نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت

موضوع: دلمه برگ مو

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 206
صفحه 13 از 26 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    1پ برنج 0/5 پ لپه برنج و لپه رو جدا پختم پیاز داغ کردم گوشتو سرخ کردم برنج لپه سبزی معطر(ترخون مرزه نعنا شوید)

    برای روش هم آبلیمو و شکر ما دلمه رو ملس میخوریم تو موادشم ی کم شکر میریزم

    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    870
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    6989
    پسند کرده
    6040

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف خاتون1 نمایش پست ها
    من دیشب برای اولین بار دلمه برگ مو درست کردم ولی بیشترشون باز شده بودن. البته برگ های من خیلی کوچولو بودن. آخه من فکرکردم برگهای کوچک لطیف تر باشند.
    صدف جون البته که برگهای کوچیک لطیف تر هستن و دلمه هم باهاشون خوشمزه میشه
    باید موقع پختن دلمه یه پیش دستی کوچولو برگردونی روی دلمه هات تا سنگینی پیش دستی نزاره موقع جوشیدن دلمه هات باز بشن
    -----------------
     

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36105
    پسند کرده
    54976
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59 نمایش پست ها
    صدف جون البته که برگهای کوچیک لطیف تر هستن و دلمه هم باهاشون خوشمزه میشه
    باید موقع پختن دلمه یه پیش دستی کوچولو برگردونی روی دلمه هات تا سنگینی پیش دستی نزاره موقع جوشیدن دلمه هات باز بشن
    مامان من یک سینی هم اندازه قابلمه داره می گذاره روی دلمه ها و بعد یک ظرف پر آب که سنگین باشه می گذاره روش که سفت بمانه

    من تا الان این کار هم نکردم وا هم نرفته

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف خاتون1 نمایش پست ها
    من دیشب برای اولین بار دلمه برگ مو درست کردم ولی بیشترشون باز شده بودن. البته برگ های من خیلی کوچولو بودن. آخه من فکرکردم برگهای کوچک لطیف تر باشند.
    صدف جان شما درست حدس زدید برگ های کوچکتر لطیف تر هستن و در نتیجه خوشمزه ترشما احتمالا توی هر برگ زیاد مواد ریختین که در نتیجه دلمه هاتون باز شدن...این بار با مواد کمتر امتحان کنین و طبق صحبت دوستان یه چیزی هم روش بزارین من خودم یه نعلبکی بزرگ میزارم روشون
    [url=http://lilypie.com]

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سویم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    145
    پسند کرده
    6
    دلمه برگ مو

    ابتدا سبزی دلمه را که مرزه و شوید و تره و پیازچه هست خرد کرده و یه کم تفت میدم .
    لپه و برنج پخته شده را با سیر و پیاز داغ و گوشت چرخ کرده را هم تفت میدم .
    حالا سبزیها رو به مواد فوق اضافه میکنم و دو قاشق هم ماست ونمک و فلفل و کمی گل سرخ پودر شده "اضافه کرده و مخلوط میکنم و مواد رو در برگ دلمه میپیچم .

    در آخر داخل قابلمه میچینم و یه لیوان آب ریخته و دربش را میذارم تا خوب پخته بشه .







  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,892
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10416
    پسند کرده
    11788
    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف خاتون1 نمایش پست ها
    من می خوام دوباره شانسمو امتحان کنم اینکه گفتید بشقاب بذار منم گذاشتهبودم ولی فکر کنم خیلی دلمه ها رو پر مواد داخلی کرده بودم. وقتی می پیچیدم اون قسمت که ساقه بهش وصل می شه یک سوراخ باقی می موند یعنی برنج ها از اونجا اومدن بیرون؟ کلا چقدر آب بریزم؟ آب جوش بریزم؟ زیرشو خیلی کم کرده بودم ولی هی قل قل می کرد. و باعث شده بود دلمه ها باز شن.
    خانمی من وقتی که برنج رو ابکش کرده باشم فقط کف قابلمه کمی اب و روغن میریزم یه ردیف برگ میچینم و دلمه رو میچینم روش و دیگه نه بشقاب میزارم روی دلمه های نه اب اضافه میکنم و مثل پلو دم میندازم تا اواسط پخت که به اندازه یک لیوان اب جوش و روغن میریم روی دلمه ها

    اما اگه برنج رو خیس کرده باشم یعنی نیم پز و ابکش نشده باشه بعد از اینکه دلمه ها رو چیدم و حتما باید به اندازه ظرفیت برگ مواد بریزیم داخل برگ چون بعد از پخت برنج قد میکشه و شکل دلمه به هم میریزه اگه موادمون زیاد باشه
    بعد از پایان نصف ظرفیت قابلمه ابجوش و روغن رو ترکیب میکنم و میریزم روی دلمه ها و یه بشقاب یا درب قابلمه که کمی سنگین هم باشه میزارم روی دلمه ها و دم کنی میزارم

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بورلا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    881
    پسند کرده
    260
    بالاخره منم موفق شدم دلمه درست کنم که باز نشه. البته من واسه پختش یه مقدار کم آب ریختم و روش بشقاب گذاشتم و گوجه ها رو گذاشتم رو بشقاب. بعدش سس درست کردم با پیاز داغ و گوجه و رب وسرکه و شکر. وقتی کشیدم تو ظرف سس رو داد م روش.نام: IMG_2355.jpg نمایش: 618 اندازه: 87.8 کیلو بایت
    لوبیا پلو
     

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرگل 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1737
    پسند کرده
    9106
    مواد درون دلمه برگ مو شامل:
    لپه، برنج آبکش شده، گوشت چرخ کرده آماده شده با پیاز داغ و نمک و فلفل و ادویه
    همه مواد را باهم مخلوط می کنیم و درون برگ ها می پیچیم و در نهایت که در قابلمه قرار دادیم با تقریبا یک لیوان آب گوجه فرنگی تازه و شعله خیلی ملایم می پزیم .


    نام: 20140603_001.jpg نمایش: 561 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    یک جهان قاصدک ناز به راهت باشد
    بوی گل، نذر قشنگی نگاهت باشد
    و خداوند شب و روز و تمام لحظات
    با همه قدرت خود پشت و پناهت باشد

صفحه 13 از 26 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما