نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت

موضوع: دلمه برگ مو

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 206
صفحه 5 از 26 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3168
    پسند کرده
    1314

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    سلام دوستان
    دلمه برگ مو فوق العاده خوشمزه

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    اینم از دلمه من
    همه مواد ینی لپه و گوشت و برنجم خام هست فقط لپه وبرنج چند ساعت خیس خوردن با نمک و فلفل و ماست توی برگ پیچیدم روشم اب و اب نارنج ریختم





    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۹/۱۱ در ساعت ۱۰:۲۷ قبل از ظهر
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    39
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو.

    من گوشتش رو با پیاز تفت میدم و فلفل و زرد چوبه و نمک میزنم و سبزی معطرش رو اضافه میکنم بعد با برنج میذارم در حد آبکشی یه خورده بیشتر میپزن .

    آخرش هم ماست به موادم اضافه میکنم و توی برگ موهای که تو آبجوش انداختم و نرم شدن میپیچم.و ما ملس درست میکنیم هم شکر تو آب و روغنش میزنیم هم آبغوره. اگر گوجه سبزم قاطی دلمه ها بریزیم تو قابلمعه که عالی میشه
    آمده ایم که با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ٬ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2193
    پسند کرده
    626

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو با دستور هیون عزیز ص2

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۶
    محل سکونت
    بلژیک
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو،فلفل و گوجه فرنگی
    مواد داخل: گوشت چرخ کرده،برنج،لپه،سبزی دلمه و ادویه جات.


    فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.(کوروش کبیر)

  6. #38

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    سلام من يه سوالي دارم يعني به عبارتي يه راهنمايي از دوستاي گلم ميخوام ميشه راهنماييم كنيد
    من قبلا دلمه پيچيده بودم و بعد دلمه هارو بدون اينكه بپزم گذاشته بودم فريزر براي موادشم از مواد معمول استفاده كرده بودم و لپه رو كاملا پخته بودم اما برنج رو هم كمتر از حدي كه براي آبكشي استفاده ميشه جوشانده بودم

    ديشب حدود 20 تا از دلمه هارو توي يه قابلمه چيدم سايز قابلمه جوري بود كه تقريبا 3 رديف دلمه شد بعد سسش رو ( آبجوش ، سركه ، شكر ) درست كردم دادم روي دلمه ها به اندازه اي كه دلمه ها كاملا توي سس قرار گرفتن اما روي دلمه ها رو نپوشانده بود
    بعد از بجوش آمدن سس زيرش رو ملايم كردم و حدود 1 ساعت و نيم پخت اواسط پختش يكيشون رو امتحاني باز كردم ديدم نرم شده براي همين ديگه درش رو نذاشتم كه آبش زودتر كشيده بشه و بعد از اتمام زمان پخت و موقع خوردن چشمتون روز بد نبينه دلمه ها شفته شده بودن كه نگو مخصوصا زيريها من امروز كلي سرچ كردم ديدم تقريبا خيليها به همين روش دلمه درست ميكنن اما نميدونم چرا دلمه هاي من اينقدر شفته شده بود ؟ يعني آبش زياد بوده ؟ يا اينكه برنجها بايد خام ميبود ؟
    همكارم ميگه خواهرم بهم گفته اگر ميخواي دلمه رو بذاري فريزر خام نبايد بذاري چون بعد از پخت شفته و نرم ميشه بايد اول بپزي بعد بذاري فريزر و موقعي كه ميخواي استفاده كني گرمش كني به نظر شما هم علتش اين بوده كه دلمه رو خام گذاشته بودم فريزر
    ميشه اگر تجربه اي داريد راهنماييم كنيد ؟
    آیسان جون، من دیدم بعضیها برنج رو برای دلمه برگ مو،زنده آبکش می کنن وبرگها رو یه جوش می دن ولی من برنج روخام با لپه کاملا پخته و سبزی معطر خردشده و پیازچه ریز خرد شده و گرد غوره مخلوط می کنم.معمولا برگهای لطیف ولی درشت (خام)رو انتخاب می کنیم .با ابجوش تنها می گذارم دلمه ها بپزه چون اگه چاشنی آبغوره و شکر رو زود بریزی باعث سفت شدن و دیر پختن برگهای دلمه مون میشه.(من چون تیزی سرکه رو دوست ندارم .آبغوره می ریزم) . چاشنی رو بعد ا اینکه تقریبا دلمه ها پختن می ریزیم.مقدر آب و چاشنی هم باید متناسب با مقدار دلمه ها باشه برای یه قابلمه کوچولو دوتالیوان آبجوش بسه.بچش اگه نپخته بود بازم آبجوش بریز.اگه این کارهایی که گفتم رو انجام بدی ، دلمه نه سفت می شه و نه نرم.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  7. #39

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )





    من برنج رو آبکش میکنم چند جوش بزنه کافیه.برای چاشنی هم آبلیموی تازه-فلفل-زعفران و شکر را با هم مخلوط میکنم میذارم به جوش بیاد تا شکر حل بشه و بعد از پختن دلمه ها روشون میریزم و میذارم کاملا جذب دلمه ها بشه کمی از این چاشنی رو توی مواد دلمه هم میریزم.ضمنا دلمه ها رو در قابلمه بزرگی میچینم تا سس به همه شون برسه و همشون مزه بگیرن.اگه گوجه سبز هم داشته باشم چند تایی لابلای دلمه هامیذارم طعم خوبی بهش میده.

  8. #40

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط liliradan
    نوشین جون فقط برنج توشه؟ من اولین بره می*خوام درست کنم عاشق اینم که شیرین باشه.

    liliradan جون توش برنج-لپه-گوشت چرخ کرده و تفت داده شده با پیازسبزیجات معطر-ادویه داره .این دلمه خیلی شیرین باشه خوب نیست .باید ملس باشه.

صفحه 5 از 26 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما