نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8300Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 505 به 512 از 1382
صفحه 64 از 173 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  1. #505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارانی پیکولی و ته دیگ سیب زمینی خوشمزه
    من برای ماکارانی فرمی بدون قارچ و نخود و ذرت و زرشک درست میکنم ک راحت با چنگال خرده شه
    واسه موادش پباز رو تفت دادم و بهش گوشت و رب گوجه اضافه کردم.توی ماکارانی فرمی از گوشت کمتری استفاده میکنم
    raheleh_fenel و Andrew این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffc000]اگه كسی با گذشت كردن كوچیک ميشد خدا اينقدر بزرگ نبود ...[/HIGHLIGHT]

    آشپزخونه من
    [HIGHLIGHT=#ffff00]http://www.jelle.blogfa.com[/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #506
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۴
    نوشته ها
    138
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی فرمی با پنیر پیتزا



    ته دیگ سیبزمینی

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #507
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی با فلفل دلمه - گوشت - قارچ - سویا




    international/topic1229-520.html#p1071543
    .............
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #508
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mas mas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    955

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی+ عدس + گوشت چرخ کرده+رب+ فلفل قرمز+پیاز رنده شده


    raheleh_fenel و Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #509
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    1

    Re: ماکارونی و پاستا

    اسپاگتی کلاسیک اصل ایتالیا...
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]مواد لازم
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] سیر: 2 حبه[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] فلفل چیلی تازه:* یك عدد[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] گوجه*فرنگی خرد شده: 400 گرم[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] ریحان تازه: یك دسته كوچك[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] پنیر پارمزان: 100 گرم[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] اسپاگتی: 400 گرم[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] روغن زیتون: به میزان لازم[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] پنیر گودا: به میزان لازم[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff] سس گوجه*فرنگی: به میزان لازم
      [/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    برای پخت:


    یك قابلمه را آب كرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری نمك درون آن ریخته و بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد. اسپاگتی**ها را اضافه كرده و بگذارید تا به خوبی نرم شوند، در همین هنگام تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان لازم روغن زیتون بریزید. سیرها را درون تابه ریخته و بعد فلفل چیلی را همراه با ریحان اضافه كرده و به خوبی هم بزنید. حرارت را كمی بالا برده و برای یك دقیقه هم زدن را ادامه دهید و كمی نمك و فلفل به مواد داخل تابه اضافه كنید. هنگامی كه سیرها تقریبا به رنگ قهوه*ای درآمدند، گوجه*فرنگی*های خردشده را كم*كم به داخل تابه ریخته و بگذارید تا با مواد مخلوط شوند و بعد در تابه را گذاشته و زیر آن را خاموش كنید. وقت آن رسیده تا اسپاگتی را آبكش كنید و پس از اینكه آب اسپاگتی به خوبی تبخیر شد، آن را داخل سس گوجه*فرنگی كه از قبل درست كرده*ایم بریزید و به خوبی هم بزنید. قبل از سرو مزه آن را بچشید و اگر نمك و فلفل آن كم است میزان كمی به آن اضافه كنید.

    برای سرو:

    اسپاگتی را در ظرف*هایی كه برای سرو آماده كرده*اید بریزید یا اگر مایل هستید آن را داخل یك دیس ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده پر كنید و برگ*های كوچك ریحان را برای تزئین روی آن قرار دهید.

    سس كلاسیك ایتالیایی را می*توانید متفاوت كنید:

    این مواد می*توانند به سس گوجه*فرنگی اضافه شوند. فقط دوباره آن را هم بزنید و گرم *كنید.

    [/HIGHLIGHT]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff]میگوی پخته شده همراه با یك*دوم لیموی تازه.[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff]تن*ماهی همراه با زیتون سیاه و یك*دوم لیموی تازه.[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff]یك مشت نخودفرنگی تازه همراه با سبزی*های خشك شده.[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    • [HIGHLIGHT=#ffffff]برگ*های ریز اسفناج را زمانی به سس اضافه كنید كه اسپاگتی را درون آن می*ریزید و هنگامی كه آن را از روی حرارت برداشتید مقداری پنیرگودا روی آن رنده كنید. مطمئن باشید مزه فوق*العاده*ای دارد.[/HIGHLIGHT][/*:m:a6b1lg3n]
    [/JUSTIFY]

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زندگی لبخند خداست....از لبخند خداوند لذت ببرید....

  7. #510
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    1

    Re: ماکارونی و پاستا

    پاستا با مرغ و پنیر فتا

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]مواد لازم براي چهار نفر:[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    • مرغ خلالي: 450 گرم[/*:m:ifafy1ph]
    • پيازچه ورقه ورقه: 4 عدد[/*:m:ifafy1ph]
    • کره گياهي: 50 گرم[/*:m:ifafy1ph]
    • پنير فتا: 200 گرم[/*:m:ifafy1ph]
    • پاستاي پنه: 300 گرم[/*:m:ifafy1ph]
    • نمک و فلفل: به ميزان لازم[/*:m:ifafy1ph]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]روش تهيه [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]1 - پاستا را در 4 ليتر آبجوش که به آن چهار قاشق نمک و چهار قاشق غذاخوري روغن اضافه شده است، 15 دقيقه بجوشانيد سپس پاستا را آبکش کرده، کمي آب سرد روي آن بريزيد تا نشاسته آن را شسته شده و از چسبيدن آنها جلوگيري کند.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]2 - روغن را در يک تابه گود روي شعله متوسط داغ کرده و مرغ را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس پيازچه را به مرغ اضافه کرده و يک دقيقه تفت دهيد. پنير را به شکل مکعب*هاي 3 در 3 سانتيمتر خرد کرده و به مرغ اضافه کرده و روي شعله کم يک تا دو دقيقه تفت دهيد ولي آن را زياد هم نزنيد تا پنير له نشود. نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]3 - پاستا را به تابه اضافه کرده و به آرامي با مواد داخل آن مخلوط کنيد. پس از 2، 3 دقيقه و يا تا زماني که پاستا گرم شد، غذا را در ظرف کشيده با چند تکه پنير و کمي پياز ساطوري آن را تزيين کرده و سرو کنيد.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]توصیه سر آشپز[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]پاستا در اغلب موارد به عنوان يك غذاي سريع و آسان شناخته مي*شود. عادت ما استفاده از سس گوجه*فرنگي براي پاستاست، اما اين غذا يك تجربه جديد براي مشكل*پسندان است.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]توصیه های ویژه[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]1 مي*توانيد از ميگو به جاي مرغ استفاده کنيد. در اين صورت مدت تفت دادن را به دو دقيقه کاهش دهيد تا ميگو سفت نشود.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]2 شعله زياد کره را مي*سوزاند براي همين يک قاشق غذاخوري هم به کره اضافه کنيد.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]3 مي*توانيد به سليقه خود انواع سبزيجات را به همراه و يا به جاي پياز اضافه کنيد؛ قارچ، بروکلي، گل*کلم و... از اين جمله*اند. در اين صورت مدت تفت دادن را به سه دقيقه روي شعله ملايم افزايش دهيد.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زندگی لبخند خداست....از لبخند خداوند لذت ببرید....

  8. #511
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی با سالاد شیرازی


    پیاز سرخ شده+سیب زمینی نگینی و سرخ شده+مخلوط گوشت چرخ شده و سویا+قارچ+هویج+فلفل دلمه+دارچین+ادویه اسپاگتی+نمک و فلفل و زردچوبه+سوسیس خرد شده+رب گوجه+زعفران دم کرده

    برای ته دیگ هم نان لواش با کنجد
    نقل قول نوشته اصلی توسط sjm
    عزیزم مثل همیشه عالی بود .......فقط میشه بگی سویا رو چطوری درست میکنی ......
    ممنون گلم.لطف داری
    من معمولا سویای مکسوی استفاده میکنم.

    سویا رو تو یه ظرف میریزم و با کمی آب گرم خیسش میکنم.بعد از 1 دقیقه آبکش میکنم و فشارش میدم تا حسابی آبش بره اگه زیاد آب نریخته باشی خیلی آب اضافی نداره

    بعد هم اول پیاز داغ حتما درست میکنم و سویا رو باهاش تفت میدم به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین.بعد گوشتو اضافه میکنم.و میزارم تا با گوشتم خوب بپزه و سرخ بشه
    ما که سویا رو به گوشت ترجیح میدیم به نظرم خیلی خوب میشه
    somayeh-b و Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #512
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۳۰
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    242
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا


    بوکاتینی :)) با دستور شف طیبه عزیزم
    پاستا رو آبکش می کنیم و تو سس ( پیاز+ اق روغن زیتون+ و گوجه ریز شده)+پنیر رومانو(من پراتو زدم) یه دم کوچولو میدیم
    کوفته ها هم شامل: پنیر پامزان+گوشت+جعفری+پودر سوخاری هاتی کارا + یه پیاز کوچولو که همه مواد رو تو بلندر ریختم و گرد گرد تو فر پختم
    به یه بار تجربه می ارزه ،خوشمزه بود
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 64 از 173 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما