نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75982

    ویترین مدال ها

    کاله جوش

    کاله جوش
    من واقعا این غذا رو دوست دارم
    چون باهاش خیلی زیاد خاطره دارم
    یادمه اون قدیما که کوچولو بودم
    بابابزرگم که دیوار یکی ما میشد هر عصر میزد به دیوار...ینی بیایین یه چیزی براتون درست کردم...
    گوشه حیاط خونشون یه اتاقک برا خودش ساخته بود و همیشه اتیش درست میکرد و اونجا چایی آتیشی کباب و.. درست میکرد بهمون میداد
    من و خواهرام...
    وای که هنوز اون مزه ها زیر دندونمه و هیچ وقت فراموشم نمیشه
    و هیچ چیزی جای اون طعم و مزه خاطره انگیز رو نمیگیره
    خدا رحمت کنه همه عزیزان رو.
    کاله جوش تو کتاب مستطاب آشپزی هم اومده و طبق طبقه بندی این کتاب داخل فصلی به نام اشکنه و کاله جوش هست که منم میذارم اینجا.
    البته روش پخت ما با کتاب مستطاب فرق داره که خواهم گفت
    این مقداری که میگم اندازه یه کاسه آبگوشت خوری بزرگ بهمون کاله جوش میده
    روش پخت:
    پیاز داغ با زردچوبه فراوان درست کنین و بهش نعنا هم بزنین.
    نصف پیمانه ارد گندم با اب سرد مخلوط کنین و خوب هم بزنین تا گلوله نداشته باشه و به پیاز داغ اضافه کنین و مرتب هم بزنین.
    وقتی جوش اومد کشک ترش محلی بهش اضافه کنین.(من یا کشک محلی که خودم ساییده باشم یا کشکی که خودم از ماست درست میکنم میزنم،کشک پاستوریزه ها اون ترشی مورد نیاز رو نداره)
    کشک اندازه نصف پیمانه باشه.
    هم بزنید تا به غلظت مناسب برسین
    مغز گردو نیم کوب اندازه ای که دوست دارین بزنین.من از نصف پیمانه کمی کمتر میزنم.
    حتی میتونین حذفش کنین.

    در اخر بچشین و نمکشو اندازه کنین.دقت کنین کشک شوره پس حواستون به نمک باشه
    زردی غذا با زردچوبه تامین میشه.
    تو کتاب مستطاب ارد نمیریزه در واقع به پیاز داغ اب اضافه میکنه و تا جوش اومد کشک میزنه ولی خب من با ارد بیشتر دوست دارم چون بهش قوام میده و بهتر میشه خورد.

    حالا یه کاسه بردارین توش حسابی نون ترید کنین و کاله جوش رو بریزین روش و نوش جان کنین.

    نام: کال جوش (2).jpg نمایش: 1137 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    نام: کال جوش (3).jpg نمایش: 3165 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۰ در ساعت ۰۱:۲۰ قبل از ظهر

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطیماه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    509
    پسند کرده
    2604
    کاله جوش خوشمزه
    پیازداغ درست کردم،کمی نعناع بهش اضافه کردم وبا یه قاشق آرد تفت دادم،بعد کشک رو که بایک لیوان آب حل کرده بودم داخلش ریختم و گذاشتم یه کم جوش بخوره.

    ویرایش توسط *فاطیماه* : ۱۳۹۳/۱۱/۱۸ در ساعت ۰۲:۲۲ بعد از ظهر
    پدر، بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است...


  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    یازداغ درست کردم،کمی نعناع بهش اضافه کردم وبا یه قاشق آرد تفت دادم،بعد کشک رو که بایک لیوان آب حل کرده بودم داخلش ریختم و گذاشتم یه کم جوش بخوره.



  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7266
    پسند کرده
    1061
    من کلا عشق کال جوشم ولی شوهری دوسش نداره بخاطر ترشی کشک
    ولی من بعضی وقتا میپزیم برای خودم
    پیاز داغ درست میکنم توش زردچوبه میزنم چون دوست دارم زرد باشه دوقاشق گردو خورد شده رو اضافه میکنم یکم تفت میدم بهش یه قاشق سرخالی نعنا خشک اضافه کردم تفت که خورد بهش یه قاشق کشمش اضافه کردم و در اخر چون کشکم کم بود نصف قاشق ارد زدم و دوقاشق کشک تو یه لیوان اب حل کردم و اضافه کردم جوش امد کم کردم تا غلیظ بشه در اخر یه تخم مرغ توش شکستم چون حجمش کم بود تخم مرغم نتونستم بزارم درسته بپزه همش زدم کشمش ترشی کشک متعادل میکنه شوهریم اینجوری یکی دو قاشقشو میخوره
    نام: IMG_20150221_225453.jpg نمایش: 746 اندازه: 106.4 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    زیرشم یکم نون خورد کردم


  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,685
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18602
    پسند کرده
    14976
    اینم کال جوش که با دستور مامانم هست
    پیاز داغ فراوون و سیر رنده شده کمی زردچوبه و نعناع و کمی گردو پودر شدهو بعد کمی تفت دادن بهش کشک محلی که با آب مخلوط شده اضافه میشه
    یکی از دوستام که سبزواریه توش یکی دو تا گوجه رنده شده هم اضافه میکرد
    نام: DSC_0232.jpg نمایش: 705 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  6. #14
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75982

    ویترین مدال ها

    کاله جوش سنتی اصفهان





    با دستوری که قبلا در این پست عرض کردم خدمتتون

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3485
    پسند کرده
    843
    کال جوش برای صبحانه جناب همسر
    پیاز داغ + نعنا داغ + کشک گردالی سابیده + آب
    با نون سنگک یکم بیات خیلی حال میده
    نام: IMG_20161023_064729-1205444323.jpg نمایش: 93 اندازه: 88.5 کیلو بایت

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما