نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت

موضوع: دلمه برگ مو

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 206
صفحه 22 از 26 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56396
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    دلمه برگ مو
    حقیقتا واسه اولین بارم بود بدون کمک کسی خودم اینو میپختم همیشه مادر شوهرم درست میکردم ولی من همراهش دلمه ها رو میپیچیدم
    اما ایندفعه فقط خود خودم درستش کردم که همه واقعا تعریف کردن واصل کاری خودم خیلی پسندیدمش وبا هر دونه که میخوردم کلی انرژی مثبت ب خودم میدادم
    مواد میانیش=
    برنج نیم پز وآبکش شده-لپه پخته شده-شوید-جعفری-نعنا خشک-کشمش-.گوشت چرخکرده-ادویه جات...=همه رو باهم تفت دادم.
    وبعد گزاشتم داخل برگ مو که کنسروی بود وهمه دلمه ها رو تنهایی وباهمین دستای خودم پیچیدم
    .کف ودیواره های قابلمه رو که با یکم روغن جامد چرب کرده بودم وبا چندتا برگ پوشش داده بودم همه دلمه ها رو چیدم..
    دوتا هم لیمو ترش برش دادم گزاشتم روی دلمه ها
    برای سس چاشنیش=یه قاش رب گوجه-یکم رب انار-یکم شیره خرما-یکم ابلیمو همه رو با هم تو یه ظرف گزاشتم مخلوط کردم وده دقیقه گزاشتم رو گاز تا جوشید-بعد ریختمش روی دلمه ها-
    وبعد دولیوان هم آب ریختم روشون
    یه سرقابلمه کوچیکاراز قابلمه اصلی رو چپ کردم رو دلمه ها ویه ظرف که پر آبش کردم گذااشتم روش تا حسابی فشرده بشن دلمه ها ونتونن نفس بکشن
    حرارتو روشن کردم اول زیاد گزاشتمش تا بجوشه یکم وبعد خیلی م کردم تا ب آرومی بپزه...
    از ساعت 3 ظهر تاااااااااااااا 10 شب دلمه هام در حال پخت بودن...والبته در اواخر پخت من یه لیوان شیره خرما هم بهش اضافه کردم تا شیرین بشه. ما شیرین دوست داریم


  2. بانک بند ناف
  3. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    دلمه برگ مو
    لپه رو نیم پز میکنیم برنج رو هم همینطور
    پیاز داغ میکنیم و گوشت چرخ کرده و توش تفت میدیم کمی رب میزنیم و لپه و برنج رو اضافه میکنیم و بعد هم سبزی دلمه

    برگ مو ها رو توی قابلمه ای که آبش به جوش اومده میریزیم و بعد آبکش میکنیم و این مواد رو لابلای برگها میپیچیم و توی قابلمه میچینیم البیته قبلش کف قابلمه روغن میریزیم بعد دوباره کمی روغن و شربت آبلیموی غلیظ به همراه نمک روش میریزیم و میگذاریم بپزه.

    این عکس اول دلمه نوبرونه امساله که عکساشو تازه دارم میذارم



    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #171
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    دلمه تولد دخترخالم:


    این دستور رو 5برابر کردم.
    دلمه ها رو بعد پختن داخل قالبهای مورد نظرم چیدم و گذاشتم داخل فری که از قبل گرم شده بود و فر رو خاموش کردیم. گرمای فر باعث شده بود سرد نشه نزدیک سرو عصرونه فر رو کمی روشن کردم.
    بعد داخل ظرف برگردوندم و با پیازچه و گوجه و پیاز داغ تزیین کردم.
    برگ تازه هم حدودا 2-2.5 کیلو بود که اضافه هم اومد.
    داخل قابلمه بزرگ کفش رو برگ چیدیم و بعدش که دلمه ها رو چیدیم و آب ریختیم روش یه کیسه فریزری که باز کرده بودیم انداختم. اینو همسایمون گفت بهمون. که وقتی یه قابلمه بزرگ دارین برای اینکه دلمه ها یکدست بپزن و پایین له نشه ولی بالای نپخته باشه اینکار رو بکنین که واقعا خوب بود.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  5. #172
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها



    لینک در پست قبل.
    اینم برای اواخر تابستونه که کوچیکه برای همسایمونه.
    برای گل پیاز رو وسطش رو برس هفت هشت دادم و آروم جدا کردم بعد لایه های هر سمت پیاز رو جدا کردم و برش هویج گذاشتم.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  6. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10321
    پسند کرده
    5525
    دلمه برگ مو
    برگ مو کنسروی
    گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت داده و کمی رب نمک و فلفل
    لپه خیس خورده
    برنج خیس خورده
    گردو و کشمش زرشک
    سبزی دلمه و شوید خشک
    با هم مخلوط بین برگ دلمه گذاشتهنام: 20150928_101902.jpg نمایش: 449 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    سس: سرکه ابلیمو روغن اب غوره اب نارنج عسل و شکر پوره گوجه و نمک فلفل و زردچوبهنام: 20150928_085259.jpg نمایش: 445 اندازه: 102.2 کیلو بایتنام: 20150928_085501.jpg نمایش: 450 اندازه: 86.9 کیلو بایتنام: 20150928_085512.jpg نمایش: 451 اندازه: 105.7 کیلو بایتنام: 20150928_093100.jpg نمایش: 446 اندازه: 100.8 کیلو بایتنام: 20150928_093134.jpg نمایش: 445 اندازه: 102.8 کیلو بایتنام: 20150928_093650.jpg نمایش: 438 اندازه: 94.7 کیلو بایتنام: 20150928_093741.jpg نمایش: 444 اندازه: 94.9 کیلو بایتنام: 20150928_101328.jpg نمایش: 447 اندازه: 101.6 کیلو بایتنام: 20150928_102004.jpg نمایش: 442 اندازه: 101.0 کیلو بایتنام: Photo0638.jpg نمایش: 452 اندازه: 95.4 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2813
    پسند کرده
    7381
    دلمه با برگهای فریزری
    اولین تجربه با برگهای فریزری بود،خیلی عالی شده بود.
    گوشت چرخ کرده+پیاز+نمک فلفل زردچوبه+لپه+سبزی دلمه+1 قاشق مربا خوری رب گوجه
    گوشت را با پیاز تفت دادم ونمک و فلفل وزردچوبه و سبزی و رب رو ریختم وتفت دادم.برنج آبکش شده و لپه پخته رو هم ریختم.برگها رو پیچیدم و کف قابلمه رو با برگ پوشونده بودم چیدم.لابه لاش روغن مایع ریختم.روی دلمه ها یه بشقاب چینی گذاشتم و از کنار قابلمه 3 لیوان آب ریختم.4 ساعت زمان برد برای پخت کامل و نیم ساعت آخر گوجه سبز و چاشنی (رب نارنج و آبلیمو و نمک و فلفل) ریختم.
    نام: ۲۰۱۵۱۱۱۲_۱۵۵۱۰&#17.jpg نمایش: 667 اندازه: 100.5 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۱۱۲_۱۵۵۵۳&#17.jpg نمایش: 676 اندازه: 88.3 کیلو بایت
    برگها رو دو ساعت قبل از فریزر در اوردم تا یخ زدایی بشه.
    ...
     
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2813
    پسند کرده
    7381
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بچه ها توروخدا یکی بمن کمک کنه
    من دلمه با برگ مو درست کزدم.برگامو از قبل جوشونده بودم نرم شن.چون بعضی برگا پارگی داشتن یا کوچیکذبودن دوتا برگ با هم ئیچوندم.الان 4 ساعتو نیمه داره میپزه هنوز برگاش کامل نپخته.چیکار کنممم؟قابلمه بزرگ تاثیر داره؟؟؟؟

    سلام دوست عزیز.
    تا دوستان بیان جواب بدن من طبق تجربه خودم میگم که بعضی از برگها دیرتر میپزن،اصلا نگران نباش.
    شاید دلیلش اینه که چاشنیشو زود زدی،یعنی قبل از پخت کامل برگها.
    چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
    خودم دو سه هفته پیش با برگهای فریزری درست کردم چهار ساعت زمان برد ولی عالی شده بود.
    ناراحت نباش عزیزم
    ...
     
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56396
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    مامان غزل خی4ی عالی شده.برا مادرشوهرمم اینطوری میشه ولی برا من نه اینقدر تیره شده نه ابش تموم شده
    پس بزار با حرارت کم بپزه ...
    من چاشنیشو یکم بیشتر میزنم
    من شیره خرما هم بهش میزنم

صفحه 22 از 26 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما