نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
نمایش نتایج: از 25 به 26 از 26
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28891
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نرگسی اسفناج



    پیاز داغ+اسفناج بخار پز+سیب زمینی نگینی سرخ شده+تخم مرغ +نمک و فلفل
    مامان من همیشه یکم رشته پلویی که یه جوش زده و نرم شده هم تو نرگسی میریزه منم همین کار رو میکنم خوشمزه میشه
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    نرگسی




    نرگسی غذایی ایرانی است
    که با تخم مرغ درست میشود و به دلیل شباهت رنگ هایش(زرد و سفید و گاه سبز)به گل نرگس این نام را گرفته است.
    این غذا گل در چمن نیز نامیده میشود.
    نرگسی لوبیا سبز و نرگسی باقالی هم وجود داره و دستورش دقیقا به همین صورت هست منتها به جای اسفناج،لوبیا سبز یا باقالی پخته استفاده میشود.


    این غذا بسیار شبیه املت اسفناج است و با پیازداغ،تخم مرغ،اسفناج و گاه سیرخته میشود.


    مواد لازم:
    اسفناج تازه 500 گرم
    پیاز 2 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    سیر 4 حبه



    طرز تهیه:

    اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید،کمی انها را خرد کرده ،سپس داخل قابلمه ای بریزد،در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند(نیازی به افزودن آب نیست)

    در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود،سپس سیر ها ی رنده شده را اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیر ها نیز نرم شوند.
    در صورت تمایل زردچوبه هم اضافه کنین.


    پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید.

    دقت کنین اسفناجتون کاملا بی اب باشه

    پس از تفت دادن ،نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند.
    سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید(بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد)


    *میتونین کمی گردو خرد شده هم همراه نمک و فلفل اضافه کننی.
    به خوشمزه تر شدن غذا کمک میکنه


    فوق العاده خوشمزه ست
    امتحان کنین



صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما