نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree30Likes
  • 6 Post By heaven
  • 8 Post By heaven
  • 8 Post By heaven
  • 8 Post By heaven

موضوع: آموزش حلواهاي منتقل شده از گروه

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    آموزش حلواهاي منتقل شده از گروه

    در اين تاپيك منتخب حلواهايي كه در گروه تلگرام دستور گذاشته شده، منتقل ميشه تا مدير انجمن زحمت بكشن و بعدا به تاپيكهاي مربوطه منتقل كنن
    مامان غزل, m1361, pooneh 007 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    نام: image.jpg نمایش: 379 اندازه: 112.1 کیلو بایت


    #حلوا_پاپ_شکلاتی


    مواد لازم


    آرد سفید 125 گرن
    کره 35 گرم
    آرد نخود چی 60 گرم
    پودر قند 30 گرم
    شکلات تلخ 150 گرم
    دارچین 1 قاشق مربا خوری
    پودر هل 1 قاشق مربا خوری


    طرز تهیه


    آرد سفید را به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد
    آرد نخودچی را هم در تابه ای جداگانه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی آرد بلند شود ولی تغییر رنگ ندهد
    در حین تفت دادن آرد ها مدام باید با قاشق چوبی هم بزنیم وگرنه ته میگیرد
    دو آرد را مخلوط کرده و کره را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم تا کره ذوب شود
    از روی حرارت برداشته هل و دارچین را اضافه می کنیم
    در انتها شکلات ذوب شده را اضافه می کنیم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی بدست آید
    از خمیر اندازه یک گردو کوچک برداشته و گرد می کنیم روی کاغذ روغنی قرار می دهیم،حلواهای آماده را 5 دقیقه داخل یخچال استراحت میدهیم بعد داخل هر کدام یک خلال دندان فرو می کنیم(اگر بلافاصله پس از گرد کردن خلال بزنیم فرم پاپ ها از بین میرود)
    پس از زدن خلال مجددا حلوا ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم تا کاملا خودش و بگیرد


    نحوه ذوب کردن شکلات


    برای ذوب کردن شکلات ابتدا شکلات را خرد می کنیم داخل کاسه استیل و یا پیرکس میریزیم و به ازای هر 100 گرم شکلات دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم(اگر از شکلات مارک کارات استفاده می کنید فقط یک قاشق چایخوری روغن بزنید برای درخشندگی شکلات چون این شکلات مرغوب است و نیاز به روغن اضافی ندارد)
    بعد کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم مثل روی کتری
    توجه داشته باشید به هیچ عنوان نباید کف ظرف با آب تماس داشته باشد وگرنه شکلات می سوزد و سفت می شود
    وقتی سه چهارم شکلات ذوب شد از روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری)برداشته و با تند تند هم زدن بقیه شکلات را ذوب می کنیم
    اگر شکلات زیاد روی کتری بماند سریعا سفت میشود و غیر قابل استفاده
    شکلات ذوب شده باید کاملا روان باشد
    حلواها را پس از استراحت از یخچال خارج کرده و داخل شکلات ذوب شده می غلطانیم(مقدار شکلاتی که برای این کار لازم داریم حدودا 200 گرم است)
    روی کاغذ روغنی میچینیم مجددا داخل یخچال قرار می دهیم تا شکلات سفت شود و در انتها با گل های فوندانت تزئین می کنیم
    برای تزئین ابتدا به کمک قلمو کمی داست طلایی روی حلوا میزنیم و بعد گل فوندانتمون را به کمک شکلات ذوب شده روی پاپ حلوا ها می چسبانیم
    مامان غزل, گیتار, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    نام: image.jpg نمایش: 370 اندازه: 114.7 کیلو بایت

    #حلوا_پسته


    مواد لازم


    آرد سفید 300 گرم
    کره 50 گرم
    روغن جامد 75 گرم
    پودر پسته 2 پیمانه
    پودر قند 1 پیمانه
    گلاب 1 قاشق غذاخوری
    پودر هل 1 قاشق مرباخوری پر


    طرز تهیه


    آرد سفید را روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت می دهیم در این حین با قاشق چوبی هم میزنیم تا آرد ته نگیرد ،باید بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد
    پس از تفت آرد روغن جامد و کره را اضافه کرده کمی تفت می دهیم در حدی که کاملا روغن باز شود و از کناره ها حلوا شروع به جوشیدن کند
    از روی حرارت برداشته گلاب را اضافه می کنیم
    مواد خشک شامل پودر قند،پودر پسته و هل را با هم مخلوط کرده و به مواد آرد اضافه می کنیم
    کاملا مخلوط کرده
    برای خوشرنگ شدن حلوا کمی رنگ سبز اضافه می کنیم من از رنگ سبز ژله ای ویلتون استفاده کردم کاملا ترکیبش می کنیم تا خمیر یکدستی بدست آید
    در صورت تمایل می توانیم حلوا را از چرخ گوشت رد کنین(من این کار را انجام نمی دم)
    حلوا آماده را داخل قالب مورد نظر پرس می کنیم
    به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار می دهیم و بعد از قالب خارج می کنیم(اگر داخل فریزر نذاریم از قالب خارج نمیشود)
    حلوا کاملا منسجم هست ولی باید در یخچال نگهداری شود
    مامان غزل, m1361, pooneh 007 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    نام: image.jpg نمایش: 362 اندازه: 106.5 کیلو بایت

    #حلوا_شیر_عسل_شکلات


    مواد لازم


    بادام درشت پودر شده 150 گرم
    پودر قند 80 گرم
    آرد سفید 40 گرم
    شیر عسل به میزان لازم
    پسته درشت پودر شده 30 گرم
    شکلات سفید 300 گرم
    هل آسیاب شده 1 قاشق مربا خوری سر خالی


    طرز تهیه


    ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد
    پودر پسته،پودر بادام ،پودر هل و آرد تفت خورده را با هم ترکیب می کنیم
    شیر عسل را کم کم به مواد خشک افزوده (به مقداری شیر عسلی میریزیم که مواد منسجم و خمیری شود)


    شکلات سفید خرد شده را داخل ظرف استیل و یا پیرکس میریزیم به ازای هر 100 گرم شکلات دو قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم،روی بخار کتری قرار می دهیم طوریکه به هیچ عنوان آب با کف ظرف تماس نداشته باشد،زمانیکه سه چهارم شکلات ذوب شد از روی حرارت برداشته و با تند هم زدن بقیه شکلات را ذوب می کنیم


    قالب مورد نظر را به کمک قلمو و یا قاشق شکلاتی می کنیم
    کمی قالب را می چرخانیم تا تمام دیواره ها هم شکلاتی شود،بعد قالب را داخل یخچال قرار داده تا شکلات سفت شود
    بعد کمی از مغزی شیرعسلیمون داخل هر حفره شکلاتی قرار می دهیم و بعد مجددا روی حفر ه ها را با شکلات پر می کنیم
    قالب را به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا شکلات سفت شود از قالب خارج کرده و تزئین می کنیم
    مامان غزل, m1361, pooneh 007 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما