نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree28Likes

موضوع: اشکنــــه

نمایش نتایج: از 49 به 54 از 54
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    اشکنه

    * یک قاشق غذاخوری آرد سفید رو داخل یک استکان آب حل کردم.
    *پیاز خلالی رو با زردچوه تفت داده و به تعداد افراد داخلش تخم مرغ میشکنیم .
    *فلفل نمک و پودر شنبلیله خشک رو به تخم مرغ اضافه کرده و آرد حل شده داخل اّب رو به اشکنه اضافه میکنیم .

    معمولا آب این غذا به صورت ترید مثل آبگوشت سرو میشه

    نام: 20160411_142019.jpg نمایش: 255 اندازه: 117.2 کیلو بایت
    .............
     
    sara chef و m1361 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3485
    پسند کرده
    847
    این اشکنه صبح جمعه ما
    پیاز و سیب که یکم رو حرارت بودن زردچوبه و نمک و فلفل میزنم یکم هم رب بعد از چند دقیقه آب وقتی سیب زمینی پخت تخم مزغ ها را که تو یه کاسه زدم اضافه میکنم حرارت را که خاموش کردم یکم مرزنجوش خشک
    نام: 3.jpg نمایش: 263 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3485
    پسند کرده
    847
    نام: IMG_20160520_085756-1116560363.jpg نمایش: 424 اندازه: 109.8 کیلو بایت
    امیدوارم جای درست گذاشته باشم
    کال جوش برای صبحانه روز جمعه شوهر جان
    پیاز داغ و نعنا خشک و مغز گردو و کشک و آب
    m1361 و sara chef این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3485
    پسند کرده
    847
    بازم اشکنه برای صبح جمعه مثل پست قبلیم
    آبگوشت و دیزی
    همراه با ترشی مخلوط مامانم و سبزی خوردن

    نام: IMG_20160805_092230_1-230316090.jpg نمایش: 229 اندازه: 109.3 کیلو بایت
    sara chef, *هما* و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    من توی عمرم فقط دوبار اشکنه درست کردم
    چون اصلا دوست ندارم و تنها غذاییه که نمیتونم قبولش کنم
    اولین بار که درست کردم با دستور مادرم خوشم اومد و تصمیم گرفتم که این غذای مقوی رو بازدرست کنم
    نتیجه اولین بار :



    پیاز داغ کردم و سیب زمینی رنده شده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم کمی رب زدم و نمک
    آب ریختم گداشتم بجوشه درآخر یه تخم مرغ توش شکستم و روش رو با شنبلیله خشک تزیین کرذم و فکر میکنم بخاطر مزه شنبلیله بود که خوشم اومد.

    واما دفعه دوم نتیجه شد این



    اصلا از مزه اش خوشم نیومد متاسفانه بوی تخم مرغ توش محسوس بود
    ودر آخر این که:
    دیگه درست نمیکنمم
    sara chef, m1361 و *هما* این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ashaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    15

    آموزش طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی خوشمزه و سریع

    آموزش طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی خوشمزه و سریع



    آموزش آشپزی و دستور پخت اشکنه شیرازی خوشمزهاشکنه غذا اصیل و خوشمزه ایرانی است که از قدیم در خانواده های ایرانی طبخ می شده است.این غذا به شکل های مختلف پخته می شودمثلا اشکنه عدس , اشکنه بادمجان , اشکنه سیب زمینی , اشکنه گوجه فرنگی , اشکنه شیرازی
    مواد لازم اشکنه کشک

    پیاز : یک عدد متوسط باشد بهتر استگردو : خرد شده یک قاشق مرباخوریکشک : ساییده 3 تا 5 قاشق غذاخورینعناء خشک : یک قاشق غذاخورینمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار
    لازم

    آموزش آشپزی و دستور پخت اشکنه شیرازی خوشمزه
    طرز پخت اشکنه

    در ابتدا برای پخت این اشکنه خوشمزه باید پیاز را خلالی کنید و در روغن تفت دهید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید.به پیاز داغ نعنا افزوده و سریع هم بزنید زیرا نعنا سریع می سوزد.یک لیوان آب روی نعنا داغ بریزید و کشک را که بهتر است از کشک های که سنتی هستند استفاده کنید به اشکنه مشهدی بیافزایید .در مغازه ها کشک هایی هستند که برای کشک بادمجان و آش رشته مناسب تر هستنداین کشک ها برای اشکنه کشک هم بسیار مناسب هستند .سپس نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید چند جوش بزنددر انتها گردو را به غذا اضافه کنید و از روی گاز بردارید.اشکنه شما آماده است
    منبع :khanomjoon
    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا یاریم کن تا اگر چیزی شکستم دل نباشد.

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما