نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت

موضوع: دلمه برگ مو

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 206
صفحه 19 از 26 نخستنخست ... 916171819202122 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رُزا آواتار ها
    رُزا
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1616
    پسند کرده
    1394
    دلمه برگ مو ، براى اولين بار
    براى سسش از سركه و شيره استفاده كردم
    نام: image.jpg نمایش: 619 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    ....
     

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    دلمه برگ مو با برنج و لپه پخته+ادویه و گوشت چرخ کرده
    برای سس هم نمک و ادویه پیاز رنده شده و گوجه سبز

  4. #147
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86658
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    سلااااااام
    چند روز پیش مامانم دلمه پزون داشت و منم رفتم براتون عکس بگیرم.
    البته اصلا میزانش رو نمیدونم.اخه مامان خانومی معمولا با چشم مواد رو قاطی میکنن
    ببخشین دیگه
    هر چی هم ازش میپرسیدم با تعجب میگفت نمیدونم همینجور میریزم تا بفهمم کی بسه
    من کلا گفته های مامان خانومی رو براتون مینویسم.

    مواد لازم:
    -گوشت چرخ کرده (هر چی گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره)
    -پیاز متناسب با میزان گوشت.من برا هر 250 گرم گوشت 1 پیاز تقریبا درشت برمیدارم.
    -برنج
    -شیر
    باقلا
    -کشمش پاک کرده.شسته و خشک شده نه اینکه خیس خیس باشه
    -تره و شوید به میزان مساوی
    -زردچوبه.نمک.فلفل قرمز


    **
    طرز تهیه:
    ابتدا در مورد برنج توضیح میدم.
    مامان خانومی معتقدن برنج دلمه باید تو شیر خیس بخوره
    ینی اول با اب میشوره و بعد تو کاسه به جای آب،شیر میریزه
    این کار رو از شب قبل انجام میده





    ابتدا گوشت چرخی و رو بار دیگه با پیاز فراوان چرخ میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا خوب خوب سرخ بشه
    زردچوبه هم یه کم برا گرفتن بوی گوشت میزنیم





    گوشت که تفت خورد سبزیجات رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب سرخ بشن.
    مامانم معتقده سبزی رو داخل گوشت تفت باید تفت داد تا اب سبزی در حین سرخ شدن به خورد گوشت بره و خوش عطرش کنه




    در این حین برنج رو با همون شیر داخلش میجوشونیم و بعد ابکش میکنیم




    ادویه و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم
    بعد از اون باقلا و کشمش و برنج رو اضافه مینیم














    اینم از مخلوط آماده شده ما:




    برای برگ مو مامان من آب رو جوش میاره و برگ رو داخلش میریزه و به محض اینک تغییر رنگ داد و از حالت تردی خارج شد ابکش میکنه
    دقت کنین در حین این کار خیلی اروم و با ظرافت کار کنین تا برگ ها پاره نشن.





    کف قابلمه چند تا برگ تازه میچینیم



    یکی یکی دلمه ها رو میپیچیم داخل قبلمه میذاریم











    وقتی تمام دلمه ها رو چیدیم یه کاسه اب جوش روش میریزیم.و داخل فر با دمای 180 به مدت دو ساعت میذاریم.
    البته مرتب چک میکنیم اگه دیدیم داره میسوزه یا کم اب میشه باید اب اضافه کنیم.










    ما موقع سرو روی دلمه سکنجبین میریزیم و میخوریم.



    بعدا نوشت:
    این نکته رو نرگس عزیز بهم پیشنهاد دادن و دوست داشتم به پست اضافه کنم و شما عزیزان هم ازش استفاده کنین:

    اگر زمان پیچیدن برگ ها ، اگر قسمت براق برگ به سمت بیرون باشه و رگ برگ های اون به سمت داخل باشه و مواد دلمه بر روی قسمت مات و رگ برگ های برجسته گذاشته بشه و پیچیده بشه بسیار شکیل تر و زیباتر می شه.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۳/۰۶ در ساعت ۱۲:۱۲ بعد از ظهر

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلی جان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    759
    پسند کرده
    25
    نام: ۲۰۱۵۰۵۲۲_۱۵۴۱۵۳.jpg نمایش: 830 اندازه: 102.3 کیلو بایتدلمه برگ مو که مواد داخلش روغن محلی و تورتای روغن محلی نمیدونم فارسیش چی میشه تو تبریز تورتا میگن و پیاز داغ فراوان و برنج خام و لپه پخته شده و شوید ومرزه و تره خرد شده ادویه هم نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر گل محمدی وادویه میریزیم هنگام پخت هم چند قاشق روغن محلی و یکی دوعدد قرص اشکنه همرا آب میریزیم تا بپزن

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    نام: SketchGuru_20150526121124.jpg نمایش: 804 اندازه: 86.6 کیلو بایت
    دلمه برگ و کلم پیچ و گوجه
    مواد داخلش هم برنج پخته و لپه پخته و گوشت چرخکرده که با پیاز تفت دادیم.سبزی معطر و گوجه سبز خرد شده هم به موادمون اضافه کردم
    واسه سس روش هم رب رو با اب و ابغوره و نمک و زردچوبه مخلوط کردم و ریختم روش
    ماکارونی
     
    سهم من از تو
    دلتنگی بی پایانیست
    که روز ها دیوانه ام میکند
    و شبها شاعر...

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    119
    نام: 20150529_205211.jpg نمایش: 686 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    اینم دلمه برگ مو
    برنج نیم دونه، گوشت چرخ کرده ، لپه ،پیاز و سبزی معطر+ گوج سبز و ادویه میپیچیم و میذاریم دم بکشه مثه بقیه فقط من سس و کشمش و آبغوره و ... دوست ندارم و ساده با روغن زیتون میخورم

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    دلمه برگ مو

    این دلمه مدل مامان بزرگمه که دستپختش معروفه.ممکنه مدلش جدید و عجیب به نظر برسه ولی تضمین میکنم که عالی میشه


    • پیاز 1 عدد
    • گوشت چرخکرده 200-250 گرم
    • سبزی دلمه مقدار دلخواه
    • برنج و لپه پخته از هر کدام 1 پیمانه
    • رب گوجه 1 ق م
    • ماست چکیده 1-2 ق
    • آبغوره مقدار دلخواه
    • کمی کره و نعنا خشک

    پیاز و با زردچوبه تفت میدیم.گوشت رو باهاش خوب سرخ میکنیم و رب رو با سبزی اضافه کرده کمی تفت میدیم.برنج و لپه رو میریزیم و هم میزنیم و در آخرماست و آبغوره رو میریزیم.میچشیم.ترشی و نمک و فلفلش رو اندازه میکنیم.ماست خیلی خوشمزش میکنه و کسی نمیفهمه اصلا که توش ماست داره.

    برگ رو طوری پهن میکنیم که رگبرگهای کلفتش رو به ما باشه.اگر برگها خیلی نازک بود دوتا روهم میذاریم بطوریکه فاصله برگهای زیری رو برگ بالاییه بپوشونه.تو هر کدو 1 ق م از مواد میریزیم.

    کف قابلمه چرب شده مثل ته دیگ برگ پهن میکنیم ودلمه ها رو چسبیده به هم می چینیم.هر لایه که پر شد با کره و نعنا،نعنا داغ درست میکنیم و روی هر لایه کمی میریزیم.از بغل قابلمه کمی آب ریخته با حرارت ملایم میزاریم دلمه ها بپزن.

    خیلی اذیت شدم ایندفعه.عکسامو نمیاورد.یهو همه رو پشت هم آورد
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده        
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۴/۰۳/۰۹ در ساعت ۱۱:۵۴ بعد از ظهر
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    107
    پسند کرده
    18

    Red face

    سلام خانومای گل همگی خسته نباشید
    من دیروز دلمه پخیدم و با نظر به شیوه مادر و مادربزرگم توی مواد دلمه ماست چکیده ریختم ولی وقتی واسه دوستام گفتم از تعجب بهم یه جوری نگاه انداختن که اصلا یه وضی شد . میخواستم بگم یعنی اینقدره عجیبه ماست داخل مواد
    کی میریزه و کی نمیریزه
    ضمنا اینم دلمه ی من که دیگه رمقی واسه عکس خارج از دیگش نموند واسم نام: 2015-05-31 22.50.13.jpg نمایش: 598 اندازه: 85.0 کیلو بایتنام: 2015-05-31 22.50.18.jpg نمایش: 600 اندازه: 77.1 کیلو بایت
    ضمنا دلمه پیازه خیلی بیرنگ و رو افتاده عکسش درواقع اینقدر خراب نیست ها
    هنوز هم می شود از نو شروع کرد …

صفحه 19 از 26 نخستنخست ... 916171819202122 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما