نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree578Likes

موضوع: ترشی بادمجان-ترشی بادمجان شکم پر

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 81
صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    بادمجون ها رو پوست کنده و به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش و کمی زردچوبه جوشوندم
    برای داخل بادمجون از نعناع ، ترخون ، شوید ، هویج ، سیر ، فلفل سبز تند و گل کلم ریز خرد شده استفاده کردم که نسبت نعناع به سبزی های دیگه دو برابر هست
    داخل بادمجون ها رو پر کردم و سرکه ریختم

    باران67, پنجه طلایی, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #74
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75956

    ویترین مدال ها

    ترشی بادمجان

    ترشی بادنجان(نوع 1-تهران)

    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    بادنجان پاییزی ریز بی تخم
    سبزی
    گلپر ، سیاه دانه درسته ، زردچوبه ، سرکه ، نمک


    *سبزی این ترشی مرکب است از نعنا، ترخون ، جعفری ، مرزه (گاهی ریحان و گشنیزهم اضافه میکنند )برای هرکیلو بادنجان 2 پیمانه سبزی ساطوری یا 2 قاشق سبزی خشک کافی است .


    طرز تهیه:
    دم بادنجان را از بیخ بگیرید و دامن کلاهک آن را هم بردارید ، به طوری که کلاهک گرد و کوچکی روی بادنجان بماند . آنگاه شکم هر بادنجان را چاک بدهید . در دیگ بچینید و با کمی آب روی آتش بگذارید ، همین که آب به جوش آمد آتش را کم کنید ، در دیگ را ببندید و 10-15 دقیقه بپزید تا بادنجان نیم پز شود. سپس در آب کش بگذارید ، کمی نمک بپاشید ، روی آن یک پارچه کرباس بکشید و 1 شب زیر 3-4 کیلو فشا بخوابانید .
    توی شکم هر بادنجان کمی سبزی بگذارید و بادنجان ها را در ظرف ترشی بچینید ، لای هر ردیف بادنجان کمی گلپر و سیاه انه و اندکی زردچوبه بپاشید . سپس سرکه بریزید تا روی بادنجا را بپوشاند . در ظرف را ببندید و انبار کنید . پس از 2 ماه ترشی رسیده است .

    *چند دانه فلفل سبز یا قرمز و کمی تخم گشنیز درسته هم می توانید به این ترشی اضافه کنید.
    کوئین, najmehkhatoon, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #75
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75956

    ویترین مدال ها

    ترشی بادمجان نوع 2-رشت

    ترشی بادنجان 2
    این ترشی را از روی دستور ترشی بادنجان 1 درست کنید ، جز این که سبزی آن مرکب است از خالواش و نعنا وچوچاق ، که باید از فروشگاه خوابار گیلان تهیه شود . گلپر و سیاه دانه حذف میشود . سیرنیم کوب هم به سبزی اضافه میشود ( برای هرکیلو بادنجان 2-3 بته )
    کوئین, najmehkhatoon, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #76
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75956

    ویترین مدال ها

    ترشی بادمجان بوشهری

    ترشی بادنجان 3

    بادنجان
    موسیرخیسانده ، سیاه دانه درسته ، تخم گشنیز درسته ، فلفل سیاه درسته ، فلفل قرمز نیم کوب ، شیره تمرهندی ، سرکه ، نمک

    بادنجان را ازروی دستور ترشی بادنجان آماده کنید. شکم بادنجان را با سیاه دانه و تخم گشنیز و فلفل سیاه درسته پرکنید و اندکی نمک بپاشید . لای ردیف های بادنجان موسیر خیسانده و فلفل قرمز بریزید ـ به ترشی موسیر اول شیره تمر و سپس سرکه اضافه کنید تا روی بادنجان را بپوشاند .
    برای هر کیلو بادنجان 100 گرم موسیر خشک و نیم پیمانه مخلوط سیاه دانه و تخم گشنیز و فلفل سیاه و 2 پیمانه شیره تمرکافی است . فلفل قرمز نیم کوب از یک قاشق به بالا . این ترشی پس از سه ماه رسیده است .
    کوئین, najmehkhatoon, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    ترشی بادمجان

    سیرو فلفل رو چرخ کردم و به همراه نعناع و نمک و کمی سرکه
    و دوتا هویج که رنده کردم برای قشنگی مواد داخل شکم بادمجون ها
    بادمجون ها رو شکمش رو چاک دادم و با آب پختم و بعد یه قابلمه سنگین گداشتم روشون تا آبشون کشیده بشه بعد داخلشون رو پرکردم و توی ظرف چیدم و سرکه ریختم روش.

    باران67, کوئین, zakizadeh و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    ترشی بادمجان و گوجه خشک
    اینم یه ترشی بادمجون خوشمزه که تی وی یاد داد منم گذاشتم

    فایل پیوست 206255


    که شامل
    بادمجون خام حلقه شده
    گوجه فرنگی خشک شده
    ترخون تازه
    سرکه
    کمی شکر قهوه ای
    سیر
    فلفل
    همه ی مواد رو لایه ای میریزیم تو شیشه
    شکر رو توی سرکه حل میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم
    ده روز هم طول میکشه تا جا بیفته
    باران67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    ترشی بادمجان مامان پز چون من نمی توانستم درست کنم خیلی دلم می خواست مامانم برایم یک شیشه درست کرد مامان دستورش شبیه دستور خانوم گلی صفحه 2 هست فقط بین بادمجانها موسیر هم می ریزه و از مواد داخل بادمجان هم داخل سرکش هم می ریزه

    نام: torshi-bademjan.jpg نمایش: 565 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    ELAHE_ABAN, sita-golam, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,794
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56364
    پسند کرده
    62707

    ویترین مدال ها

    ایشون ترشی بادمجون عشق منه
    با بادمجونای دست چین خودم از باغچه خونه بابام
    پ.ن:
    اول بادمجونا رو شستم بعد هرکدوم رو از یه طرف یه چاک دادم .ریختم تو قابلمه .یکم کلم قرمز هم خورد کرذم و باهاش ریختم تو قابلمه و روشو سرکه ریختم .با یکم نمک .گزاشتم رو گاز تا بادمجونا یکم نرم بشن و چندتا جوش بخوره.
    بعد آبکش کردم و اجازه دادم تا سرکه و بادمجونا خنک بشن .بعد همون کلم قرمز که جوشونده بودم رو تو یه کاسه گزاشتم چندتا دونه سیر رنده کردم .و یکم نعناع خشک و ادویه و فلفل قرمز ریختم و مخلوط کردم . بعد یکی یکی بادمجونارو پر کردم. و چیدم تو شیشه و روشو سرکه پر کردم..و بعد گزاشتم یخچال.
    ،،،،،،


    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۸/۰۸ در ساعت ۱۱:۲۷ قبل از ظهر
    مینا (آندیا سابق), RE79EL, Miss Razieh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما