نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت

موضوع: دلمه برگ مو

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 206
صفحه 4 از 26 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو مامان پز
    مواد داخلش هم برنج لپه گوشت پیاز داغ سبزی دلمه و....

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو با سس رب انار و تمبر هندى
    مواد لازم:

    گوشت چرخ كرده و سرخ شده: 250 گرم

    برنج پخته شده (پلو آماده) : 2 ليوان

    كشمش (يازرشك): يك چهارم ليوان

    لپه پخته: نصف ليوان

    سبزى: ترخون و شويد و نعناع (تازه يا خشك) مقدارى

    آب: 3-2 ليوان

    مواد سس:

    تمبر هندى: يك چهارم ليوان صاف شده

    رب انار: يك چهارم ليوان

    آب: يك چهارم ليوان

    شكر: چند قاشق

    طرز تهيه : من براى تهيه اين دلمه از برگ سبز و نپخته استفاده كردم.

    همه مواد دلمه را خوب با هم مخلوط كنيد.

    كف قابلمه را 3 قاشق روغن مايع و 3 قاشق آب بريزيد و 2 رديف برگ مو (برگ خالى و بدون مواد) را روى اين مواد پهن كنيد كه حالت ته ديگ پيدا كند.

    حالا از مواد روى هر برگ 1 قاشق بريزيد و خوب بپيچيد و در قابلمه كنار هم و به شكل فشرده بچينيد. وقتى همه را چيديد يك ظرف سنگين روى دلمه*ها بگذاريد و 2 يا 3 ليوان آب را از اطراف توى ظرف بريزيد و در ظرف را ببنديد. ابتدا شعله را متوسط كنيد و همين كه صداى جوش خوردن مواد را شنيديد، شعله را خيلى كم كنيد.

    1 ساعت بعد در ظرف را برداريد و ابتدا ظرف سنگين را برداشته و بعد مواد سس را روى دلمه ها بريزيد(مواد سس را ابتدا با هم مخلوط كرده و سپس استفاده كنيد) و دوباره ظرف را روى دلمه ها گذاشته و در قابلمه را با دم*كنى پوشانده و بگذاريد حدود 40 تا 50 دقيقه ديگر بپزد.

    نكته: با كم و زياد كردن مواد سس و با چشيدن آن طعم دلخواهتان را درست كنيد.
    http://khanjon.blogfa.com

  3. #27
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,231
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10407
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    دلمه برگ مو




    برنج و بلغور گندم رو بعد از شستن به مدت 2 ساعت با کمی آب ولرم خیس کردم.

    پیاز رو رنده کردم و با کره تفت دادم.

    گوشت رو بهش اضافه کردم و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، نمک و فلفل اضافه کردم.

    بلغور و برنج خیس شده رو به گوشت اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دادم.

    مواد رو از روی حرارت برداشته، سبزی دلمه و 100 گرم خامه اضافه کردم.

    داخل یه قابلمه بزرگ آب ریختم و گذاشتم جوش اومد و بعد برگهای شسته شده رو داخل آب جوش ریختم تا وقتی که رنگ برگها تغییر کنه صبر کردم ( حدود 5 دقیقه )

    شیر آب سرد رو باز کردم و قابلمه رو زیر شیر آب گذاشتم و بعد برگها رو داخل صافی ریختم تا آبش کشیده بشه.

    چند تا از برگها رو کف قابلمه ای که داخلش گوشت رو تفت داده بودم چیدم.

    برگ رو به طبق مراحل زیر پیچیدم ( من رو دست این کار رو میکنم، ولی برای شروع کار میتونین روی سطح صاف این کار رو انحام بدین )

    دو طرف برگ رو به سمت داخل تا کردم.

    پایین برگ رو به سمت داخل تا کردم.

    و به آرامی برگ را رول کردم.

    و داخل قابلمه چیدم.

    روی دلمه ها رو چند برش لیمو گذاشته و کمی هم روغن زیتون روشون ریختم.

    یک بشقاب رو روی دلمه ها برگردوندم. ( سنگینی بشقاب باعث میشه دلمه ها تو قابلمه تکون نخورن و وا نرن ) بعد از اینکه بشقاب رو روی دلمه ها گذاشتم، آب اضافه کردم تا روی بشقاب رو آب بگیره.

    بعد از 1 ساعت دلمه آماده است. ( میتونین کمی پیاز داغ و زرشک رو تفت بدید و موقع سرو روی دلمه ها بریزید )

    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #28
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,231
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10407
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    هیون جان مثل همیشه عالی..بوووس..

    خامه توی دستور مواد میانی دلمه چه نقشی داره؟
    طعم خاصی بهش میده ؟

    سوال بعد هم این که گلم چطور دلمه هات انقدر کشیده میشن؟اندازه برگها بزرگن؟از دو تا برگ کنار هم استفاده میکنی؟
    اخه من با برگ بزرگم که درست میکنم..خیلی کشیده نمیشه..

    برنج رو تفت میدی سفت نمیشه؟

    ممنون..
    مرسی عزیزم

    خامه هم طعم خوبی بهش میده، هم مواد داخل دلمه رو منسجم میکنه ( موقع پیچیدنش متوجه میشی )
    در مورد اندازه اش: دلمه هام کشیده نیست. باریک پیچیدمش. به همون شکل سنتیش که باید به باریکی انگشت باشه. از یه برگ استفاده شده و ترجیج میدم برگها کوچیک باشه. هر چی کوچیکتر باشه دلمه ها ظریف تر و کشیده تر به نظر میاد.

    تفت دادن برنج باعث میشه بعد از پخت دلمه، برنج حالت شفته دیده نشه توش. نه اصلاً سفت نمیشه.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #29
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,231
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10407
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrzad-rezaii
    مریم جون این مدل دلمه رو می شه ترش و شیرین درست کرد ... منظورم با این فیلینگ می خوره طعمش ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    ما برای سس دلمه برگ از ترکیب سرکه و قند استفاده میکنیم...
    ترش و شیرین میخوریم..
    بله شهرزاد جون ... مامان اگه بخوان برای مهمونی درست کنن، ترش و شیرینش میکنن با همین فیلینگ.
    ولی من چون ذائقه ام ترشه این کار رو نمیکنم.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    هیون جون از این روش که برا برگ مو گفتی تا سبز بمونن برا نخود فرنگی و باقالی هم استفاده کن عالی میشه
    آب رو بجوش بیار و توش نمک بریز بعد نخود فرنگی رو توش بریز و 5 دقیقه (نه بیشتر )بجوشون
    بعد آبکش کن و توی لگنی که پر از آب یخ (حتی با یخ بهتره) بریز و بذار 20 دقیقه توش بمونه
    من بعد از آبکشی مجدد یه 10 دقیقه رو حوله کاغذی گذاشتم تا ابش بره و تو کیسه فریزر بهم نچسبن
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  7. #31
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,231
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10407
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط الهه(مامان النا)
    هیون جون از این روش که برا برگ مو گفتی تا سبز بمونن برا نخود فرنگی و باقالی هم استفاده کن عالی میشه
    آب رو بجوش بیار و توش نمک بریز بعد نخود فرنگی رو توش بریز و 5 دقیقه (نه بیشتر )بجوشون
    بعد آبکش کن و توی لگنی که پر از آب یخ (حتی با یخ بهتره) بریز و بذار 20 دقیقه توش بمونه
    من بعد از آبکشی مجدد یه 10 دقیقه رو حوله کاغذی گذاشتم تا ابش بره و تو کیسه فریزر بهم نچسبن

    الهه جون ... ممنون از راهنماییت
    صفحه 3 همین تاپیک :

    انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۹ در ساعت ۰۴:۵۲ بعد از ظهر
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دلمه ( برگ مو ، بادمجان و ... )

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    هیون جان مثل همیشه عالی..بوووس..

    خامه توی دستور مواد میانی دلمه چه نقشی داره؟
    طعم خاصی بهش میده ؟

    سوال بعد هم این که گلم چطور دلمه هات انقدر کشیده میشن؟اندازه برگها بزرگن؟از دو تا برگ کنار هم استفاده میکنی؟
    اخه من با برگ بزرگم که درست میکنم..خیلی کشیده نمیشه..

    برنج رو تفت میدی سفت نمیشه؟

    ممنون..
    مرسی عزیزم

    خامه هم طعم خوبی بهش میده، هم مواد داخل دلمه رو منسجم میکنه ( موقع پیچیدنش متوجه میشی )
    در مورد اندازه اش: دلمه هام کشیده نیست. باریک پیچیدمش. به همون شکل سنتیش که باید به باریکی انگشت باشه. از یه برگ استفاده شده و ترجیج میدم برگها کوچیک باشه. هر چی کوچیکتر باشه دلمه ها ظریف تر و کشیده تر به نظر میاد.

    تفت دادن برنج باعث میشه بعد از پخت دلمه، برنج حالت شفته دیده نشه توش. نه اصلاً سفت نمیشه.
    ما به جاي خامه توي دلمه از ماست استفاده ميكنيم(ماست غليظ ) هم جهت منسجم شدن و هم طعم خوبي كه به مواد ميده
    به علاوه سبزي معطر رو هم كمي با گوشت تفت ميديم عطرش چند برابر ميشه
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




صفحه 4 از 26 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما