نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree23Likes
  • 3 Post By سامره
  • 6 Post By سامره
  • 6 Post By zahra - n
  • 4 Post By zahra - n
  • 1 Post By najjaff
  • 1 Post By مینا.ک

موضوع: صبحانه با جو دوسر - Oatmeal breakfast

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7049
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    صبحانه با جو دوسر - Oatmeal breakfast

    خب این پست رو خیــــــلی وقته میخوام بذارمش اما یا یه چیزی پیش میومد و یا یادم رفتتت تا امروز که اتفاقی عکساشو دیدم


    میذارمشون اینجا ، نمیدونم جاش درسته یا نه

    معرفی خلاصه جو دوسر

    جو دو سر (Oat) یا بلغور جو دو سر (Steel-Cut Oats) ، با نام علمی (Avena sativa) ، غله ای رژیمی است که سلطان فیبر غلات محسوب می شود و کاملاً با جو معمولی (Barley) متفاوت است. نام فارسی جو دو سر ، یولاف است. جو دو سر منبع خوبی از انرژی ، مواد مغذی و فیبر و به ویژه پروتئین برای انسان ، مخصوصاً کودکان و ورزشکاران و افرادی است که می خواهند لاغر شوند. مصرف روزانه یک کاسه جو دو سر ، انرژی و استقامت مورد نیاز بدن در طول روز را تامین می کند.
    جو دو سر پرک نیز حاوی فیبر بالا و آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از B و E و املاح معدنی است. البته میزان فیبر بلغور جو دو سر از پرک جو دو سر بیشتر و از سبوس جو دو سر کمتر است .

    تفاوتهای جو دوسر پرک فوری با جو دو سر پرک معمولی:

    جو دوسر پرک معمولی (old-fashioned یا whole oats یا Rolled Oats):


    غله ی کامل جو دوسر ابتدابخارپز میشود تا نرم و قابل انعطاف شده، سپس جهت صاف و تخت کردن آنها را فشرده وپرِس میکنند.
    بنابراین به دلیل پیش پخت، جو پرک - به نسبتِ بلغور آن - زودتر پخته شده و مایعاتبیشتری را جذب کرده و شکل خود را هنگام پخت بهتر حفظ میکند.
    و برای گزینه صبحانه مناسب است. حتی میتواند با طی زمان اندکی صبحانه ی گرم وپختنی تحویل دهد.
    جو پرک معمولا در گرانولا بارها، کوکی ها، مافین ها و مصارف پختنی متنوع کاربرددارد.
    * جو پرک فوری میتواند در همه موارد جایگزین جو پرک معمولی استفاده شود. و زمانکمتری برای پخت نیاز دارد و بافت نهایی غذا یا شیرینی پخته شده فرق چندانی همنخواهد داشت.

    جو دوسر پرک فوری (
    InstantOats یا Quick Oats):


    جو پرک فوری ب نسبت جو پرک معمولی و بلغور جو مورد فراوری بیشتری قرار گرفته. ابتدا پیش پخت شده و خشک میشوند سپس بیشتر رول و فشرده میشوند (کمی نازک تر از جو پرک معمولی میشوند)
    و به نسبت جو پرک معمولی بسیار زودتر پخته میشود با حفظ همان بافت و کیفیت در غذا و شیرینی.
    برای همین اغلب جهت مصارف حریره جات کاربرد دارد.
    * جو پرک معمولی میتواند جایگزین جو پرک فوری شود. البته زمان بیشتری برای پخت یا خیس خوردن و جا افتادن نیاز دارد و بافت نهایی غذا یا شیرینی پخته شده به نرمی و لطیفی جو فوری نیست.

    برای نزدیک ترین تبدیلِ جو پرک به جو پرک فوری کافیست آنرا بو داده و کمی آسیاب کنید:
    برای این منظور اگر از فر استفاده میکنید جو پرک را روی سینی پخش کرده و داخل فر قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه هر چند دقیقه یکبار سر زده و هم بزنید. وقتی تست شد میتوانید داخل زیپ کیپ قرار داده و با وردنه یا گوشت کوب روی ان بکوبید تا کمی خرد شود، یا درون غذا ساز کمی آسیاب کنید.





    منابع:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Rolled_oats

    https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC...8_%D8%B3%D8%B1

    What's the Difference Between Steel-Cut, Rolled, and Instant Oats? — Ingredient Intelligence | The Kitchn

    https://en.wikipedia.org/wiki/Quaker_Oats_Company[/QUOTE]

    حالا ایشون رو دارید بریم واسه پست اصلی صبحونه ...
    m1361, فرشته .ب و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #2
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7049
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    با صبحانه ی شبانه(!) - یا بعبارتی با قابلیت
    اماده سازی از شب قبل - آشنا بشید: صبحانه جو دوسر

    خوشمزه و سیر کننده،غنی از پروتئین و فیبر؛ حتی مناسب برای شاغلین و کسایی که وقت کافی برای خوردن صبحانه در منزل ندارن اما به سلامت غذایی و تناسب اندام اهمیت میدن.
    میشه همونطور سرد یخچالی مصرفش کرد یا با یه مقدار شیر داغ اضافی گرمش کرد، یا حتی با مایکرویو داغش کرد. کاملا قابل تنظیمه و بسته به سلیقه و ذایقه اندازه هاش هم قابل تغییره.
    درواقع دستور خاص و واحدی نمیشه براش ذکر کرد، اما این فرمول! منه که وقتی باهاش آشنا شدم به همین سبک درستش کردم و الان بهتون ارائه میکنم.

    "جو دوسر پرک" رو توی این مطلب به اختصار "جو" خطاب میکنم، پس تو نوشته های پایین هرجا جو دیدین منظور جو دوسر هستش، که توی پست بالا راجع بهش توضیحات داده م

    با درست کردن بیس این صبحونه شروع میکنم:

    1. جو و مایعِ مورد انتخابتون رو توی ظرف یا شیشه بریزید. نسبت جو و مایع رو حداکثر 1 به 1 در نظر میگیرم. من معمولا ½ پیمونه از جو ( جو پرک فوری و یا حتی جو پرک معمولی) رو با ½ پیمونه از شیر بعنوان بیس این صبحونه در نظر میگیرم؛ که با تموم محتویاتی که قراره بهش اضافه کنیم هم نهایت گنجایش ظرفمون 250 میلی لیتر باشه کافیه.

    · شما میتونید از هر مایعاتی که دلتون میخواد استفاده کنید. آب، شیرهای کم چرب تا پرچرب، شیرهای طعم دار صنعتی یا شیر نسکافه و شیرکاکائو خونگی، ماست های میوه ای، شیر بادام، شیر نارگیل، شیر سویا، شیر تبخیر شده، مخلوط شیر و خامه، یا حتی انواع آبمیوه. من بشخصه تا حالا فقط از شیر غنی شده با ویتامین D (که تبدیل ب شیر موز یا نسکافه شده) استفاده کردم و شیربادام.
    · جو پرک معمولی (rolled oats) - یعنی همینایی که تو اکثر خونه ها وجود داره و اغلب مصرف سوپی داره - نیاز داره که حتما یک شب در یخچال استراحت داده بشه و صبح مصرف بشه، در حالیکه جو پرک فوری (quick oats) - اینایی که بسته ی خارجیش رو حتما دیدید - با استراحت نیم ساعته هم به همون کیفیت یک شب موندن میرسه. اگه کارمند هستید و از این نوع استفاده میکنید میتونید همون صبح درستش کنید و تا رسیدن به اداره جا میفته!

    * بازم میگم نسبت جو و شیر کاملا دست خودتونه. میشه این نسبت 1:2 به نفع شیر باشه ( یعنی شیر دوبرابر جو)
    ** بطور کامل راجع به جو دوسر توی لینک بالا گفته م حتما مطالعه کنید؛ اما با تموم نکات گفته شده اگه طعم جو پرک معمولی رو به این صورت دوست ندارید و وقت تُست کردنش رو هم ندارید:
    کافیه شیر (یا مایع مورد علایقه تون) رو به جوش بیارید و بریزید روی جو ، خوب هم بزنید و درب ظرف رو ببنید و بذارید تو همون آشپرخونه به دمای محیط برسه و بعد منتقل کنید به یخچال
    یا بعد از مخلوط کردن جو و شیر؛ اون رو توی مایکروویو 3 دقیقه با حداکثر توان بگذارید (ظرف بزرگ باشه چون احتمال سر رفتن وجود داره)
    و یا حتی مخلوط رو روی اجاق گاز 10 دقیقه بجوشونید.
    که در این صورت باید از شیر بیشتری استفاده کنید و فکر لعاب جو رو هم بکنید.

    2. ترکیبات مورد نظرتون رو اضافه کنید و همچنین شیرین کننده مورد علاقه تون رو.
    من چند مورد از ترکیبات مورد علاقه م رو در زیر براتون لیست کردم؛ صرفاً جهت مثال!
    چون تنها محدودیت اضافه کردنِ مواردخوراکی به این دستور، تخیل و ذایقه خودتونه ؛)
    * من توی تموم بیسیک هایِ این صبحونه حتما نصفِ یک موز رو له و اضافه میکنم، برای عطر خوب و بافت اسموتی و کرمی مانندی که میده و همینطور شیرینی ملایمی که داره، توصیه میکنم حذفش نکنید!
    سیب و مشتقاتش، یعنی کمپوت خونگی سیب یا رنده سیب تازه هم دقیقا مثل موز عمل میکنه، یه شیرینی مطلوب و عطر عالی
    ** من نصف موز و نصف لیوان شیر و ½ ق م ( ق م = 5 سی سی) عسل رو با گوشت کوب برقی میکس میکنم و استفاده میکنم. میتونید از مخلوط کن هم استفاده کنید. یا دستی موز رو له کنید و با عسل و شیر بزنید.
    و یه چیز کرانچی مثل گردو، بادوم درختی، بادوم زمینی، فندق و نارگیل تُست شده و مثل اینها هم در آخر اضافه میکنم.

    3. روی ظرف رو بپوشونید و بگذاریدش توی یخچال تا فردا صبح.
    همونطور که گفتم برای جو دوسر پرک فوری یا با اسمهای جوِ مخصوصِ صبحانه نیم ساعت استراحت هم کافیه، روی بسته های خارجی quick oats قید شده.

    4. صبح دوباره با انواع میوه های دلخواه، یا گرانولای خرد شده، یا آجیل خرد شده یا کره های آجیل و ... بسته به رژیم داشتن یا نداشتن، تزیین و تکمیلش میکنیم. و از خوردنش لذت میبریم.

    ترکیبات پیشنهادی زیر رو میتونید با توجه به ذایقه و یا منع پزشکی غذایی و یا رژیم تناسب اندام و ... و ... خودتون تغییر بدید و یا تکمیل کنید.
    من گزینه های سالم خوری رو نوشتم اما شما میتونید از شیرین کننده های دیگه هم بغیر عسل استفاده کنید و یا حتی مقدارش رو بیشتر کنید.
    جایگزین های سالم دیگری که بغیر عسل پیشنهاد میدم به ترتیب اولویت خرما، پودر خشک شده گیاه استویا، شیره های انگور و خرما و ... ست.
    اگه دوست دارید میتونید وانیل و اسانس موز واسه همه و اسانس نارگیل یا اناناس رو برای بعضی ترکیبات همخونی دار! استفاده کنید.

    خب حالا پیشنهاداتم، اینا بغیر از خود جو و شیر هستش. واسه ترکیبات اسم گذاشتم ؛)

    1 پیناکولادا
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    2 ق غ آناناس خرد شده (2 حلقه کمپوت آناناس)
    1 ق غ نارگیل رنده درشت شده
    اسانس نارگیل اختیاری

    2 بادام و نارگیل
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    ½ ق چ پودر کاکائو (یا نسکافه)
    1 ق غ نارگیل رنده درشت شده
    1 ق غ بادام پرک
    اسانس نارگیل اختیاری

    3 موز و توت فرنگی
    ½ موز، له شده
    1 ق چ عسل
    1 ق غ توت فرنگی خرد شده
    اسانس موز یا رنده پوست لیمو ترش اختیاری

    4 شکلات گردویی
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    ½ ق چ پودر کاکائو (یا نسکافه)
    1 ق غ گردو خرد شده
    اسانس نارگیل اختیاری

    5 کره بادام + ژله
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    1 ق غ کره بادام (درختی یا زمینی)
    1 ق غ ژله یا مارمالاد یا مربای توت فرنگی (یا هر طعم سازگار)

    6 هویج و گردو
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    2 ق غ هویج ریز رنده شده
    1 ق غ گردو خرد شده
    اسانس اختیاری

    7 موز و آجیل
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    ¼ ق چ پودر کاکائو یا دارچین
    یک پینچ (پنسه) جوز هندی رنده شده
    1 ق غ کره بادام درختی یا زمینی
    1 ق غ آجیل دلخواه خرد شده

    8 سیب و دارچین
    ½ موز، له شده
    ½ ق چ عسل
    ¼ ق چ دارچین
    یک پینچ (پنسه) جوز هندی رنده شده
    2 ق غ سیب رنده شده (یا کمپوت سیب خونگی)
    1 ق غ گردو خرد شده
    اسانس نارگیل اختیاری


    براتون اندازه زدم و کالری هم گرفتم:

    نصف پیمانه از جو دو سر پرک (فوری و معمولی) = 50 گرم = 178 کیلو کالری
    نصف لیوان شیر معمولی با 2 درصد چربی = 125 میلی لیتر = 62 کیلو کالری
    موز کامل متوسط = 120 کیلو کالری
    1 ق م عسل = 5 سی سی = 25 کیلو کالری
    ق غ = 15 میلی لیتر



    این هم دستور خانم مریم غریب برای صبحونه پختنی و داغِ جو دوسر:

    ¼ پیمانه از جو دوسر رو با 1 پیمانه شیر کم چرب یا شیر سویا مخلوط کرده و میگذاریم 15 تا 20 دقیقه بجوشه
    و غلیظ بشه. اواخر پخت یک سیب کوچک را رنده یا خرد کرده و با ½ ق چ دارچین و 1 ق چ عسل به مخلوط اضافه کرده و از حرارت بر میداریم و نوش جان میکنیم.










    با دستور مریم 53 عزیزم

    افسونی, فرشته .ب, آدریانا20 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1284
    پسند کرده
    509
    حلیم جو دو سر
    جو دو سر پرک شده 1 پیمانه
    شیر 3 پیمانه
    تو دستور روی بسته این رو نوشته بود و حواسته بود که این مواد رو یک روز داخل یخچال گذاشته بعدش روی حرارت ملایم بزاریم تا دوتا قل بزنه
    من حالا کمی دارچین . هل.کره.شکر و گلاب و دو قاشق غذا خوری ارد برنج اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت اونقدر هم زدم تا غلیظ شدو ارد برنح کاملا باز شداضافه خیلی خوش طعم بود ما دوست داشتیم وعده مناسبی برای صبحانه است

    حتما هل و دارچین رو با شکر مخلوط کنید بعد شیر اضافه کنید در غیر این صورت گوله میشه

    فرشته .ب, m1361, hengamehh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1284
    پسند کرده
    509
    هنگامه جان
    ببین عزیزم این مدل جو دو سر هست
    نام: ۲۰۱۷۱۲۱۰_۱۰۴۳۰۴.jpg نمایش: 802 اندازه: 76.2 کیلو بایت
    hengamehh, mitra40, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #5

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1685
    پسند کرده
    1601
    سلام دوستان ، جو دوسر علاوه بر موادمغزی خیلی سیرکننده ست، کمی جودوسر رو درشیر ریختم بطوریکه روی اون رو بپوشونه مقدار رو چشمی ریختم وشب تا صبح توی یخچال گذاشتم وموقع مصرف توی اون چند عدد خرما و مغز گردو و بادام بریزید بسیار سبک و خوشمزه ست من برای سحر استفاده کردم به تنهایی وتا موقع افطار اصلا احساس گرسنگی نداشتم متاسفانه عکس نگرفتم ولی حتما احمتان کنید
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  • موضوعات مشابه

    1. انواع کیک صبحانه - Types Breakfast Cake
      توسط matilda در انجمن انواع کیک - Cake
      پاسخ: 108
      آخرين نوشته: ۱۳۹۷/۰۲/۰۸, ۰۳:۴۴ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما