شیرینی زردآلو و پنیر

نام: photo_2016-12-12_10-52-07.jpg نمایش: 716 اندازه: 91.0 کیلو بایت
مواد لازم:
  • پنیر خامه ای (من از ماسکارپونه استفاده کردم) / ۲۰۰ گرم
  • کره نرم / ۱ پیمانه معادل ۱۲۵ گرم
  • آرد / ۲و۱/۴ پیمانه
  • نمک / یک پنسه
  • پودر قند / ۱/۴ پیمانه

مواد فیلینگ ( داخل شیرینی ):
  • برگه زردآلو / ۲۵۰ گرم
  • دارچین (در صورت تمایل) / ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر / ۱ پیمانه
  • آب / ۲ لیوان

برای تزئین:
  • پودر قند


روش تهیه:

ابتدا فیلینگ را آماده میکنیم. برگه های زردآلو را به همراه شکر و آب و در صورت تمایل کمی دارچین، روی حرارت میگذاریم تا برگه ها کاملا نرم شده و به قوام آید. ( مثل شربت مربا )اگر دیدید برگه ها هنوز نرم نشدند، باز هم آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد و برگه ها کاملا نرم شوند.بعد از جوشیدن، وقتی زردآلوها کمی خنک شدند، به کمک غذاساز یا بلندر آنها را به پوره ای نرم تبدیل میکنیم.از خمیر تکه های کوچکی برداشته و در کف دست فرم میدهیم. ( این خمیر بسیار چسبنده است ) در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود. ( فیلینگ اگر شل باشد،در فر باز میشود )حالاخمیر را آماده میکنیمابتدا کره و پنیر خامه ای را مدت ۳ تا ۵ دقیقه میزنیم، تا کاملا صاف و یکدست شود.سپس پودر قند را اضافه میکنیم.و در نهایت ارد را میریزیم و ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.سپس خمیر را مدت ۲ ساعت یا یک شب در یخچال قرار میدهیم.
بعد از استراحت سطح کار را آرد پاشی میکنیم. خمیر را با کمک نایلون و وردنه به قطر ۲ تا ۳ میل باز میکنیم. با کاتر مربع خمیر را برش میزنیم.
ز فیلینگ زردآلو روی خمیر میگذاریم و مثل تصویر دو طرف خمیر را روی فیلینگ بر میگردانیم. دو طرف خمیر را کاملا فشار میدهیم ( دو طرف خمیررا خوب به هم فشار دهید. در غیر این صورت لبه های خمیر در فر باز میشوند )کف سینی چیده و در فر قرار میدهیم.دمای فر: ۱۶۰ درجه - زمان پخت: ۱۴ دقیقه بعد از خنک شدن، روی شیرینی ها پودر قند می پاشیم.