موضوع: ماکارونی و پاستا
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 1424
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۸, ۰۱:۳۸ بعد از ظهر #1عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت mashhad
- نوشته ها 91
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 60
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷ماکارونی و پاستا
اینم یه مدل ماکارونی خوشمزه
مواد لازم و طرز تهیه :
ماکارونی رو مثل همیشه آبکش کنین و مواد ماکارونی روهم مثل همیشه درست کنین من تو موادش قارچ و فلفل دلمه ای و ۱ دونه سوسیس هم زدم بعد کف قالبمه کمی روغن بریزین من همیشه مایه ماکارونی رو باهاش مخلوط میکنم بعد دم میکنم اینجوری پر مزه تر میشه
کمی از ماکارونی رو با کمی از مایه گوشتی مخلوط کنین بریزین تو قابلمه روی اون یه لایه پنیر پیتزا پر بریزین دوباره ماکارونی مخلوط با مواد باز پنیر همین طور تا آخر رویه پنیرا هم آویشن و پودر سیر تا لایه آخر که پر پنیر میکنین بعد کمی کره رویه پنیرا میزارین و ماکارونی رو مثل همیشه دم کنین بهتر این کارو تو قابلمه نچسب انجام بدین تا بعد از دم کشیدن سر قابلمه را برداشته و دیس مورد نظر را بزارین و قابلمه رو تودیس برگردونین و روشو مطوئنا بهتر از ما تزیین کنین ومثل کیک برش بزنین
نوش جان
http://afsanjoon.blogfa.com/post-98.aspx
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۹, ۰۲:۵۸ بعد از ظهر #2ناظر کیفی انجمن
- ساره.ر
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,154
- میزان امتیاز
- 17
- پسند شده
- 2022
- پسند کرده
- 545
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱پاستا با سس تن ماهی
پاستا با سس تن ماهی
پاستا با تن ماهي و سس گوجه فرنگي
گوجه فرنگي 3-4 عدد
تن ماهي يك قوطي
پياز 3 عدد متوسط
گالينابلانكا(عصاره)ي گوشت يك عدد
نمك، فلفل قرمز،كاري،آويشن
روغن سرخ كردني
آرد 1 ق س
نخودفرنگي در صورت تمايل
فلفل دلمه نصف يك عدد كوچك
سير نصف حبه در صورت تمايل
پنير پيتزا در صورت تمايل
كره 1 ق م
پيازهاي رنده شده (من اين كار رو تو غذاساز انجام مي دم) رو حسابي سرخ مي كنيم وسير و ادويه ها رو اضافه كرده بعد آرد رو اضافه مي كنيم و تفت مي ديم. عصاره رو تويكي- دو ليوان آب جوش حل كرده و به پياز اضافه مي كنيم و تند تند هم مي زنيم كه آرد گوله نشه بعد كه خوب جوشيد و غليظ شد گوجه ي پوره يا رنده شده (بازم دست غذاساز درست!) را اضافه مي كنيم و مي ذاريم جا بيفته، فلفل دلمه رو هم خرد و اضافه مي كنيم. روغن تن رو مي گيريم و با چنگال حسابي تن رو نرم مي كنيم به سس اضافه مي كنيم. بعد نخودفرنگي و كره رو اضافه مي كنيم . احتمالا به خاطر وجود گالينا و تن نمك لازم نداره به هر حال نمكش رو اندازه مي كنيم. پاستا رو جداگانه آبكش مي كنيم و اگه دوست داشتيم دم مي كنيم . بعد هم پاستا رو تو ظرف مي كشيم و سس رو روش مي ديم و يه ذره پنير پيتزا و كمي آويشن مي ريزيم و مي ذاريم دو دقيقه گريل بشه (فر يا مايكرو) كه پنيرا آب شنمن كه طعم تن ماهي اذيتم مي كنه حسابي اين رو پسنديدم! چون مزه ش توسط گوجه فرنگي حسابي تلطيف شده
انتقالی
1388/3/13 12:48 ب.ظ
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۹, ۰۳:۵۶ بعد از ظهر #3ناظر کیفی انجمن
- ساره.ر
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,154
- میزان امتیاز
- 17
- پسند شده
- 2022
- پسند کرده
- 545
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱پاستای پنه با سس چیکن آلفردو
مامان باران جان نصفه شبي بي خوابي زده به سرم سر ذوق اومدم!
منم يه پاستاي ابتكاري دارم شبيه اينه اما دوز كپلانگيش خييييييييييييلي بيشتره يه جورايي بمب كالريه!
گفتم بيام دستورش رو بذارم و برم تلاش كنم بخوابم!
پاستاي پنه:1بسته
خامه:نصف بسته
سير:4-3حبه
پياز سرخ شده:3ق غ
مغز گردوي سابيده: 2ق غ
ترخون كف مال: 2ق غ
كره: 50-25 گرم
پنير پيتزاي رنديده: اگه دلتون خواست به مرز انفجار برسين!
آويشن-نمك-فلفل-زردچوبه-
آب:1ليوان
سينه ي مرغ: 1 عدد ژولين خرد شده
سينه ي مرغ خرد شده رو با پياز داغ تفت مي ديم تا رنگ مرغ عوض بشه بعد مغز گردو و آويشن و فلفل رو اضافه مي كنيم و باز تفت مي ديم و آب رو مي ريزيم و مي ذاريم جوش بخوره و غليظ بشه بعد نمك رو اضافه مي كنيم.
تو يه ظرف ديگه پاستا رو 15-12 دقيقه مي جوشونيم تا نرم بشه و بعد از آبكشي تو يه قابلمه ي تفلون كره رو داغ مي كنيم و سير رنده شده را با زردچوبه (زردچوبه انگار بوي موندگار سير رو رفع مي كنه) توش كمي تفت مي ديم و پاستاهاي آبكش شده رو بهش اضافه مي كنيم و تفت مي ديم تا پاستاها چرب و نرم و دااااغ بشن! يه ذره ترخون هم به اين مخلوط اضافه مي كنيم.
توي ظرف سس كه حالا غليظ شده ترخون و خامه رو اضافه مي كنيم و قبل از جوش اومدنش شعله رو خاموش مي كنيم و اگه پنير پيتزا هم خواستيم اضافه كنيم الان وقتشه!
پاستا رو مي كشيم و سس رو داغ داغ روش مي ريزيم.
اين عكس هم آرشيويه مال پارساله كه تازه غذام رو كشفيده بودم! به علت كمبود امكانات پاستام به جاي پنه پروانه اي شد (با پنه خيلي بهتره مثل دستور مامان باران) و تزئينم هم هويجي!
انتقالی
1387/8/22 2:14 ق.ظ
-
۱۳۸۸/۰۷/۱۲, ۰۹:۵۶ قبل از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 110
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 58
- پسند کرده
- 253
عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۲ماکارونی و پاستا
پاستا با کوفته ریزه و قارچپاستا 250گرم ، گوشت چرخ کرده 150گرم ، پیاز 1عدد ، قارچ 500گرم ، فلفل دلمه ای 1عدد ، ادویه (پودر کاری - پودر سیر - آویشن - زردچوبه - نمک - فلفل ...) بسته به ذائقه ، آب گوشت یا مرغ 1لیوان ، سس سفید 1لیوان
پیاز را رنده ریز کرده با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس بصورت قلقلی های ریز درآورده و در مقداری روغن تفت می دهیم .
قارچ ها را نیز خورد کرده در کمی روغن سرخ کرده سپس فلفل دلمه ای خورد شده و ادویه جات را اضافه کرده ،تفت داده و گوشت قلقلی ها را به این مخلوط اضافه کرده وآب گوشت را نیز اضافه می کنیم واجازه میدهیم تا گوشتها پخته شوند و آب مخلوط نیز تمام شود .
پاستا ها را ابکش کرده و در این مرحله می توان با مواد مخلوط کرده همین که به قول یکی از خانمها گرم ونرم و چرب شد سرو کنیم و یا اگر وقت و حوصله داشتیم مواد را که با پاستا ها مخلوط کردیم رویش سس سفید ریخته وحدود 20دقیقه درون فر می گذاریم
-
۱۳۸۸/۰۷/۳۰, ۱۲:۳۹ قبل از ظهر #5مدیر بازنشسته
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,259
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 647
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
ماکارونی مجلسی!
ماکارونی مجلسی!
ماکارونی رو با پنیر پیتزا یا با تخم مرغ میشه منسجم کرد و قالبی در آورد..اما من هیچ کدوم اینها رو دوست نداشتم و می خواستم امتحان کنم ببینم میشه همون ماکارونی ساده رو قالبی کرد یا نه، که شد..!
مواد لازم:
یک بسته ماکارونی فرمی 500 گرمی
مایه ماکارونی به شیوه دلخواه و مقدار لازم
یک عدد سیب زمینی درشت
ماکارونی فرمی که من از نوع ریگاتونی استفاده کردم را به روش همیشگی آبکش کردم و با مایه ماکارونی مخلوط کردم تا مایه وارد ماکارونیها بشه..به جای نون یا سیب زمینی حلقه شده که همیشه استفاده می کردم،اینبار سیب زمینی رو رنده درشت کردم..ته قابلمه تفلون رو روغن ریختم،سیب زمینی رنده شده رو ریختم ته قابلمه و صاف کردم و ماکاررونی رو ریختم روش و صاف کردم و دم گذاشتم..البته،من قالب فلزی تفلون خوشگل نداشتم..مثلا تو یه قالب تفلون گل رز یا ...حتما خیلی شیک تر میشه و برای مهمونی خیلی جالبتره.(تو قالب گل یا چیزای دیگه که صاف نیست هم میشه سیب زمینی رنده شده رو با دست تو زوایای قالب پر کرد و بعد ماکارونی رو آروم ریخت تو قالب تا سیب زمینی تکون نخوره از جاش)
خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۲, ۰۲:۲۵ بعد از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 33
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 32
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۶مخلوط ماكاروني و پنير
مواد لازم:
ماكاروني شكلي يك بسته
شير دو پيمانه
پنير ورقه اي زرد 5 ورق
كره 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ايتدا ماكاروني را پخته و آبكش ميكنيم سپس مجددا" ماكاروني را در قابلمه ريخته و شعله گاز را كم كرده و كره را مي افزائيم و بعد شير را اضافه كرده و هم ميزنيم تا كم كم شير جذب مواد شود و بعد نمك و فلفل را اضافه ميكنيم و درآخر كار وقتي كمي از شير مانده پنير هاي ورقه اي را اضافه كرده و همزده تا كاملا" پنير به خورد ماكاروني برود ( مطابق شكل ) و سپس در ديس ريخته و بصورت گرم سرو ميكنيم . پنير را ميتوان به دلخواه اضافه كرد.
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۳, ۰۳:۲۶ بعد از ظهر #7عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- ساناز
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 242
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 33
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷Re: مسابقه آشپزی مامی سایت
اينجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگيني دارد...
-
۱۳۸۸/۰۸/۲۳, ۰۶:۴۳ بعد از ظهر #8مدیر بازنشسته
- نوشته ها 257
- میزان امتیاز
- 6
- پسند شده
- 366
- پسند کرده
- 10
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
Re: مسابقه آشپزی مامی سایت
سلام سلام دوستای خوبم من انقده دیروز ماکارونی خوردم که یک کیلو چاق شدم امروز از صبح تو رژیمم
اینم از ماکارونی من
ماکارونی های صورتی رو از اضافه کردن آب لبو توی آب در حال جوشاندن ماکارونی درستیدم پشت دامن عروسم کالباسه تاجشم پیازچس دیدین چه عروس کم خرجی دارم .
شب تا ساعت 12 عروس خانومو برده بودم آتلیه هی ژست می گرفت هی من عکس مینداختم.
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی