نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree28Likes

موضوع: اشکنــــه

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 54
صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه



    با این دستور که به قول همسری یه سرو گردن از کشک بادمجان خوشمزه تره!
    آبگوشت و دیزی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۷:۰۰ بعد از ظهر
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۶:۴۷ بعد از ظهر
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    سلام

    اشكنه تخمه خربزه
    مواد لازم براي 2 نفر:

    تخمه خربزه خشك كرده 1پ
    كشك 1پ
    كره 100 گ
    پياز ساطوري 1عدد
    نمك و زرد چوبه

    تخمه خربزه را با حرارت ملايم در تابه ( بدون روغن ) تفت دهيد و مراقب باشيد كه نسوزد. سپس آن را آسياب كنيد و با 3 پ آب در ظرفي بريزيد و 15 دقيقه بجوشانيد.
    بعد از آنكه سرد شد آن را با پارچه اي صاف كنيد تا شيره تخمه ها گرفته شود..
    پياز را يا كره تفت دهيد تا طلايي شود.حالا زردچوبه بزنيدو بعد شيره تخمه خربزه را اضافه كنيد و پس از جوشيدن و غليظ شدن كشك را اضافه كنيد. پيش از آنكه دوباره جوش بيايد شعله را خاموش كنيد.

    روش خشك كردن تخمه خربزه : تخمه هاي خربزه را با مقداري آب در ظرفي بريزيد و يكي دو روز كنار بگذاريد تا قسمتهاي ليز تخمه ها جدا شود بعد آنها را در*آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و بعد از اينكه آبش رفت روي پارچه پهن كنيد تا كاملا خشك شود.
    - اين اشكنه مخصوص استان خراسان است.

    - خوشمزه و مقوي است و قابل توصيه.

    قبل از تفت دادن:


    بعد از تفت دادن :


    و اين هم اشكنه:

    مجله آشپز باشي - ش 24

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    فرناز جان فکر میکنم این همون قاتق تُخموی کرمونی باشه که من توی کرمونیا درموردش سوال کرده بودم اما خب جوابی ندیدم. توی تی وی درست کرده بود میخواستم ببینم واقعا میشه همچی چیزیزو خورد. البته اونی که من دیدم رو صاف نکرده بودم. بلکه گفت بعد از کوبیدن بریزید توی قابلمه دیگه نگفت که صافش کنید.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    سمير جان اگه غذاهايي كه با كشك تهيه ميشن رو دوست داشته باشي مطمئنم از خوردن اين اشكنه پشيمون نميشي.
    مزه مطبوع و دلچسبي داره.

    در مورد اين قاتق كرموني چيزي نشنيدم ولي نميشه صافش نكرد چون پوست تخمه ها اصلا خوردني نيست.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Red face Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    دوستان برای کشک آش رشته یا حتی کشک مورد نیازتون برای اشکنه کشک و کشک بادمجون یه تجربه بگم :

    توی کشک تون کمی نعناع و گل محمدی خشک بریزید و کشکتون رو با دوغ غلیط یا اگه نداشتید ماست تازه مخلوط کنید و بعد برای آش یا اشکنه استفاده کنید ... عطر نعناع و گل محمدی تناسب خوبی دارن و طعم و عطر دلنشینی به غذاتون میدن ....

    ( کم کم همه ، شما رو به معجزه بی نظیر آشپزی خواهند شناخت )

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    اشکنه

    پیاز داغ - زردچوبه - تخم مرغ هم زده - آرد - شنبلیله خشک

    پیاز داغ رو به همراه شنبلیله داخل کره تفت دادم ارد رو تو آب سرد باز کردم و به همراهتخم مرغ زده شده گذاشتم جوشید

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20118
    پسند کرده
    12593

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    اشکنه نبات
    پیازداغ آردبرنج نبات زعفران آب تخم مرغ هل وعرق دارچین

    ایندفعه غلیظ تر برداشتم.برای پذیرایی از خاله پری عالیه!!
    ...
     

    والعصر ..........

صفحه 3 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما