نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8299Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 1,161 به 1,168 از 1382
  1. #1161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۱
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    80
    سلام
    من یه جایی خوندم که سویا وگوشت با هم مصرف بشه،سویا مانع جذب خاصیت گوشت میشه.درسته؟
    امتحان کردم با سویای خالی،خیلی زشت و بی مزه شد.
    ostooreh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط هدهد14 نمایش پست ها
    سلام
    من یه جایی خوندم که سویا وگوشت با هم مصرف بشه،سویا مانع جذب خاصیت گوشت میشه.درسته؟
    امتحان کردم با سویای خالی،خیلی زشت و بی مزه شد.

    دوست گلم من در این مورد اطلاعی ندارم اما سویا به تنهایی زیاد خوش مزه نمیشه واین هم بدونین که برای کسانی که مثل من کم کاری غده تیروئید دارند بسیار مضر هستش .


    ************************************************** ***************************

    ماکارانی من با ته دیگ بند انگشتی .

    طرز تهیه : پیاز داغ فراوون +گوشت چرخ کرده رو تفت دادم ومقداری زردچوبه فلفل قرمز وفلفل سیاه ریختم +قارچ ودر آخر کار رب وزعفرون رو اضافه کردم وخوب تفت دادم زیر حرارت تابه رو کم کردم تا بپیزند .
    بعد توظرف بزرگ آب جوش اومده ماکارانی تک +مقداری زردچوبه +نمک ریختم وگذاشتم 15 دقیقه ای جوشید بعد آبکش کردم وبا آب گرم شستمش.

    سیب زمینی ها رو هم نازک برش زدم وبعد با قالبهای کوچولوی شیرینی نخودچی قالب زدم وته قابلمه بدون روغن مرتب چیدم بعد هم با احتیاط وبه مقدار کم ماکارانی رو با دست برداشتم وکف قابلمه گذاشتم تا چیدمانشون به هم نخوره .بعد از یه لایه ای که گذاشتم مایه ی ماکارانی رو ریختم وبعد لایه ی بعدی بدون کمترین تکون دادن بعدش هم گذاشتم یک ساعت ونیم دم کشید .بعد هم برگردوندم توی ظرف اصلی .

    یه لفمه نون حلال
     
    *مریم 58 *, meli59, m1361 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  4. #1163
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    ماکارونی با اموزش تصویری مرحله به مرحله




    ماکارونی عشق همه تقدیم به هلیای عزیزم
    خصوصا اگه ته دیگ سیب زمینی داشته باشه و روغن قرمز ازش بچکه
    به قول سارا جور دیگه باشه برا سلامی ضرر داره

    سعی کردم عکس از جزئیاتش بگیرم تا شما رو هم تا حد ممکن تو مطبخمون شریک کنم

    مواد لازم:
    ماکارونی برا هر نفر صد گرم
    گوشت به دلخواه.من برا 3 نفر 250 گرم میزنم
    پیاز بزرگ خلال نازک شده
    هویج نگینی
    سیب زمینی خام نگینی
    رب خوشرنگ و سس فلفل تند
    فلفل دلمه ای خرد شده
    سیر دو حبه
    نخودفرنگی 1 پیمانه پخته شده(من همیشه تو فصلش بخار پز میکنم و فریز میکنم)
    نمک فلفل زردچوبه
    سیب زمینی حلقه شده برا ته دیگ

    طرز تهیه:

    اول از همه،
    فلفل دلمه ای،هویج و سیب زمینی رو جدا جدا تو ماهی تابه سرخ میکنم و کنار میذارم.

    ترتیب اماده کردن مایه گوشتی:

    اول پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه و کمی تغییر رنگ بده




    سیر رو اضافه کنین و با پیاز تفت بدین تا طلائی رنگ بشه




    گوشت رو اضافه کنین و خوب تفت بدین.دقت کنین تا گوشت رو اضافه کردین رهاش نکنین چون تکه های گوشت به هم میچسبه و بزرگ بزرگ میمونه
    مدام هم بزنین تا کامل گوشت برشته و سرخ بشه و دونه دونه ریز



    نمک فلفل زردچوبه بزنین.
    من هیچ وقت از فلفل پودر شده اماده استفاده نمیکنم.همیشه تو همه غذاهام فلفل سیاه یا سفید میریزم مستقیما از فلفل ساب وارد غذا میشه
    روشی عالی برا حفظ خواص و مزه و بو



    اجازه بدین تا گوشت خوب برشته بشه



    رب رو اضافه کنین که من هر جا رب میزنم سس فلفلی تند هم میزنم
    اول یه گوشه ماهی تابه رب رو میریزم و تفت میدم بعد با مایه گوشتی قاطی میکنم







    حالا مواد سرخ شده که کنار گذاشته بودم رو اضافه میکنم.






    دقت کنین این مایه اصلا ابدار نیستا
    خب تبریک میگم،
    تا اینجا یه مایه خیلی خوشمزه و خوشرنگ داریم

    ***
    نحوه اماده سازی ماکارونی:

    در مورد خرید ماکارونی:
    رشته های ماکارونی قطرش از 1.2 هست تا 1.8
    هر چی نازکتر بگیرین خوشگل تر و خوشمزه تره و کمتر خمیره
    من خودم همیشه مانا یا مک میگیرم.البته مارک دیگه نگرفتم تا الان که مقایسه کنم.
    به نظر من مهمترین نکته قطر ماکارونی هست که تو خرید بهش توجه کنین




    برا ابکش کردن ماکارونی من داخل اب،نمک فلفل زردچوبه فراوان برا رنگ گرفتن رشته ها و روغن برا نچسبیدنشون به همدیگه میزنم.
    وقتی جوش اومد رشته های ماکارونی رو به صورت درسته میریزم و وقتی نرم شدن جوری که بین دستم فشار میدم نرم باشن ابکش میکنم.



    این عکس اوایل ریختن ماکارونی در اب هست.دقت کنین رشته ها سفت و شق و رق هستن.



    رشته ماکارونی به این کیفیت که رسید اماده ابکشی هست:




    دقت کنین با اب سرد ابکش کنین تا رشته ها به هم نچسبه




    در این حین،
    کف قابلمه روغن میریزم(کم نزنین.روغنش باید در حدی باشه که کل کف قابلمه یه لایه روغن باشه نه فقط 1 قاشق اون وسطا)



    کمی که روغن ها داغ شد سیب زمینی حلقه شده ،کف قابلمه میچینم.




    و باحال ترین مرحله،دستکش به دست میافتم به جون ماکارونی
    رشته رو با مایه گوشتی خوب قاطی میکنم
    و روی سیب زمینی ها میریزم.



    حدود نصف پیمانه اب از کنار میریزم داخل قابلمه،دمکن میذارم و با شعله نسبتا زیاد میذارم ماکارونی روی حرارت باشه

    حدود ده دقیه بعد وقتی دیدم بخار تو شیشه قابلمه پیچیده ،شعله رو خیلی کم میکنم
    و نیم ساعت الی 45 دقیقه بعد ماکارونی لذیذ ما اماده ست

    نکته:
    این میزان اب برا دم شدن ماکارونی هست
    دقیقا حکم همون اب روغنی برنج رو داره که برا دم شدن برنج میزنیم.
    و با ابی که به اصطلاح تو مایه بریزیم فرق داره
    مخلوط شدن مایه گوشتی با اب یا کلا ابدار بودنش باعث میشه طعمش کمی با این حالت برشتگی و سرخ شدگی فرق کنه
    البته اگه اون آب رو هم نریزین هیچ اتفاقی نمیافته و خیلی مواقع من خودمم نمیزنم





    بفرمایین ماکارونی:








    با ته دیگ سیب زمینی کلاسیک:






    ماکارونی با ته دیگ نون:

    آتامان, تاریانا, *مهربان* و 67 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    منم ماکارونی هامو دقیقا مثل دستور باران عزیز درست می کنم با این تفاوت که من سس فلفلی نمی ریزم و همون میازن آبی که باران جان به ماکارونی اضافه می کنه رو توی مایه ی ماکارونی اضافه می کنم و بعد با رشته ها مخلوطش می کنم:اینم ماکارونی ولو شده :)
    *مهربان*, باران67, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  6. #1165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    ماکارونی قالبی
    ماکارونی رو ابکش کردم
    سسشو که شامل گوشت چرخکرده قارچ فلفل دلمه ای و رب و نمک فلفل و اویشن بود اماده کردم لابلای ماکارونی ریختم و روش پنیر پیتزا ریختم گذاشتم تو فر
    نام: SketchGuru_20150118144308.jpg نمایش: 1061 اندازه: 111.9 کیلو بایت
    ماکارونی
     
    آتامان, باران67, fahim68 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سهم من از تو
    دلتنگی بی پایانیست
    که روز ها دیوانه ام میکند
    و شبها شاعر...

  7. #1166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: 20150115_173007.jpg نمایش: 959 اندازه: 99.1 کیلو بایت
    غذای مورد علاقه ام ماکارونی ساده با سویا
    پیاز و سویا که از قبل با شیر خیس کردم رو تفت میدم رب و زردچوبه میزنم با فلفل سیاه و آویشن با ماکارونی که قبلا آبکش شده میذارم دم بکشه همین که همه بلدین
    آتامان, *مهربان*, نیکی گل و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  8. #1167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabooha آواتار ها
    سبوحا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    2079
    پسند کرده
    2420
    نام: IMAG0504-1.jpg نمایش: 928 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    اسپاگتی با سس آلفردو و مرغ گریل شده
    پیاز 1 عدد
    فلفل دلمه ای 60 گرم
    فیله مرغ 100 گرم
    شیر 1/2 لیوان
    خامه 3 ق غ
    پنیر پارمژان 60 گرم
    قارچ 50 گرم
    اسپاگتی 200 گرم
    1.ابتدا فیله مرغ رو تکه کرده سپس در یک ظرف کره و روغن ریخته و زمانی که داغ شد مرغها رو ریخته تا گریل شوند و رنگشان تغییر کند.
    2. فلفل دلمه ای و پیاز را از درازا بریده به مرغ اضافه کرده.
    3. بعد از 10 دقیقه قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
    4.در یک لیوان خامه و شیر را خوب مخلوط کرده.
    5. اسپاگتی پخته و آبکش شده رو با قارچ و مرغ مخلوط کرده + مخلوط شیر و خامه.
    6.پنیر پارمژان رو هم اضافه کرده.کامل هم زده تا مواد جذب هم شوند.
    اسپاگتی آلفردو آماده است.
    اما نکاتی که انجام دادم:
    من فیله نداشتم و سینه مرغ رو با نمک+فلفل+پودر سیر+پاپریکا خوب با دست مخلوط کردم و بعد تفت دادم.
    پنیر نداشتم و نریختم.
    من مخطول شیر و خامه رو کمتر ریختم.
    بهتره کاملا گرم سرو بشه .چون به محض اینکه یه کم از حرارتش کم بشه حالت ماسیدگی خامه طعمش رو عوض میکنه.من تو ظرف وارمر دار گذاشتم.
    نام: IMAG0503.jpg نمایش: 961 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط sabooha : ۱۳۹۳/۱۰/۳۰ در ساعت ۰۱:۱۹ بعد از ظهر
    آتامان, *مهربان*, نیکی گل و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزها...
    بی مهدی(عج)...
    باران هم بوی تشنگی میدهد...


  9. #1168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    901
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    29758
    ماکارونی با گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، سیب زمینی نگینی، پیاز، سیر، رب و ادویه ها. و آخر پخت مواد گوشتی یک تا دو قاشق هم آبلیمو اضافه می کنم

    من ماکارونی رو ایندفعه با روش دم کردنی که باران جان توضیح داده بودن دم کردم و خیلی بهتر شده بود. ممنونم عزیزم
    ولی کلاً نمیدونم چرا از ماکارونی لذت نمیبرم

    نام: IMG_7232.jpg نمایش: 826 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    آتامان, zendegi67, * منصوره * و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما