نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت

موضوع: دلمه برگ مو

نمایش نتایج: از 201 به 206 از 206
صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 1623242526
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5976
    پسند کرده
    3913
    سلام دوستان
    دلمه برگ موکه با دستگاه پیچیدم
    اول برگ ها رو بشورین واسه دستگاه باید برگاباید یا تو آب نمک بخوانید یا آب گرم بذارین تا نرم شه
    نام: photo_2016-06-29_12-02-38.jpg نمایش: 238 اندازه: 113.0 کیلو بایت
    واسه دستگاه باید برگها بزرگ استفاده کنیدبرگ سمت چپ مد نظر ماست
    نام: photo_2016-06-29_12-02-54.jpg نمایش: 232 اندازه: 118.6 کیلو بایت
    پارچه مشکی دستگاه رو باید با روغن مایع چرب کنید تا راحت حرکت کنه
    نام: photo_2016-06-29_12-03-09.jpg نمایش: 238 اندازه: 66.0 کیلو بایت
    اون پیچ آبی رنگ واسه نازک وکلفتی سایز دلمه است وقسمت وسط سایز خوبه دلمه
    نام: photo_2016-06-29_12-02-22.jpg نمایش: 234 اندازه: 113.8 کیلو بایت
    برگ رو تو دستگاه بزارین کناره های برگ باید از بغل شیار دستگاه بیاد بالا
    نام: photo_2016-06-29_12-02-48.jpg نمایش: 237 اندازه: 114.7 کیلو بایت
    این هم اندازه مواد که تو دلمه جامیشه
    نام: photo_2016-06-29_12-03-04.jpg نمایش: 232 اندازه: 111.4 کیلو بایت
    بعد دسته دستگاه رو بکشید سمت خودتون
    نام: photo_2016-06-29_12-02-32.jpg نمایش: 232 اندازه: 118.6 کیلو بایت
    واین شد دلمه ما اصلا هم باز نمیشه وبه نظر من خیلی شیک ومجلسی میشه
    نام: photo_2016-06-29_12-02-58.jpg نمایش: 244 اندازه: 113.7 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    ویرایش توسط پنجه طلایی : ۱۳۹۵/۰۴/۱۲ در ساعت ۰۱:۰۳ بعد از ظهر دلیل: عکسا دیده نمی شد

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6965
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    دلمه برگ که توش علاوه بر برنج نیمدونه بلغور نیم پز هم ریختم



    .
     
    ویرایش توسط .افسوس. : ۱۳۹۵/۰۴/۲۴ در ساعت ۰۸:۰۸ بعد از ظهر




  4. #203
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,165
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2028
    پسند شده
    86677
    پسند کرده
    76036

    ویترین مدال ها

    دلمه برگ مو





    پارسال پستی در مورد روش تهیه دلمه برگ مو سبک مامان خانومی براتون گذاشتم


    منتها در پی تست و تمرین های بارانی تغییراتی داخل دستور قبل دادم و این شده روش پخت دلمه برگ مو من
    البته دستور اصلی پارسال رو میگذارم و تغییرات رو فقط بهش اضافه میکنم


    مواد لازم:

    -گوشت چرخ کرده
    گوشت رو از حالت عادی که در ترکیب پلو مخلوط به کار میبرم بیشتر میزنم،
    برای 4 پیمانه برنج تقریبا 500 تا 600 گرم گوشت استفاده کردم.

    -پیاز 1 عدد خیلی درشت
    -برنج 4 پیمانه
    -شیر یک لیتر
    باقلا
    -کشمش
    -تره و شوید به میزان مساوی
    -زردچوبه.نمک.فلفل قرمز و فلفل سیاه
    -لپه:نصف پیمانه

    **
    طرز تهیه:
    ابتدا در مورد برنج توضیح میدم.
    مامان خانومی معتقدن برنج دلمه باید تو شیر خیس بخوره
    ینی اول با برنج رو خیلی خوب با آب یکدست میشوریم و بعد از اون برنج رو با شیر خیس میکنیم.
    این کار رو از شب قبل انجام میدیم و برنج و شیر رو داخل یخچال میگذاریم.
    (در صورتی که برنجتون زیاد ری کرد و شیر ها جذب شد میتونین باز بهش شیر اضافه کنین و یا اب)






    پیاز ها رو خیلی خیلی نازک و نگینی خرد میکنم و خوب تفت میدم تا حسابی طلائی و خوشرنگ بشن.
    بعد از اون گوشت چرخ کرده و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک رو اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم تا گوشت کاملا سرخ بشه و بوی عطر گوشت سرخ شده خونه رو پر کنه

    در زدن ادویه ها دست و دلباز باشین
    خصوصا که زردچوبه و فلفل به گرفتن بوی گوشت هم کمک میکنن
    من فلفل قرمز فراوان هم میزنم






    گوشت که تفت خورد سبزیجات رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب سرخ بشن.
    مامانم معتقده سبزی رو داخل گوشت باید تفت داد تا اب سبزی در حین سرخ شدن به خورد گوشت بره و خوش عطرش کنه

    سبزیجاتی که ما برای دلمه استفاده میکنیم تره و شوید به نسبت مساوی هستن.
    میزانش رو چشمی میزنم.
    در واقع انقدری میزنم تا مثل تصویر زیر بشه و خوب سبزی دیده بشه






    در این حین،کل محتویات کاسه ی برنج رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار میدیم،
    برنج رو از حالت عادی زنده تر برمیداریم و آبکش میکنیم.
    نمک و روغن هم به برنج میزنم مثل همه ی مواقعی که میخوام برنج آبکش کنم






    بعد از اون باقلا،لپه ، کشمش و برنج رو اضافه می کنیم
    در مورد نسبت کشمش و باقلا باید عرض کنم خدمتتون که این موارد هم چشمی میزنم و نسبت به میزان مواد
    به این صورت که به مخلوط روی حرارت کشمش اضافه میکنم و نگاه میکنم ببینم چقدر باشه کافیه

    در صورتی که حس کنم بازم نیازه،بهش باز کشمش میزنم.
    کشمش رو از قبل خوب و تمیز پاک کنین و بشورین و روی پارچه ای پهن کنین تا اب اضافی اون برچیده بشه.





    در این مرحله برنج آبکش شده،باقالا و لپه رو به مواد اضافه میکنیم.
    باقلا و لپه رو جداگانه میپزم.
    دقت کنین در پخت باقلا زیاده روی نکنین چون له میشه.

    نکاتی در خصوص لپه:
    لپه رو با آب کافی بپزین.یعنی انقدر اب بریزین که تا کامل شدن روند پخت لپه کم نیاد در غیر این صورت وقتی اب مجدد بهش اضافه کنیم لپه و یا کلا حبوبات ترک میخورن و این مانع از تکمیل شدن روند پختشون میشه و اون ها ناپز میمونن.

    اگر در حین پخت به اون نمک بزنیم مانع از سر رفتن اون میشه.
    لپه را از دو ساعت قبل بخیسانید.
    اطمینان حاصل کنین که لپه ی شما کاملا پخته باشه چرا که اگر نیمه پز باشه ،به علت ترشی برگ مو ،داخل دلمه پخته نمیشه.









    به مخلوط حاصله پیاز داغ چیپسی هم به صورت چشمی اضافه میکنم.
    پیاز داغ اگر از نوع ترد و چیپسی باشه حکم یه ادویه ی خیلی معطر رو داره و در طعم خوب دلمه خیلی موثره.


    اینم از مخلوط آماده شده ما:






    پیچیدن دلمه:





    برگ مناسب:

    بهترین زمان برای چیدن برگ،اردیبهشت و خرداد هست و برگ انگور بی دانه از همه بهتر هست.

    برگ هایی رو تهیه بفرمایین که کمترین پارگی و اسیب رو داشته باشن و به هم پیوسته و پهن باشن.
    اگر برگتون کوچیک بود یا خیلی پارگی داشت میتونین از ادغام دو برگ برای پیچیدن دلمه کمک بگیرین.

    مواد دلمه رو از طرفی که رگبرگ های اون برجسته هستن داخل دلمه بذارین تا طرف صاف و نرم برگ رو به بیرون باشه

    برگ ها رو کمی که داخل آب جوش قرار بدیم،نرم میشن و کار کردن باهاشون راحت تره
    میتونین برگ رو مستقیما همونطور که شاداب و تازه ست استفاده کنین.

    مامان من آب رو جوش میاره و برگ رو داخلش میریزه و به محض اینک تغییر رنگ داد و از حالت تردی خارج شد ابکش میکنه
    دقت کنین در حین این کار خیلی اروم و با ظرافت کار کنین تا برگ ها پاره نشن.

    **********

    خیلی ها با این مشکل مواجه هستن که دلمه های زیریشون میسوزه
    برای رفع این مشکل میتونین به این شیوه کار کنین:

    یک لیوان آب داخل قابلمه بریزین و یه بشقاب وارونه کف قابلمه قرار بدین.
    بسته به سایز قابلمه تون بشقاب رو انتخاب کنین.حتی اگر قابلمه تون خیلی کوچیک باشه ممکنه نیاز بشه از نعلبکی استفاده کنین.
    در این صورت برگ مستقیم به کف ظرف نمیچسبه و نمیسوزه

    روی ظرف رو با برگ مو میپوشونیم و شروع به چیدن دلمه ها کنار هم میکنیم.
    اگر در پیچیدن دلمه ها دقت کنین و خوب و محکم باشن نه وا میرن و نه اذیت میکنن.
    دلمه ها رو خیلی با حوصله و کنار هم بچینین و تمام سعیتون رو بکنین که بینشون فاصله نیافته و کیپ هم باشن.


    شیوه ی سنتی بقچه ای پیچیدن برگ مو رو پارسال براتون گذاشتم

    از دستای مامانم عکس گرفتم
    البته دقت کنین که:
    اگر زمان پیچیدن برگ ها ، اگر قسمت براق برگ به سمت بیرون باشه و رگ برگ های اون به سمت داخل باشه و مواد دلمه بر روی قسمت مات و رگ برگ های برجسته گذاشته بشه و پیچیده بشه بسیار شکیل تر و زیباتر می شه.











    وقتی تمام دلمه ها رو چیدیم یک پیمانه آب جوش از کنار قابلمه داخل اون میریزیم.
    روی قابلمه هم باز یه بشقاب به صورت وارونه قرار میدیم (به این صورت دلمه ها تکون نمیخورن و ثابت میمونن)
    سپس ظرف رو داخل فر میگذاریم.

    دمای فر رو در ابتدا روی 180 درجه قرار میدم . بعد از یک ساعت دما رو به 150 درجه کاهش میدم و دو ساعت دیگه زمان میدم تا دلمه کاملا پخته و خوشمزه بشه.

    البته مرتب چک میکنیم اگه دیدیم داره میسوزه یا کم اب میشه باید اب اضافه کنیم.








    چاشنی دلمه:

    ذائقه های انسان ها با هم متفاوت هست و هنگام اشنایی با این سایت،این مساله برای من خیلی جالب بود که اکثر افراد دلمه رو با چاشنی ترش میل میکنن.
    در صورتی که ما دلمه رو با چاشنی شیرین میخوریم.

    گاهی دلمه رو به صورتی که گفته شد با اب تنها،میپزیم و موقع سرو روی اون سکنجبین میریزیم و میخوریم.

    گاهی اوقات هم یه چاشنی مطابق با ذائقه مون درست میکنیم و روی دلمه ها میدیم و زمان میدیم تا بپزه

    از جمله این چاشنی ها:

    -ترکیب تمبر هندی تیره و شکر
    -شیره ی خرما یا شیره ی انگور
    -رب انار شیرین
    -ترکیبی از موارد بالا

    در کل یه سس باب طبع درست میکنیم و اون مقدار ابی که برای پخت دلمه نیازه هم به همین سس میزنیم و روی دلمه میدیم و زمان میدیم تا بپزه

    در این صورت دلمه ها رنگی تیره و براق به خودشون میگیره و چون شهد به عمقشون نفوذ کرده همه جاش طعمداره و خیلی خوشمزه ست







    نکات در خصوص دلمه :

    -میتونیم دلمه رو تا مرحله ی پیچیدن به صورت کامل انجام بدیم و فقط قسمت پخت اون رو انجام ندیم و دلمه ها رو فریز کنیم
    موقع مصرف از فریزر در بیاریم و مستقیما داخل قابلمه بذاریم و اجازه بدیم تا روند پخت رو طی کنه.


    -من برای پیچیدن دلمه ها به روشی که هیون مهربانم در این پست نشونمون دادن کار کردم.
    بسیار بسیار شکیل و زیبا میشه




  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18105
    پسند کرده
    17212
    دلمه برگ
    برنج و لپه و گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر و ادویه
    برگش هم برگ کنسروی بود
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #205
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها


    طبق این دستور.

    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    673
    پسند کرده
    8
    نام: IMG-20161107-WA0061.jpg نمایش: 62 اندازه: 107.7 کیلو بایت
    نام: IMG-20161107-WA0060.jpg نمایش: 61 اندازه: 97.3 کیلو بایت
    دلمه برگ مو

    مواد لازم
    برگ مو
    نیم کیلو گرم
    سبزی دلمه
    یک کیلوگرم مخلوط
    پیاز بزرگ
    2 عدد
    روغن مایع
    5 قاشق سوپ خوری
    برنج
    2 پیمانه
    لپه
    نصف لیوان
    گوشت چرخ کرده
    نیم کیلوگرم
    شکر
    3 تا 4 قاشق سوپ خوری
    آب لیموترش یا سرکه
    یک استکان
    نمک و فلفل و زردچوبه
    به میزان لازم

    *. سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی های معطر آن – یعنی نعنا، مرزه و ترخون – بیشتر باشد، خوشمزه تر می شود.

    ابتدا برگ ها را با آب سرد خوب بشویید. دو سوم قابلمه را از آب پر کرده روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس برگ ها را به صورت دسته ای آرام در داخل آب در حال جوش آمدن قرار دهید. پس از گذشت 3 دقیقه یا به اصطلاح پس از 2 جوش خوردن، برگ ها را در سبدی آبکشی کنید.سبزی ها را پاک کرده و پس از شست وشو به صورت ریز خرد کنید. برنج و لپه را هم شسته و در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید و بگذارید تا بپزد. در صورت دلخواه، مقداری زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا برنج رنگی شود.
    *. دو عدد پیاز را هم خلالی خرد کنید. سپس در داخل تابه کمی روغن بریزید و گوشت چرخ کرده و پیاز خرد شده را به همراه کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مواد، تابه را از روی اجاق گاز بردارید و سبزی و برنج و لپه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. به این صورت مواد داخل دلمه آماده می شود.در داخل قابلمه ای که قرار است دلمه ها در آن چیده شوند، یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و چند برگ مو را در کف آن قرار دهید.
    *. سپس شروع به پیچیدن دلمه ها کنید.برای پیچیدن دلمه ها یک برگ بزرگ را برداشته و مقداری از مواد مخلوط را در میان آن بریزید. سپس اطراف برگ را روی مواد برگردانید تا در واقع بقچه ای از برگ مو درست شود. هر یک از بقچه ها را به صورت وارونه در داخل قابلمه قرار دهید، بعد از آنکه تمام بقچه ها را در قابلمه و در کنار و روی هم چیدید، 2 لیوان آب و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.
    *. پس از جوش آمدن آب، شعله اجاق گاز را کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بپزد. اضافه کردن چاشنی آن باید در مراحل پایانی طبخ یعنی زمانی حدود یک ساعت و نیم پس از شروع پخت انجام شود. برای درست کردن این چاشنی، سرکه یا آبلیمو را به همراه شکر در کاسه کوچکی بریزید و کمی حرارت دهید تا شکر به طور کامل حل شود. سپس آن را روی دلمه ها بریزید و بگذارید تا مرحله پخت دلمه کامل شده و چاشنی خوب جذب آن شود.

صفحه 26 از 26 نخستنخست ... 1623242526
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما