نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8302Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 1382
صفحه 7 از 173 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    719
    پسند کرده
    4

    Re: ماکارونی و پاستا

    بمب کالری من: پاستا با مرغ

    ابتدا پیاز رو تفت دادم و سیر رنده شده رو هم بهش اضافه کردم
    بعد تکه های نازک مرغ رو هم توش ریختم و با ادویه و نمک و پودر غوره باز هم تفت دادم و مقداری که سرخ شد بهش آبلیمو هم زدم و سر قابلمه رو گذاشتم تا با شعله ی کم آرام آرم بپزه
    بعد از حدود 10دقیقه که کاملا مرغها پخته بود و مزه دار شده بود فلفل دلمه ای رو هم بهش اضافه کردم
    بعد پاستاهایی رو که آبکش کرده بودم بهش اضافه کردم و همه ی مواد رو با هم تفت دادم. این مرحله احتیاج به پخت نداره و همین مقدار تفت دادن که باعث بشه مواد باهم قاطی بشه کافیه

    در آخر هم سس سفید رو روی همه ی مواد ریختم و زیرو روشون کردم و چند دقیقه سر قابلمه رو گذاشتم تا سس به خورد مواد بره


    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    سارا جان مرسی ....من به این غذای فوری کمی نخود سبز و ذرت هم اضافه میکنم. و عشق خودم هم خامه ...واقعا لذیذه..امتحان کن
    بهارگل جان من دوست داشتم بهش قارچ و خامه هم بزنم که متاسفانه خامه رو دیروز برای یه پروژه ی دیگه مصرف کرده بودم و حس بیرون رفتن و خرید هم نداشتم . واقعا خامه پاستارو لذیذ میکنه . البته معده ی من با نخود فرنگی و ذرت یک کم مشکل داره که زیاد ازشون استفاده نمیکنم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا


    پاستا پنه با اسفناج بخار پز تفت داده با سیر ودرآخر پنیر پارمسان و موتزارلا+سینه مرغ خرد شده تفت داده با پیازچه
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  4. #51
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    [JUSTIFY]سهلاممممممممممم ...

    دوستان جان های هنرمند و غذا خوشمزه پز ...
    یه سوال فنی برای من پیش اومده ...
    پاستا به اینگلیسی یعنی همون ماکارونی ....
    هر چی این صفحه رو هم دیدم ... همه یا ماکارونی فرم دار بود یا رشته ای ...
    میخوام بدونم فرق پاستا و ماکارونی چیه ؟ که اسم تاپیک هم جدا از همه !
    خوب بنده مجرد بیدم توو کاره خرید و اینام نبیدم ... نی دونم دیگه ... میخوام نادون از دنیا نرم
    میخوام بدونم الان لازانیای که توو خونه ماست یا ماکارونی رشته و فرم دار ... چه فرقی دارن باهم ؟؟؟؟؟

    *******************
    اینم نتیجه تحقیقاتم که بیشتر تر گیجیدم


    آشنایی با پاستا (ماکارونی) [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]

    پاستا(pasta) نوعی غذاست که از آرد برخی غلات، آب، نمک و گاهی اوقات تخم مرغتشکیل یافته است. ترکیبات مذکور ابتدا به صورت خمیر در آمده و سپس بهاشکال مختلفی فرم داده میشوند. پاستا را بایستی قبل از مصرف آب پز کرد.پاستا یک واژه ایتالیایی به معنی"خمیر" است. گاه به پاستا ماکارونی نیزاطلاق می شود، ماکارونی (macaroni) نیز یک واژه ایتالیایی به معنی"عزیزترین محبوب ها" میباشد. فرم دهی به پاستا یا از طریق فرآیند اکستروژن(extrution)، که در آن ترکیبات ماکارونی با فشار از سوراخهایی به نام"دای" و یا همان قالب عبور داده میشود، صورت میگیرد و یا از طریق فرآیندلامیناسیون (lamination)، که در آن خمیر ماکارونی به ضخامت های دلخواه درآورده شده و سپس توسط کاترهایی برش داده میشود.

    مرغوب ترین پاستااز آرد گندم دوروم (DURUM) تهیه میگردد. همچنین آندوسپرم آسیاب شده اینگندم نیز که سمولینا (SEMOLINA) خوانده میشود، برای تهیه ماکارونی ممتازاستفاده میشود.

    تاریخچه پاستا:

    بر میگردد به سال 2000قبل از میلاد که چینی ها نوعی غذای پاستا مانند را مصرف می کرده اند. برخلاف تصور عام مارکوپولو پاستا را به ایتالیا نیاورده است. بلکه حتی دردوره استراس-کان ها (ESTRUSCANS) در سال 400 قبل از میلاد در ایتالیاپاستا مصرف می گردیده، یعنی 1600 سال قبل از متولد شدن مارکوپولو. توماسجفرسون در سال 1789 برای نخستین بار پاستا را به امریکا آورد.

    نکته:در ایتالیا حتی یک موزه پاستا نیز وجود دارد. در این موزه ماشین آلاتآنتیک تولید پاستا و نمونه هایی از پاستا با قدمت 100 سال پیش نگه داریمیشود.

    انواع پاستا:

    1-پاستای خشک (DRY PASTA): این نوعپاستا پیش از بسته بندی بطور کامل خشک میشود.پس از پخته شدن در آب جوشمعمولا حجمش 2 برابر میشود. میتوان آن را در شرایط مطلوب (محل خشک و دوراز تابش نور خورشید) 2 تا 3 سال نگهداری کرد. در اشکال نامحدودی عرضهمیگردد.

    2-پاستای تازه (FRESH PASTA): این نوع پاستا کاملا خشکنمیشود و اندکی نرم است، بنابراین زمان پخت آن کمتر از پاستای خشک است.نسبت به فسادپذیری از مقاومت کمتری برخورداراست، بطوری که تنها میتوان آنرا به مدت حداکثر 5 روز در یخچال نگه داری کرد.

    نکته:توصیه می گردد پاستای غنی شده را به جای پاستای عادی خریداری کنید .

    انواع پاستا از لحاظ طعم و رنگ: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]

    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    -پاستای فاقد تخم مرغ: رنگ آن زرد کم رنگ و طعمش ملایم تر است.

    2-پاستای حاوی تخم مرغ: رنگ آن زرد تر از پاستای بدون تخم مرغ است و از طعم بیشتری برخوردار است .

    3-پاستای حاوی هویج: به رنگ نارنجی است.

    4-پاستا حاوی بروکلی (گل کلم) و یا اسفناج: به رنگ سبز است.

    5-پاستا حاوی سیر یا آرد برنج قهوه ای یا آرد جو دوسر یا آرد کامل: به رنگ قهوه ای روشن است.

    6-پاستا حاوی آرد سفید یا آرد سمولینا: به رنگ بژ است.

    7-پاستا حاوی لیمو: به رنگ زرد روشن است.

    8-پاستا حاوی توت فرنگی: به رنگ قرمز است.

    9-پاستا حاوی زعفران: به رنگ طلایی است.

    10-پاستا حاوی شکلات: به رنگ قهوه ای است.

    11-پاستا حاوی فلفل ها: بسته به نوع فلفل رنگ های متفاوتی دارد.

    12-پاستا حاوی گوجه فرنگی: به رنگ قرمز است.

    13-پاستا حاوی چغندر: به رنگ قرمز تیره است.

    مقایسه پاستای حاوی تخم مرغ (2) و بدون تخم مرغ(1): [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]

    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    نحوه نگهداری پاستا:

    1- پاستای خشک تنها حاوی 10 درصد رطوبت است، از اینرو میتوانید تا 2 سال حتی خارج از یخچال آن را نگه داری کنید.

    2- پاستای تازه و یا پخته شده (به علت محتوای آب زیاد) را بایستی ظرف 5 روز به شرط نگهداری در یخچال مصرف کنید.

    خصوصیات فیزیکی یک پاستای خشک مرغوب (بدون طعم دهنده ):

    بایستینیمه شفاف (اندکی نور از آن عبور کند)، زرد رنگ و عاری از ته رنگ خاکستریباشد. پاستا را وقتی مقابل نور میگیرید، باید نیمه شفاف بوده و فاقدهرگونه حباب هوا و لک های تیره باشد.پاستای حاوی تخم مرغ نیمه شفاف نبوده،اما رنگش زرد براق است. پس از پخت هر چه پاستا کمتر چسبناک باشد، مرغوب تراست.

    ارزش تغذیه ای پاستا:

    یک فنجان پاستای پخته دربرگیرنده 200 کالری انرژی، 40 گرم کربوهیدارت، کمتر از یک گرم چربی، فاقدکلسترول، یک گرم نمک (در صورتی که بدون نمک طبخ گردد) میباشد.

    نکته:پاستا غنی از کربوهیدرات و فیبر است و چنانچه نوع غنی شده آن را مصرف کنید حاوی مواد معدنی و ویتامین نیز میباشد.

    اشکال و طرحهای پاستا:

    پاستا در سراسر جهان به 600 فرم مختلف عرضه میگردد.



    1-پاستای شکل دار(فرم دار): در این دسته میتوان به روتینی(rotini) اشاره کرد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]

    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]


    2-پاستای مجوف(توخالی) و یا لوله ای:
    ماکارونی (macaroni) نوعی پاستای لوله ای است.



    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    3-پاستای رشته ای: اسپاگتی (spaghetti) معروف ترین پاستای این دسته است. نوع بـاریکتر اسپـاگـتـی به اسپاگتینی (spaghettini) و نـوع قـطـور تـر آن به اسپاگتونی (spaghettoni) مـعروف اسـت. اســپاگتی به مـعـنـی "رشتـه نـازک " اسـت. ورمیـــشـل (vermicelli) نیز در این دسته قرار دارد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    4-پاستای نواری: لازانیا (lasagna) معروف ترین این دسته از پاستاها میباشد. بعد از آن میتوان به فتوچینی (fettucine) اشاره کرد.
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    5-پاستای سوپ: از لحاظ ظاهر مشابه پاستای شکل دار است اما در سایز کوچکتر.
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    6-پاستای پر شده: این پاستاها با گوشت، قارچ، سبزیجات و پنیر پر شده اند. متداولترین پاستای این گروه راویولی (ravioli) نامیده میشود.
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    7- رشته چینی و یا نودل (NOODLES): به رشته های دراز و باریک پاستا اطلاق میگردد. نودل معمولا از آرد گندم و یا برنج به همراه تخم مرغ تهیه میگردد.
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]

    نکته:در انتها اسامی کامل پاستا ها آورده شده است.

    سس های ماکارونی:

    پاستا معمولا همراه با سس گوجه فرنگی سرو می گردد. اما سس های پاستا نیز تنوع زیـادی دارد. از جـمـلـه سس های معروف پاستا میتوان به آلفردو (ALFREDO)، کاربونارا (CARBONARA) و بولونس (BOLOGNESE) اشاره کرد. بنابر یک قاعده کلی پاستاهای ظریف و باریک بایستی با سس اندک و رقیق و پاستاهای قطور با سس غلیظ و فراوان سرو گردند.

    نکته: علاوه بر سس پاستا، ماکارونی همراه با ریحان، روغن زیتون، گوشت، سبزیجات و پنیر رنده شده سرو میگردد.

    نحوه طبخ پاستا: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    1-برای طبخ هر 14 اونس پاستا، بایستی یک لیتر آب استفاده شود. یعنی برای پخت 450 گرم پاستا، به 4 لیتر آب نیاز است. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]2-ظرف پخــت باید به اندازه کافی بزرگ باشد، چرا که پاستا حین پخت افزایش حجم پیدا میکند. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]3-آب را درون یـک ظـرف منـاسـب ریـــخته و بگذارید به جوش بیاید. پس از بجوش آمدن یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. نمک باعث خروج طـعــم پاستا و همچنین حفظ شکل پاستا میشود. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]4-وقتی که آب بطور کامل بجوش آمد، پاستا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا رشته های پاستا به یکدگیر نچسبد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]5-نیازی به اضافه کردن روغن به آب پخت نیست مگر برای پخت لازانیا. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]6-آب بایستی در تمام مدت پخت در حال جوش باقی بماند و گرنه پاستا آب زیادی جذب کرده و خمیر میشود. درب ظرف نیز در تمام طول پخت بایستی باز بماند.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]7-چندین بار پاستا را هم بزنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]8-زمان لازم برای پخت را طبق زمان مندرج بر روی بسته بندی پاستا محاسبه کنید. مدت زمان پخت به سایز، شکل، ضخامت و نوع ترکیبات پاستا بستگی دارد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]9-یک آبکش آماده کنید و پاستاها را پس از پخته شدن در آن خالی کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]10-پاستا ها را آبکشی نکنید، چراکه وجود نشاسته روی سطح آن باعث چسبندگی بهتر سس به پاستا میگردد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]11-پاستا را در یک ظرف اندکی گرم شده بریزید و سرو کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نکته:چنانچه پاستای آبگیری شده فورا سرو نگردد رشته های آن به یکدیگر می چسبد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نکته:درصورتی که بخواهید پاستا را برای سالاد و یا به عنوان اجزای یک غذای دیگر مورد استفاده قرار دهید، بایستی پس از پخت آن را با آب سرد آبکشی کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نکته:همچنین چنانچه بخواهید پاستای پخته شده را کنار بگذارید و در زمان دیگری سرو کنید،بایستی پاستا را با سرد آبکشی کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نکته: چنانچه پاستا بدون سس سرو میشود، بایستی یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا رشته های آن به یکدیگر نچسبد.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نکته:سس را میتوان جداگانه و یا همراه با پاستا سرو کرد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نحوه بررسی پختگی پاستا: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]1-پاستای فرم دار: پاستای شکل دار وقتی به زمان پخته شدن نزدیک میگردد، شروع میکند به بالا آمدن و شناور شدن روی سطح آب، همچنین اندکی افزایش حجم پیدا میکند. ابتدا پاستا را به دونیم برش دهید، در صورت مشاهده حلقه و یا نقطه سفید در مرکز آن،زمان پخت را افزایش دهید. پاستا بایستی از لحاظ رنگ یکنواخت باشد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]2-پاستای رشته ای: وقتی پاستای رشته ای را با قاشق و یا کفگیر بالا می آورید، بایستی رشته ها بطور آزادانه آویزان گردند.در غیر اینصورت بایستی اندکی بیشتر پخته شوند. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]راهکارهای جلوگیری از چسبیدن قطعات ماکارونی و یا خمیر شدن پاستا: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]1-در پخت پاستا آب فراوان بکار برید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]2-پاستا را در طول پخت چندین بار هم بزنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]3-اجازه دید آب کاملا به جوش بیاید سپس پاستا را اضافه کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]4-آب را تا انتهای زمان پخت در حال جوش باقی نگه دارید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]5-پاستا نبایستی بیش از زمان لازم در آب باقی بماند. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]6-به آب جوش نمک اضافه کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]7-پس از طبخ، پاستا را فورا سرو کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]8-بمنظور پخت لازانیا به آب جوش روغن زیتون اضافه کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نکته: پاستایی که به اندازه کافی پخته نشده باشد، به دندانها می چسبد. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]اصطلاح "آل دنته" (AL DENT): [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]این اصطلاح درجه پختگی پاستا را نشان میدهد. در این درجه پاستا اندکی سفت اما ترد است، و برای خوردن به جویدن نیاز دارد.توصیه میگردد پاستا را تا درجه آل دنته طبخ کنید. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]اسامی پاستا ها همراه با تصاویر آنها: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پاستاهای شکلدار: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پاستاهای رشته ای: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]

    پاستاهای نواری: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]




    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پاستاهای لوله ای:
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    پاستاهای پر شده: [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    [/JUSTIFY]
    sara6493, باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #52
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: ماکارونی و پاستا

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba_srk_rani


    2-پاستای مجوف(توخالی) و یا لوله ای: ماکارونی (macaroni) نوعی پاستای لوله ای است.


    !!!!!!!!!!!!
    صبا، عزیزم! تو متن خودت که جواب سوالت هست.
    ماکارونی یکی از انواع پاستاست. کلا اون چیزی که بین ما به "ماکارونی" مصطلحه یکی از انواع پاستاست که ما به همه نوع پاستا می گیم! به درازها (اسپاگتی و امثالهم) می گیم ماکارونی و به انواع فرم دار (پنه ریگاته، لازانت، زیتی و غیره) می گیم ماکارونی فرمی! که از لحاظ علمی اشتباهه.
    اسم تاپیک هم به خاطر همین مصطلح بودنه! درستش اینه که بگیم انواع پاستا اما ممکنه بعضی دوستان به اشتباه بیفتن پس تلفیقی از روش صحیح و روش رایج رو به کار بردیم!
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: ماکارونی و پاستا

    فتوچيني با قارچو سويا ( عكسش بد افتاده ولي خوشمزه بود )



    اول پيازداغ و سير فراوون بعد قارچو سويا رو هم تفت دادم و ادويه زدم و رب و آب كه ريختم فتوچيني هاي آبكش شده رو هم بهش اضافه كردم كه طعم سس به خوردش بره ، از دم كردن ماكاروني خيلي سريعتر و راحتتتر بود فقط شوهرم هي غر زد كه پس ته ديگش كو
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  7. #54
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,508
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    این پاستا رو از ساناز جونی یاد گرفتم
    سس سفید که با آرد و شیر و کره و پنیر پارمسان درست کردم
    مرغ های پخته ی تکه تکه شده
    و پاستای جوشیده ی آبکش شده
    و پنیر پیتزا




    نمی دونم چرا اصلا نتونستم به چشم غذای اصلی بهش نگاه کنم :دی
    زود دلم رو زد
    من دوست دارم این کنار غذای اصلی سرو بشه و یک قاشق ازش بخورم و بعد هم غذای اصلی رو بخورم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  8. #55
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: ماکارونی و پاستا


    ماکارونی کلاسیک با ته دیگ قالب زده که این دفعه قالبی درنیومد
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    باران67 و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #56
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: ماکارونی و پاستا



    اینم 1 ماکارونی با فیله ی مرغ ... بجای رب هم توش کنسرو گوجه فرنگی ریختم که خیلی دوستش میدارم:) بجای پیاز هم پیازچه ریختم ... این عکس هم از توی قابلمه اس هااااااااااا:دی
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 7 از 173 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما