود دو هفته دیگه حاضره


    saharbanoo90, مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ilovebaking.blogfa.com

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11014
    پسند کرده
    8804

    Re: ترشی بادمجان

    ترشی بادمجون فوری:

    بادمجونا رو باکمی سرکه وآب و نمک پختم ریختم توی آبکش بعد ریختم توی شیشه لابه لاش هم سیر و نعناع خشک ونمک و پودر فلفل قرمز ریختم بعدشم که سرکه.....

    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11014
    پسند کرده
    8804

    Re: ترشی بادمجان

    اینم ترشی بادمجون شکم پر بنده :

    بادمجون هامو یه شکاف 4 سانتی دادم... با آب گذاشتم تا کمی نرم بشه.. بعد از اینکه آبش رفت ..مخلوطی از نعناع و ریحون خشک سیر فراوون ،نمک و زرد چوبه رو توی شکمش قرار دادم.بعدشم چیدم توی شیشه ومخلوط سرکه ونمک رو ریختم روش.


    ولی اگه سبزی تازه ترشی داشتم حتما از اون استفاده میکردم....








    اینم توی شیشه ببخشید دیگه 12 شب بود دیگههههههه از این بهتر نتونستم بعکسم

    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی بادمجان

    سلام دوستای گلم با اجازه اساتید منم تجربه خودم رو مینویسم

    بادمجون ها رو اول مثل میرزا قاسمی کبابی کنید بعد که پوستش رو کندید با سیر کوبیده، نعناع تازه خرد شده ، نمک و فلفل متناسب با سلیقتون و آبغوره و سرکه مخلوط کنید .

    یه نکته واسه کباب کردن بادمجونا که از ابتکارات خودمه که نه کثیف کاری داره و هم اینکه خیلی راحت پوست بادمجونا کنده میشه بهتون پیشنهاد می کنم یه بار امتحان کنید :

    بادمجونا رو بعد از شستن روش چند تا سوراخ ایجاد کنید و در سینی فر بگذارید و گریل فر رو روشن کنید بگذارید 7-8 دقیقه بمونه بعد سینی رو در بیارین و بادمجونا رو برگردونید و دوباره بذارین تا اونورش هم یکم گریل شه (همون 5 دقیقه ) حالا واسه اینکه طعم دود هم بگیره بادمجونا رو چند دقیق روی اجاق گاز کباب کنید ( من 3-4 کیلو بادمجون را در عرض 15 -20 دقیقه کباب میکنم )
    اگه امتحان کردی و خوشت اومد دکمه تشکر رو هم بزن
    فرشته 65, زهرا عباس پور, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: ترشی بادمجان


    >

    با دستور مريم بانو عزيز...
    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: ترشی بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh_ma
    سلام . با عرض معذرت یه سوال از اساتید داشتم . اکثر اوقات ترشیهایو که من درست میکنم بعد از چند مدت کپک می زنه می خواستم بدونم کسی دلیلشو می دونه ؟ آیا راه حلی داره ؟ممنون اگه راهنماییم کنید.

    عزیزم کپک زدن ترشی واسه خاطر کم بودن نمکشه اگه نمکت میزان باشه هیچ وقت کپک نمیزنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    عشق حیات عاشق را تشکیل می دهد و الا معشوق بهانه است

صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما