نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree28Likes

موضوع: اشکنــــه

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 54
صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    اشکنه :

    پیاز داغ درست میکنیم ... بعد زردچوبه میزنیم ... بعد 1 ذره شنبلیله رو میریزیم و 1 تفت کوچولو میدیم بعد سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنیم و میریزیم توش و آب هر مقداری که دوست داریم میریزیم ... بعد از 20 دقیقه تا نیم ساعت سیب زمینی هاش که پخت چند تا تخم مرغ میشکنیم توش

    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    نمیدونم این اشکنه اصالتا کجاییه.اما کلا خونواده مادریم همیشه اینطور درست میکنن.
    پیازداغ+رب+ادویه و زردچوبه+لپه.اواسط پخت هم مرزه+سیب زمینی مکعبی+آلو.در آخر هم که تخم مرغ

    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    562
    پسند کرده
    161

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    سلام من هم میخوام اشکنه ای که از مادر بزرگم یاد گرفتم براتون بگم. (یزد)
    اشکنه سماوری :برای یکنفر- آماده شدن : 5 دقیقه
    تخم مرغ رسمی 1عدد(اگه تخم مرغ رسمی نداشتید غیر رسمی استفاده کنید!)
    روغن گوسفند اعلا یک قاشق مرباخوری(اگه نبود کره استفاده کنید)
    آب جوش یک پیاله
    پیاز 1 عدد کوچک(اگه قرمز بود چه بهتر!)
    شنبلیله -نمک - به مقدار دلخواه
    یک کاسه برداشته تخم مرغ را با چنگال کمی در آن هم میزنیم .روغن رااضافه کرده و آب جوش سماور(کتری ویا هر آب جوشی!)را روی تخم مرغ ها ریخته سریع هم میزنیم .پیاز را خرد کرده داخل کاسه میریزیم.سعی کنید سرعت عمل داشته باشید.شنبلیله ونمک را اضافه مکنیم.سعی کنید خوش نمک باشد.تا داغه بخورید نوش جان!

    این غذارا روزهای سرد مادر مادر بزرگم که سماور همیشه دم دستشان بوده سریع درست میکردند وبه بچه هایشان میدادند که البته تعدادشان زیاد بوده!
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  5. #12
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    آمنه خانم یعنی دیگه لازم نیست بجوشه ؟ پیازها خام بمونه ؟
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    562
    پسند کرده
    161

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    سلام -نه نیازی نیست .مزش به پیاز خام هستش واینکه این اشکنه یه غذای فوری و مقوی بوده برای بچه هاییکه باگریشون مامانشون رو کلافه میکردن وبه عنوان شام ساعت7 میخوردن و میخوابیدن.
    من امتحان کردم برای وقتهایی که خسته ای ونیاز به انرژی ویک غذای سریع داری غذای بسیار عالییه ! این دستور مال مادر بزرگمه که76 سالشونه واین غذا رو مادرشو وقتی بچه بودن براشون درست میکردن.
    البته اگه توجه کنید در قدیم برای قوه گرفتن تخم مرغ رو توی شیر داغ یا گل گاوزبون داغ هم میزدن ومیخوردن .
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  7. #14
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    اشکنه عشق من و پسملی
    به ترتیب: پیاز نگینی تفت داده شده + سیب زمینی خرد شده +زردچوبه + رب گوجه فرنگی + آرد سفید (برای لعاب انداختن) + آب جوش. بعد از نیم ساعت شنبلیه خشک رو اضافه می کنم و بعد از اطمینان از پختن سیب زمینی ها به تعداد تخم مرغ درسته توی ظرف می شکنم.

    بس که عجله داشتیم بخوریمش یادم رفت از سیب زمینی و تخم مرغش عکس بگیرم :دی

    ب ن : عزیزان دستور یادتون نره
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    اول پیاز رو با روغن زرد یا کره تفت میدیم و بعد که طلایی رنگ شد زردچوبه و نعناع رو اضافه میکنیم و بعد هم کنجد و گردو و شاه دانه آسیاب شده رو اضافه میکنیم .... میتونین از کشک های آماده استفاده کنین و هم میتونی کشک رو اگه مثل من بی هنر نیستین و البته حوصله دارین بسابین و بعد با آب یکم رقیق کنین و برزین داخل بقیه مواد .... حرارت رو کم کنین و بعد از ده دقیقه میتونین اگر دوست دارین دارو دوای آش ( که میتونه 4 زیره و ... ببخشید اسم بقیشو نمیدونم و باید از مامانی بپرسم ) اضافه کنین و بعد هم نوش جون کنین.

    واقعا این غذا بینظیره . من که عاشقشم ....



    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #16

    Re: انواع دیزی و آبگوشت و اشکنه

    اشکنه خونه ی مادری من این طور درست میشه...

    ابتدا یه پیاز رو تو روغن تفت میدیم...بعد 2 قاشق سوپخوری ارد رو اضافه میکنیم و باز تفت میدیم ...کمی بعد 2 تا 3 ق سوپخوری شنبلیله رو اضافه میکنیم ..کمی تفت میدیم ..و بعد کمی زرد چوبه ....
    روغن کم نریزید ...چون مواد به هم میچسبه و گلوله میشه...
    بعد اب رو اضافه میکنیم ..میزان اب بستگی به مواد داره من همیشه چشمی میریزم...
    زیاد باشه ابکی میشه و مزه اب میده...
    حدودد1/5 لیتر کافیه..
    بعد می زاریم جوش بیاد...
    دو تا سه تا سیب زمینی رو پوست میکنیم و نگینی درشت خورد میکنیم...و بعد از جوش امدن اب سیب زمینی ها رو اضافه میکنیم...
    سیب زمینی ها که پختن...غذا هم به روغن افتاده...موقع اضافه کردن تخم مرغ هست...دو تا سه تا تخم مرغ رو می زنیم و به اشکنه اضافه میکنیم و مواد رو به چنگال هم میزنیم...اگه هم نزنیم تخم مرغ ها ی تیکه بسته میشه..
    تخم مرغ ها که خودشونو گرفتن غذا اماده است..
    اخ اخ یادم رفت ...دوتا گوجه هم رنده کنید و تفت بدید و قبل اضافه کردن تخم مرغ به مایع اضافه کنید..یا اینکه همون اول گوجه رو اضافه کنید..فرقی نمیکنه.
    1.اشکنه اگه ابش زیاد بشه مزه ی اب میگیره و خوشمزه نمیشه..
    2.می تونید از عصاره مرغ هم در این غذا استفاده کنید..
    3. من به شخصه هر موقع غذا کم میارم اشکنه رو بار میزارم هم سریع اماده میشه ..سر جمع یه ساعت و نیم وقت میبره..
    گوشتی هم نیست ...
    4. من کنارش بروسکتا هم میزارم .

    همین که عشق باشد ان هم در حوالی تو...
    هر چقدر هم که زمستان باشد ..
    بهاریترین هوا سهم من است..

صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما