نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8299Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 769 به 776 از 1382
  1. #769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    ماکارونی با سس گوشت و پیاز + نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، ادویه کاری ، زنجبیل ، آویشن و رب گوجه فرنگی

    zardin, akram., مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #770
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,964
    میزان امتیاز
    1231
    پسند شده
    20111
    پسند کرده
    12393

    ماکارونی

    ماکارونی هویج رب پودر جعفری آویشن گوشت سویا فلفل پودر قارچ
    ...
     
    مامان غزل, banoo61, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2641
    پسند کرده
    4007
    اول پیاز داغ +نمک فلفل زردچوبه زدم سویا هارو ریختم داخلش و گذاشتم تا سویا ها سرخ بشه و فلفل دلمه ای ریختم و رب تفت داده شده ریختم و ادویه کاری کمی زدم و تندش کردم با فلفل و موقع دم کردن ماکارونی لا ب لا ریختم.
    مامان غزل, banoo61, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  5. #772
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,387
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17126
    پسند کرده
    20219
    ماکارونی





    پیاز سرخ شده- فلفل دلمه ای خرد و سرخ شده به همراه پیاز- رب تفت داده شده- و در آخر سوسیس رنده شده و نمک و ادویه لازانیا و آویشن
    محیا خانوم, raheleh_fenel, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #773


    تورتلینی اسفناج
    من تورتلینی اماده میخرم...500 گرم
    مواد سس اسفناج
    نمک و فلفل مقداری
    اسفناج 500 گرم
    پیاز 1عدد و 3 حبه سیر
    کره 1 ق غ
    خامه 400 گرم
    جوز هندی کمی
    ارد سفید یا ارد ذرت 3 ق غ
    اب لیمو تازه 2 ق غ

    اب و کمی نمک را به جوش بیارید و توتلینی را اضافه کنید
    10 تا 12 دقیقه بجوشد
    پیاز و سیر را ریز خرد کنید در تابه با کره تفت بدهید.نباید سرخ بشه به اندازه ای که کمی سبک بشه کافی هست...خامه ر ا اضافه کنید و قتی جوش امد ارد را اضافه کنید اسفناج خرد شده را اضافه کنید نمک و ادویه هارا اضافه کنید..اگر سس خیلی سفت بود از اب تورتلینی حدود نصف لیوان به سس اضافه کنید...
    تورتلینی را ابکش کنید و با این سس مخلوط کنید و سرو کنید...
    من از پنیر پارمیزان هم برای مزه دار کردنش استفاده کنید...
    این سس را با هر نوع پاستایی میتوندی میل کنید

    دستورکامل تورتلینی ..
    نواع پاستاها(راويولي، تورتليني)همان طور كه در شماره هاي پيشين گفته شد، پاستا همان خميري است كه از مخلوط آرد و تخم مرغ يا آرد سمولينا و تخم مرغ يا افزودن آب به دست مي آيد و آن را به شكل هاي متنوعي در مي آورند. دربارة اسامي هر شكل در شماره هاي آينده توضيح بيشتري خواهيم داد.
    راويولي يكي از انواع پاستاهاي توپُر يا مغزدار است كه اكثراً به شكل مربع درست مي شود. البته امروزه قالب هاي مختلفي براي راويولي استفاده مي-كنند؛ مانند قلب يا بيضي و براي داخل راويولي هم از مايه ها يا مغزهاي مختلفي استفاده مي كنند؛ مثلاً از انواع گوشتي، سبزيجات، پنير يا مخلوطي از آنها كه در اين شماره به يكي از انواع گوشتي آن مي پردازيم كه سبك ايتاليايي دارد.
    بعد از درست كردن راويولي بايد آن را در آب جوش و نمك پخت و آبكش كرد. سپس با سس دلخواه كه مي تواند انواع مختلفي داشته باشد، آن را سرو كرد. دربارة نحوة پخت پاستا و سرو آن نيز در شماره هاي بعد مفصل توضيح خواهيم داد.
    چون آماده كردن راويولي كمي مشكل است، بهتر است آن را به مقدار بيشتر درست كرد و در فريزر نگه داريد. نحوة فريز كردن راويولي به اين ترتيب است كه بايد بعد از پيچيدن راويولي ها آنها را روي يك سيني در يك رديف چيد و 5 دقيقه در فريزر گذاشت تا خمير خودش را بگيرد. سپس آنها را در كيسة فريزر ريخت و حداكثر 2 تا 3 ماه در فريزر نگه داشت.
    مواد لازم براي تهية راويولي گوشت:

    • گوشت فيله يا راستة گوساله 50 گرم
    • گوشت مرغ بي استخوان 50 گرم
    • كره 50 گرم
    • روغن مايع 2 قاشق غذاخوري
    • كالباس مارتادلا 50 گرم
    • ژامبون مرغ دودي 50 گرم
    • پنير پارمزان رنده شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري
    • جوزهندي رنده شده 2/1 قاشق چايخوري
    • سالوياي خشك 1 قاشق چايخوري
    • خمير پاستا 500 گرم (دستور تهية اين خمير در شماره 31 مجلة هنر آشپزي آمده است)

    طرز تهيه:
    ابتدا گوشت فيله و مرغ را نازك و ريز خرد كنيد. كره و روغن را در ماهيتابه بريزيد و ابتدا گوشت و بعد از يك دقيقه مرغ را اضافه كنيد و با حرارت زياد مرتب مواد را هم بزنيد تا بپزند، ولي خشك نشوند. سپس مواد را در خردكن يا غذاساز بريزيد و همراه كالباس مارتادلا، ژامبون مرغ دودي، پنير پارمزان، جوز هندي و سالويا به صورت پورة يك دست درآوريد.
    سپس از خمير پاستا مقداري برداريد و با خمير بازكن يا وردنه آن را صاف كنيد. دقت كنيد كه خمير را زياد نازك نكنيد تا در موقع درست كردن راويولي پاره نشود. بعد خمير را روي سطح آردپاشي شده بگذاريد و از مايه به اندازة يك فندق بسته به اندازة راويولي ها يا كمي بزرگ تر اطراف ماية روي خمير را با آب خيس و فرچه يا انگشت خيس كنيد. سپس يك لاية ديگر خمير باز شده روي آن بگذاريد و آهسته با دست روي خمير اطراف گوشت را فشار دهيد تا دو لاية خمير خوب بچسبد. سپس با رولت خمير بُر يا قالب راويولي ها را ببريد و كنار بگذاريد.
    مي توانيد از قالب هاي مخصوص راويولي نيز براي اين كار استفاده كنيد تا كار يكدست شود. تورتليني نيز يكي از انواع پاستاهاي مغزدار و توپُر است كه فقط از نظر شكل ظاهر با راويولي تفاوت دارد و كمي از راويولي كوچك تر است. تورتليني بيشتر در سوپ ها استفاده مي شود؛ مثلاً در آش دوشواره خودمان هم مصرف دارد كه ان شاء اله اين آش را در شماره هاي بعدي مجله آموزش خواهيم داد.
    براي درست كردن تورتليني خمير را نازك كنيد. سپس خمير را به صورت مربع هاي 3 تا 4 سانتي برش بزنيد. بعد از مايه به اندازة يك فندق كوچك وسط آن بگذاريد و بعد از آب زدن به دور خمير آن را به صورت مثلث تا بزنيد و با دست فشار دهيد تا به هم بچسبد. سپس آن را دور انگشت بپيچيد تا به صورت حلقه درآيد و انتهاي آن را به هم بچسبانيد.

    منبع هنر اشپزی
    محیا خانوم, مامان غزل, bluesky و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    ماکارونی سبوس دار زر

    پیاز و سویا سرخ کرده، قارچ و فلفل دلمه ای
    --------------------
     
    raheleh_fenel, مامان غزل, Andrew و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  8. #775
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,789
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56303
    پسند کرده
    62654

    ویترین مدال ها

    ماکارونی من بدون شرحه دیگه







    ودر اخر هم دوربینم موقع عکس از ناهار م قفل کرده بود مام دیگه خورده بودیم ماکارونیرو مجبور شدم از تو قابلمه بیرم عکسو ببخشد زیاااااااااد
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۲/۰۸/۲۸ در ساعت ۰۳:۵۲ بعد از ظهر
    Elsanaa, zardin, لوس لوس و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44

    ماكاروني با سس گوشت و قارچ
    Behjat, Andrew و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما