نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8301Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 1,153 به 1,160 از 1382
  1. #1153
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,171
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2030
    پسند شده
    86721
    پسند کرده
    76072

    ویترین مدال ها

    ماکارونی چرب خوشمزه با روغن قرمز

    ماکارونی عشق همه
    خصوصا اگه ته دیگ سیب زمینی داشته باشه و روغن قرمز ازش بچکه

    به قول سارا جور دیگه باشه برا سلامی ضرر داره

    اول در مورد خرید ماکارونی:
    ماکارونی قطرش از 1.2 هست تا 1.8
    هر چی نازکتر بگیرین خوشگل تر و خوشمزه تره و کمتر خمیره
    من خودم همیشه مانا یا مک میگیرم.البته مارک دیگه نگرفتم تا الان که مقایسه کنم.
    به نظر من مهمترین نکته قطر ماکارونی هست که تو خرید بهش توجه کنین

    مواد لازم:
    ماکارونی برا هر نفر صد گرم
    گوشت به دلخواه.من برا 3 نفر 250 گرم میزنم
    پیاز بزرگ خلال نازک شده
    هویج نگینی
    سیب زمینی خام نگینی
    سیب زمینی حلقه شده برا ته دیگ
    رب خوشرنگ(من رب خودم پز میزنم به کل غذاهام)
    فلفل دلمه ای خرد شده
    سیر دو حبه
    نخودفرنگی 1 پیمانه پخته شده(من همیشه تو فصلش بخار پز میکنم و فریز میکنم)
    نمک فلفل زردچوبه

    طرز تهیه:
    من برا ماکارونیم هویج و سیب زمینی میزنم.
    پس اول تو ماهی تابه هر کدوم رو جدا سرخ میکنم و کنار میذارم
    بعد مایه گوشتی به این ترتیب:
    اول پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه و کمی تغییر رنگ بده ،سیر رو اضافه کنین و وقتی اونم سبک شد ، بعد گوشت رو اضافه کنین و خوب تفت بدین.دقت کنین تا گوشت رو اضافه کردین رهاش نکنین چون تکه های گوشت به هم میچسبه و بزرگ بزرگ میمونه
    مدام هم بزنین تا کامل گوشت برشته و سرخ بشه و دونه دونه ریز
    نمک فلفل زردچوبه بزنین
    رب رو اضافه کنین.من سس تند فلفلی هم میزنم.
    من اول یه گوشه ماهی تابه رب رو میریزم و تفت میدم بعد با مایه گوشتی قاطی میکنم
    فلفل دلمه ای هم اضافه کنین و نهایتا نخود فرنگی و هویج و سیب زمینی رو اضافه کنین و بذارین کنار
    دقت کنین این مایه اصلا ابدار نیستا
    تا اینجا یه مایه خیلی خوشمزه و خوشرنگ داریم
    برا ابکش کردن ماکارونی من داخل اب،نمک فلفل زردچوبه فراوان برا رنگ گرفتن رشته ها و روغن برا نچسبیدنشون به همدیگه میزنم.
    وقتی جوش اومد رشته های ماکارونی رو میریزم و وقتی نرم شدن جوری که بین دستم فشار میدم نرم باشن ابکش میکنم
    دقت کنین با اب سرد ابکش کنین تا رشته ها به هم نچسبه
    و اما اینجاس که به یاد فرشته گلم دستکش به دست میافتم به جون ماکارونی
    رشته رو با مایه گوشتی خوب قاطی میکنم
    کف قابلمه روغن میریزم(کم نزنین.روغنش باید در حدی باشه که کل کف قابلمه یه لایه روغن باشه نه فقط 1 قاشق اون وسطا)
    سیب زمینی رو میچینم و مایه ماکارونی رو روش میریزم
    از کناره قابلمه حدود نصف لیوان اب میریزم و دمکن میذارم و اول شعله زیاده
    حدود ده دقیه بعد وقتی دیدم بخار تو شیشه قابلمه پیچیده ،شعله رو خیلی کم میکنم
    و نیم ساعت بعد ماکارونی لذیذ ما اماده ست
    بفرمایین ماکارونی:



    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۰/۲۸ در ساعت ۱۲:۵۷ قبل از ظهر
    پرنسس.م, m1361, sarina82 و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24436
    پسند کرده
    13954
    هلیا جون دقیقن همونی که مانا گفتن درسته

    ماکارانی تک کیفیتشو از دست داده و اصلا خوشمزه نمیشه .

    از مارک های مک و زر استفاده کن .
    .
     
    helia59 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  3. #1155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    ماکارونی خاله فرح

    خدمتتون عرض کنم که در راستای کشف دلیل بدمزگی ماکارونیهام که چند تا پست قبل توضیح دادم اقداماتی صورت دادم.(ممنون از باران و پگاه و مانای عزیز که راهنماییم کردن).کل تاپیکو خوندم.بعد رفتم کل دفتر یادداشتهای آشپزیمو زیر و رو کردم و ناگهان به این دستور برخورد کردم.مامان یکی از دوستای من دستپخت بی نظیری داشت و یادمه که ماکارونی رو هم عاالی درست میکرد.اونقدر عالی که دستورشو ازش گرفتم.ما صداش میکردیم خاله فرح.دستورو به اسم خودشون به ثبت میرسونم
    ماکارونی خاله فرح:
    اول پیاز رنده شده رو سرخ میکنیم(من زردچوبه هم زدم).رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و با یک هویج رنده شده و آب میذاریم بپزه.
    از اونطرف گوشت و سویای مخلوط و چرخشده رو با ادویه جات سرخ میکنیم.(من همیشه گوشت رو دو برابر سویا در نظر میگیرم.اول سویا رو با آب و سرکه میجوشونم و آبکشی میکنم و میچلونم و با گوشت و یه پیاز کوچک چرخ میکنم)
    اینجا اول دو حبه سیر و تفت دادم و گوشت و سویا رو ریختم توش و خوب سرخ کردم.
    حالا گوشت سرخ شده رو با سبزیجات دلخواه (کدو.فلفل دلمه.قارچ.هویج) میریزیم تو آب و رب که جا افتاده.(من سبزیجاتو تفت دادم)بعد که غلیظ و جا افتاده شد با ماکارونی آبکش دم میکنیم.
    نکته:من مثل برنج با ماکارونی رفتار کردم.وقتی کامل نرم نشده بود و وسطش به اندازه یه نقطه سفید(خام) بود آبکش کردم.بعدش منم دستکش به دست مایه و پاستا رو مخلوط کردم و ریختم تو قابلمه که سیب زمینی تهش چیده بودم.
    نکته:مامانم همیشه میگه ماکارونی رو زیادی نباید دم کنیم.منم سیب زمینی های ته دیگو نازک گرفتم و از همون موقع که ماکارونی رو آبکش کردم گذاشتم واسه خودش جلزولز کنه.بعد که مواد و روش ریختم تا 10 دقیقه گذاشتم با شعله زیاد بمونه.بعد حدود 10 دقیقه دم کردم.
    به این نکته پی بردم که من دیگه زیادییی تو روغن ریختن خساست میکردم.همیشه هم از این دستور طولانی و پر زحمت گریزان بودم.حالا ببینم چی از آب دراومده.همین امروز عکس و نتیجه رو میذارم.
    نام: P1140792.jpg نمایش: 1873 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    همه چیش خوب بود.برای گرم کردنش شعله رو متوسط گذاشتم.باید کم میکردم که دور سیب زمینیها تیره نشه.اماااا مزش دوباره به نظرم یه کم گس بود!!!!!!(ماکارونیمم مک بود)سویامو تازه گرفتم.ممکنه از اون باشه؟یا فلفل دلمه ای زیاد پخته شده باشه و تلخ؟یا آخرسر تو مایه آویشن ریختم اینطوریش کرده؟نمیدونم والله.اونقدر آزمون و خطا میکنم تا درست شه.
    الااان یادم افتاد.وقتی اومدم مایه رو با پاستا مخلوط کنم جا خوردم .قیافش کاملا بی آب بود اما وقتی اومدم بریزم دیدم یه کم شل تر و آبدارتر از اونیه که میخواستم.امروزم یکی از دوستام گفت خمیری شدن پاستا تو پخت بدمزش میکنه.ظاهرش خوب بود اما باران جونم تاکید کرده بود بی آب باشه ها...
    از بابت این پست طولانی معذرت میخوام.گفتم شاید یکی مثل من یا یه تازه عروسی بهش کمک بشه.
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۱۰/۲۵ در ساعت ۰۳:۴۱ بعد از ظهر

  4. #1156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24436
    پسند کرده
    13954
    واقعا ماکارونی ها الان ادم میخوره دل درد میگیره و ترش میکنه

    حالا فردا مامانم زر میپزه ببینیم بازم بد مزه میشه یا نه ...
    .
     
    helia59 این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #1157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sadi_eh آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    804
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    5938
    پسند کرده
    11680
    من هميشه داخل آب علاوه بر نمك و زردچوبه و روغن نصف عصاره مرغ و يه كم آويشن هم ميريزم. امتحان كنيد! خالى خالى هم خوشمزه ميشه!!
    Negara, helia59, کوئین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
    و برای نخستین گناه

    تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم

  6. #1158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    هلیا جون من قبلا ماکارونی هام اصلا خوب نمیشد ..طوری که وقتی ماکارونی داشتیم همسرم زیاد راغب به خوردن غذا نبود
    من هم با ازمون و خطا به ی نتیجه رسیدم حالا همه ماکارونی هام رو دوس دارن...
    من تو ماکارونیم فقط قارچ و گوشت میریزم...من واسه دو نفر ی بسته 500 گرمی رو نصف میکنم
    ماکارونی رو تو ابچوش میریزم و انقدر میزارم بمونه تا همون نقطه سفید رو هم نداشته باشه
    ی پیاز درشت رو تقریبا سرخ میکنم یعنی کاملا طلایی میشه بعد گوشت و زردچوبه و نمک رو میریزم و گوشت رو خووب سرخ میکنم و کاملا با قاشق هم میزنم که گوله نباشه...بعد هم دوقاشق رب که معمولا مهرام هست اضافه میکنم بعد قارچی رو که جدا تفت دادم اضافه میکنم با همون ی کوچولو اب قارچ رب باز میشه...بعد هم مواد رو با ماکارونی مخلوط میکنم و دم میدم ...و نزدیکای سرو اویشن میزنم...گاهی هم پودر سیر..من ماکارونی هام چربه واسه همین خیلی کم درست میکنم اینجا که من هستم ماکارونی ایتالیایی با قیمت معقول هست که من از اونا استفاده میکنم خیلی خوشمزس...من مدتی هست که دیگه ماکارونی ایرانی نمیگیرم...اما به وضوح تفاوت مزه رو احساس میکنم
    باران67, helia59, کوئین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #1159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    260
    پسند کرده
    279
    من هم مدتی بود که احساس میکردم که ماکارونی هام مثل قبل نمیشه من هم شیوه ام را بکلی تغییر دادم
    ماکارونی را وقتی حتی یه نقظه سفید نداشته باشه ابکش میکنم میریزم توی یه قابلمه سس گوجه فراوان معمولا مهرام و یه کم کره یه کم روغن زیتون و اویشن و فلفل سیاه و گاهی هم پودر سیر روش میریزم و هم میزنم و روی شعله زیاد چند دقیقه تفت میدهم و بعد حدود 5 تا 10 دقیقه هم دم بکشه گاهی حتی کمی گوجه خورد شده هم داخلش میریزم
    مایه ماکارونی را هم جدا درست میکنم و کمی هم بهش سرکه بالزامیک میزنم ولی اصلا با ماکارونی مخلوطش نمیکنم به نطرم در طعم ماکارونی سس گوجه خیلی بهتر از رب گوجه میشه
    اگه هم بخوام ته دیگ سیب زمینی داشته باشه اول سیب زمینی ها را اول ته یه قابلمه میچینم دو طرفش یک کم طلایی شه بعد ماکارونی را برای اون چند قیقه دم روی این سیب زمینی ها میریزم چون دوطرفش یک مقدار سرخ شده دیگه با اون چند دقیقه دم کشیدن ماکارونی سیب زمینی ها هم کاملا طلایی میشن اینجوری لازم نیست روغن زیادی بدهم اما چون کره و روغن زیتون را میدم و دم هم کوناه هست و مایه ماکارونی باهاش مخلوط نشده به نظر خیلی چرب میاد و اصلا هم خمیر نمیشه
    البته من معمولا ماکارونی را از سایز های ریز میخرم که با این شیوه دم نکشیدن خیلی خوب میشن
    در مورد نوع ماکارونی هم من این ماکارونی های باریلا خیلی خوشمزه تر میشن
    aydaa, *Queen*, helia59 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312
    ماکارانی های تک با مزه های متفاوت وغنی شده اومده توبازار /اونی که نایلون بسته بندیش قرمز وسبز هست هم به نظر من طعم خوبی نداره ویه کم به ترشی خمیر میزنه .(غنی شده با سمولینا 1/4 وغنی شده با سمولینا1/2)

    این هم محصولات تک هستش با توضیحاتشون .من مک درست کردم اصلا خوشمون نیومد.زر وسمیرا وتک خوب هستند که من بیشتر تک استفاده میکنم.

    TAKMAKARON محصولات
    سالادوسبزیجات
     
    helia59 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما