نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8301Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 1382
صفحه 5 از 173 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    گاهی دور گاهی نزدیک
    نوشته ها
    123
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی من درآوردی
    با گوشت مرغ و قارچ و ذرت و سس سفید درست شده روش هم پنیر پیتزا و آرد سوخاری پاشیدم و نیم ساعت توی فر گذاشتم .
    البته چون قارچها رو وسطش ریختم توی عکس معلوم نیست

    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    بشنو سوز سخنم
    که هم آواز تو منم
    همه جان و تنم
    وطنم وطنم وطنم وطنم

  2. بانک بند ناف
  3. #34

    Re: ماکارونی و پاستا


    به جای گوشت از سویا (maxsoy) استفاده کردم .مزه ش خوب بود.
    باران67, Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماكاروني با دستور آرام جون....دستت درد نكنه آرام جون...هم خيلي خوشمزه بود و هم خيلي خوش طعم!

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  6. #37
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    با باقیمانده ماکارانی و حتی ورقه های لازانیایی که تو آب شکسته میشن, میتونید اینا رو درست کنید

    املت ماكاروني


    مواد اوليه براي دو نفر:

    تخم* مرغ دو عدد
    ماكاروني مدل* دار ريز 60 گرم
    پياز خرد شده دو قاشق غذاخوري
    گوجه *فرنگي ريز خرد شده نصف پيمانه
    جعفري خرد شده دو قاشق غذاخوري
    روغن سرخ كردني يك قاشق غذاخوري
    آب دو قاشق غذاخوري
    سُس كچاپ به ميزان لازم
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه:


    ماكاروني را طبق دستور روي بسته* بندي، در آب جوشانده و آبكشي كنيد.
    سپس آن را با چنگال هم بزنيد تا ماكاروني *ها از هم جدا شوند.
    يك تابه متوسط نچسب را روي حرارت گذاشته و روغن را در آن بريزيد.
    پياز را در آن تفت دهيد و گوجه* فرنگي را به آن بيفزاييد تا يك دقيقه سرخ شود.
    ماكاروني و جعفري را در تابه بريزيد و هم بزنيد تا به مدت دو دقيقه مواد با هم سرخ شوند.
    در اين مرحله نمك و فلفل مورد نياز را بريزيد.
    اين مخلوط را طوري كف تابه پهن كنيد كه تمام مواد در همه جا به يك اندازه باشند.
    حال تخم* مرغ* ها را به همراه دو قاشق غذاخوري آب و نمك هم زده و با حركتي دوراني روي آن بريزيد تا روي همه مواد را بگيرد. مي *توانيد براي اين كار تابه را بلند كرده و بگردانيد.
    حرارت را كم كنيد و در تابه را ببنديد تا تخم* مرغ* ها سفت و زير آن طلايي شود. املت آماده شده را با سُس كچاپ تزئين كنيد.
    منبع : سايت همزن
    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    Melbourne/Mashhad
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    8

    Re: ماکارونی و پاستا

    آره ایسان جون، مزش خیلی* خوبه. من زیاد پاستا دوست ندارم اما عاشق این پاستا هستم.

    اول اینکه ببخشید که نمیتونم اندأز ه هارو دقیق بگم، خودتون اینور اونورش کنین هر جا عجیب به نظر رسید.


    اول به سس پستو نیاز داریم

    حدود یه مشت کوچولو گردو ( البته پستو اوریجینال با pine nut هست که فک کنم پیدا نشه)

    ریحون حدود ۲ مشت!!

    ۳ حبه سیر

    روغن زیتون

    گردو و سیر رو داخل بلندر کامل آسیاب می*کنیم. ریحون رو اضافه می*کنیم و باز بلند می*کنیم. یه مقدار روغن زیتون اضافه می*کنیم تا یه کم شل بشه. نمک و فلفل هم اضافه می*کنیم.

    چف طیبه عزیز اینجا خیلی* بهتر از توضیح دادن:
    http://cheftayebeh.********.com/2010/02 ... st_27.html

    و اما برای پاستا:


    پاستا (هر شکلی* که دوست دارین)

    گوشت سینه مرغ حدود ۲۰۰گرم

    قارچ ۲۰۰گرم

    پیاز ۱ عدد

    سس سفید (بشامل) حدود ۳ لیوان

    اول پیاز رو کمی* تفت میدیدم تا نرم بشه. مرغ رو نوار نوار برش میدیم. به پیاز اضافه می*کنیم و حرارت نسبتا بالا تفت میدیم تا خودشو بگیر (باور کنید سینه مرغ همینجوری میپزه و احتیاج به ۲ ساعت جوشیدن نداره، تازه اینجوری خشک و کاهی نمی*شه). قارچ رو اضافه می*کنیم و تفت میدیم.

    تو یه ظرف دیگه سس سفید درست می*کنیم. سس باید شل تر از معمول باشه چون پاستا آبشو میکشه به خودش. مرغ و قارچ و ۳-۴ قاشق از پستو رو اضافه می*کنیم. پاستا که آبکش کردیم رو هم اضافه می*کنیم. یه خورده به هم می*زنیم و میذاریم تا کمی* بجوشه و به غلظت مناسب برسه که تو عکس هم می*بینین. این پاستا دم کردن نمیخواد. نوش جونتون

    اگه روش پنیر پارمزان رنده شده هم بریزین دیگه می*شه خود پاستا ایتالیائی! من نریختم چون هم پارمزان نداشتم و هم نخواستم خیلی* پر کالری بشه
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا... زندگی شیرین است...زندگی باید کرد
    و بدانم که شبی خواهم رفت .... و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی

  8. #39

    Re: ماکارونی و پاستا

    نصفه بسته پاستارو توی اب در حال جوش میجوشانیم تا نرم بشه....من مقداری هم شیر توی اب میریزم...تا با شیر هم بجوشه...
    توی این فاصله مقداری اسفناج رو بشورید و اگر برگها بزرگ هستند...به دو قسمت تقسیم کنید...نباید خرد کنید..
    بزارید بخار پز بشه ولی له نباید بشه...توی تابه ای کمی کره بریزید و سیر را ریز خرد کنید و کمی تفت بدهید و بعد اسفناج رو اضافه اضافه کنید و بگذارید تفت بخوره....بعد 200گرم خامه را اضافه کنید و در اخر پاستای اب پز شده را بریزید و بگذارید با هم کمی بجوشه
    و سرو کنید هنگام سرو کمی پنیر پارمیزان رنده کنید...
    من از اسفناج یخ زده استفاده میکنم..میگذارم یخش باز میشه و بعد استفاده میکنم...اسفناجها نباید خرد باشه ..باید برگ باشه...من خودم برگ کاملش رو استفاده میکنم...
    این یک غذای ایتالیایی است که خیلی خوشمزه است...برای غلیظ شدن سس میتونید از کمی ارد ذرت یا ارد سیب زمینی استفاده کنید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #40
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    اسپاگتی با مرغ و پنیر

    این مقدار برای 5 نفر کافیست.

    مواد لازم:

    • اسپاگتی 1.7...450 گرم
    • قارچ...300 گرم
    • پیاز...دو عدد متوسط
    • سیر...یک حبه
    • ران مرغ...5 عدد
    • پنیر ورقه ای(پیتزا)...6 عدد
    • آرد سوخاری...3 قاشق غذاخوری
    • کورن فلکس...نصف پیمانه
    • کره...30 گرم
    • رب...4 قاشق غذاخوری
    • نمک...به مقدار لازم
    • فلفل...به مقدار دلخواه
    • آب لیمو...یک قاشق غذاخوری
    • روغن مایع...4 قاشق غذاخوری
    • آویشن...یک قاشق غذاخوری


    • مرغ ها را شسته و به اندازه کافی نمک زده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
    • مرغ ها را از یخچال خارج نموده و بشورید.
    • مرغ های شسته شده را به همراه پیاز و یک لیوان آب کاملا بپزید.
    • پیاز دومی را به صورت نگینی ریز خرد نموده و به همراه 4 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید.
    • قارچ های درشت را به صورت ورقه ای برش داده و به همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو داخل ماهی تابه اضافه نمایید.
    • 3 قاشق غذاخوری رب را داخل ماهی تابه اضافه نموده و کاملا تفت دهید.
    • ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و سیر را داخل آن رنده کرده و مخلوط نمایید.
    • اسپاگتی را آبکش نمایید.


    • اسپاگتی آبکش شده را با سس قارچ کاملا مخلوط نمایید.
    • کف ظرف پیرکسی را با یک قاشق غذاخوری کره نرم شده چرب نموده و مخلوط اسپاگتی را داخل آن بریزید.

    • فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    • سطح اسپاگتی را صاف نموده و پنیر ها را روی آن بچینید.
    • داخل کاسه مناسبی کورن فلکس ها را کمی خرد نموده و با 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط نمایید.
    • سطح لایه پنیر را با مخلوط آرد سوخاری کاملا بپوشانید.
    • آویشن را روی اسپاگتی پخش نموده و ظرف را با فویل آلومنیمی پوشانده و با چنگال چند جای آن را سوراخ نمایید.
    • ظرف اسپاگتی را به مدت 20 دقیقه(بسته به کیفیت فر زمان کمتر و یا بیشتر) داخل فر قرار دهید.
    • اسپاگتی را از فر بیرون آورده و فویل را بردارید.
    • گریل فر را روشن نموده و اسپاگتی را به مدت چند دقیقه داخل فر قرار دهید.
    • داخل ماهی تابه مناسبی، باقیمانده کره را ریخته و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه نمایید.
    • آرد سوخاری را به مدت خیلی کم تفت داده و یک قاشق غذاخوری رب را به همراه دو قاشق غذاخوری از آب مرغ، داخل ماهی تابه اضافه نمایید.
    • ران مرغ های پخته شده را داخل ماهی تابه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
    • اسپاگتی را از فر خارج نموده و به همراه مرغ سرو نمایید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 173 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما