نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8301Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 1382
صفحه 3 از 173 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: ماکارونی و پاستا

    این یک نوع پاستا هست که من از مامانم یاد گرفتم و خیلی راحت و سریع آماده میشه و به نظر من فوق العاده خوشمزه هست ...البته هرکسی هم تا حالا خورده خیلی خوشش اومده ....امیدوارم شما هم امتحان کنید و خوشتون بیاد ...





    خوب عکس ها فکر کنم واضح هستند ..فقط یه توضیح : اول قارچ ها رو تو کره و یه مقدار خیلی خیلی کم روغن که فقط از سوختن کره جلوگیری کنه تفت میدهیم ...بعد کالباس (سالام یا ژامبون) رو اضافه میکنیم و مقداری تفت می دهیم ...می توانیم به جای کالباس از سینه مرغ هم استفاده کنیم و حتی من بعضی اوقات فقط با قارچ هم این غذا رو درست کرده ام ... بعد در ظرف دیگری سس سفید رو آماده می کنید و وقتی آماده شد به این مواد تفت داده شده اضافه میکنید...بعد از چند دقیقه آماده است برای سرو ...البته می توانید در همین دقایق پایانی مقداری خامه و سس مایونز هم برای خوش طعم شدنش اضافه کنید که البته من این بار اضافه نکرده ام ....پاستا رو که آماده کرده ایم ابکش میکنیم و در ظرف می کشیم و سس را روی ان می ریزیم و داغ سرو میکنیم ...می توانیم برای سرو ان پنیر پارمزان و روغن زیتون هم بیاوریم که اگه کسی دوست داشت استفاده کند چون خیلی خوشمزه میشه با پنیر و روغن زیتون ....
    نوش جان

    برای تهیه سس سفید من یک مقدار کره رو در تابه اب میکنم به علاوه چند قطره روغن مایع که کره نسوزه بعد یک قاشق غذاخوری آرد رو توی این کره میریزم و تفت میدم درحدی که خامی ارد گرفته شه کافیه ، بعدش شیر رو کم کم به این ارد و کرده اضافه میکنیم و مرتب هم می زنم و همین طوری هم میزنم که اردها گلوله نشه ...چون چشمی میریزم نمی تونم دقیقا بهت بگم چه قدر شیر اضافه میکنم ولی خودت به اندازه موادی که داری و پاستایی که داری شیر رو اضافه کن حدودا 1 لیوان و نیم فکر کنم بشه ..بعد هم میزنی و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنی ...باید اون قدر هم بزنی تا غلیظ بشه ..البته اینم در نظر بگیر که سس رو اون قدر غلیظ بر نداری چون بعد از برداشتن از روی گاز خود به خود غلیظ تر میشه پس بهتره یه خورده شل تر برداری ...همون طور که گفتم می تونی برای این غذا به سس سفیدت یکی دو قاشق خامه و مایونز هم اضافه کنی خیلی خوشمزه میشه ...

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    عشق عشق می آفریند ، عشق زندگی می بخشد، زندگی رنج به همراه دارد....

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: ماکارونی و پاستا

    پاستا با بروکلی، مرغ، هویج و سس سفید



    پاستا رو که جداگونه آبکش می کنیم و کنار می ذاریم.
    سس سفید هم آماده می کنیم.
    مرغ رو برش ژولین می زنیم یا مکعبی و تو کمی روغن زیتون تفت می دیم و در ظرف رو می ذاریم تا مرغها با شعله ی ملایم آبشون کشیده بشه و بپزن. بروکلی ها رو جداگونه بخارپز می کنیم کمی اما خیلی نرم نشن. هویجهای خلالی رو هم سرخ می کنیم. سر آخر هر سه تا رو با هم مخلوط می کنیم و ادویه های دلخواه رو می زنیم و کمی تفت می دیم. بعد سس سفید رو هم قاطی می کنیم و مایه ی آماده شده رو با پاستای آبکش شده مخلوط و سرو می کنیم:)

    Andrew, elham_vahid و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا


    غذای امروز یه نوع پستای صدفی درشت هست که توش و با هر چیزی که دوست دارید میتونید پر کنید و نوش جان بفرمائید...خیلی راحته و خوشمزه...امروز من نوع پر شده با سوسیس و اسفناج و آموزش میدم (آخه فقط اینا رو تو خونه در دسترس داشتم !!)


    مواد لازم برای 3 نفر شکمو !!!
    سوسیس 6 عدد (کوکتل تپلی البته !!)
    اسفناج ریز شده و بخار پز شده 3 پیمانه (حدود 1 کیلو)
    پنیر پارمزان بدلخواه
    پنیر مازارلا بدلخواه
    گوجه متوسط ریز شده 3 عدد
    رب گوجه 2 ق غ
    نمک/فلفل/زردچوبه/ آویشن به مقدار لازم
    سیر ریز شده 1 بته
    پیاز ریز شده 1 عدد متوسط

    اول آب و بزارید با کمی روغن و نمک جوش بیاد و صدف ها رو توش بریزید و برای 10-15 دقیقه بجوشونید...البته همیشه طبق دستور پشت جعبه سیف ترین راهه...بعد آبکش کنید...

    سیر و پیاز و تفت بدید و بعد گوجه ها/ رب/نمک/فلفل/ آویشن/زردجوبه و با یه کوشولو آب بهش اضافه کنید و در ماهیتابه رو ببندید و بزار آروم بپز تا نرم بشن....

    بعد از یه 10 دقیقه اونو با گوشت کوب بکوبید و بصورت پوره نرم دربیارید...(گوشت کوب سریع ترین راه حله !!)

    اسفناج ها رو هم میتونید بخار پز کنید و یا اینکه توی یه ماهیتابه فقط بدون روغن تفتش بدید تا نرم بشن...
    سوسیس ها رو هم ریز کنید و با کمی روغن تفت بدید...
    خوب حالا همه مواد آماده هستن...حالا نوبت پر کردنه پستا صدفی هاست...
    توی ظرف مخصوص فر, نصفی از سس گوجه رو پخش کنید...

    صدف ها رو با کمی سوسیس/ بعد اسفناج و روش با پارمزان پر کنید و کنار هم توی ظرف روی سس بچینید...

    بعد باقی سس و روشون بریزید و در فر از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم شده برای 20-30 دقیقه بپزید....

    5 دقیقه آخر میتونید ظرفتونو بکشید بیرون و روی صدف ها رو با پنیر مازارلا بپوشونید و برای 1 دقیقه گریل کنید تا پنیرا آب بشن....


    بعدشم نوش جان....من با ترشی گشنیز کامران خان (آشپزخونه سناتور) خوردم و بسی خوشمزه شده بود

    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #20
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی سنتی خودمون با مواد گوشتی!

    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: ماکارونی و پاستا

    ماکارونی ساده :
    ماکارونی فرمی و رشته ای و گوشت چرخ کرده با ته دیگ سیب زمینی

    Andrew و kimiya 7 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    4

    Re: ماکارونی و پاستا

    پاستا با گوشت وسس سفيد

    موارد لازم برای 4 نفر:

    • پاستاي شكل*دار 400 گرم
    • پياز خرد شده 1 عدد
    • روغن مايه براي سرخ كردن
    • گوشت 300 گرم
    • قارچ 300 گرم
    • رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    • جعفري خرد شده نصف* پيمانه
    • پنير رنده شده به ميزان دلخواه




    • براي تهيه سس سفيد:
    • آرد نصف پيمانه
    • شير 1 پيمانه
    • خامه 1 پيمانه
    • نمك به مقدار لازم
    • فلفل سياه
    • سير كوبيده شده 1 حبه
    • پنير پارمسان یک چهارم پیمانه


    دستور پخت
    پاستا را آماده مي*كنيد، پياز را در روغن تفت دهيد سپس گوشت را به آن اضافه كرده پس از تفت دادن رب و قارچ را به آن اضافه كرده، سپس در ظرفي جداگانه آرد را روي حرارت ملايم تفت مي*دهيم شير را به آن اضافه مي*كنيم مرتب به هم مي*زنيم كه يكدست شود در آخر خامه، نمك، فلفل، سير و كمي پنير پارمسان را مي*افزاييم و از روي حرارت بر مي*داريم. مقداري از سس را كنار گذاشته و بقيه را به مخلوط گوشتمان اضافه مي*كنيم و هم مي*زنيم تا يكدست شود. در ظرف پيركس مقداري از پاستا را ريخته و از مواد گوشتمان لابه*لاي آن مي*ريزيم و روي آن سس و پنير پيتزا مي*ريزيم. به مدت 15 دقيقه در فر در دماي 180 قرار مي*دهيم



    نکات مربوط به تهیه پاستا با گوشت وسس سفيد
    پاستا را با آب جوش و نمک مانند معمول آماده مي*كنيد بعد آبکش کرده و کنار میذارید. فر را از قبل داغ کنین .

    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  8. #23
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: ماکارونی و پاستا

    Rigatoni Pasta

    خوب حالا که اون صدف های درشت توی ایران قابل دسترس برای همه دوستان نیست, امیدوارم که این مدل که به ریگاتونی مشهوره, وجود داشته باشه...پستا لوله ای خیلی بزرگی هستن...تقریبا اندازه کف دست....
    همون داستانه ولی ایندفعه داخل لوله پستا رو پر کردم ....البته مواد داخلش که میدونید هر چیزی میتونه باشه







    sara6493, Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  9. #24
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: ماکارونی و پاستا

    پاستا با گوجه و بادنجون .

    خیلی خیلی خوشمزه اس ... من که خیلی خوشم اومد.
    سیر و پیاز فراوون رو سرخ میکنیم ... بادنجون رو روی گاز کبابی میکنیم .... گوجه رو میپزیم یا مثل من از این کنسروهای گوجه ی پخته شده میخریم ... ولی فکر کنم گوجه ی معمولی بهتر باشه ... با همدیگه میریزیم تو غذاساز تا خوب له و مخلوط بشه



    بعد نمک میزنیم با فلفل زیاد ... کلا هرچی سیر و فلفلش بیشتر باشه خوشمزه تره . میریزیم تو ماهیتابه مون تا 1 کم آب گوجه کشیده بشه .



    روش هم باید پنیر پیتزا رنده کنیم و بریزیم .... اگه 1 برگ ریحون هم برای تزئین بذاریم خوشگل میشه . پنیر برای اینکه همسری دوست نداره نریختم .... برگ ریحون هم نداشتم:دی

    آهان ماکارونیمم زر بود .... حدود 10 دقیقه جوشوندم و ریختم توی آبکش و 1 ذره آب کم گرفتم روش که داغیش از بین نره .... زود هم باید خورده بشه چون سرد که میشه ماکارونی ها سفت میشن
    نوش جوووووووووووووون



    sh_capr, Andrew, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 3 از 173 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما