نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree8300Likes

موضوع: ماکارونی و پاستا

نمایش نتایج: از 833 به 840 از 1382
  1. #833
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    فایل پیوست 10652
    پاستای پنه با میگو و سس خامه گیاهی



    مواد لازم:

    فلفل قرمز¼ قاشق چایخوری
    جعفری برگ تخت خردشده½ پیمانه
    برگ ریحان تازه (خردشده)½ پیمانه
    کنسرو گوجه*فرنگی آب*گرفته و خرد*شده½ پیمانه
    فلفل سیاه آسیاب* شده تازه½ قاشق چایخوری
    نمک درشت½ قاشق چایخوری
    سیر ریز خردشده4 حبه یا عصاره سیر 2 عدد
    میگوی متوسط (پاک شده)450 گرم
    روغن زیتون¼ پیمانه
    پنیر پارمزان رنده*شده½ پیمانه
    خامه غلیظ زده شده¾ پیمانه
    آب پاستا ⅓پیمانه
    پاستای پنه450 گرم

    طرز تهیه:

    قابلمه بزرگی از آب نمک زده را روی حرارت زیاد می*جوشانیم. پاستای پنه (نوعی پاستای لوله*ای *شکل ایتالیایی شبیه به استوانه*ای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده) را اضافه می*کنیم و حدود 8 تا 10 دقیقه می*پزیم تا نرم شود، اما هنوز باید زیر دندان سفت باشد. هر از گاهی هم می*زنیم. سپس آبکش می*کنیم و کنار می*گذاریم. ⅓ پیمانه آب آن را نگه می*داریم.
    در ماهیتابه*ای بزرگ، روغن را روی حرارت نسبتاً بالا داغ می*کنیم. میگو ،سیر، ½ قاشق*چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را اضافه می*کنیم. پی*در*پی هم می*زنیم تا جایی که میگو صورتی شده و تمام قسمتهای آن بپزد، حدود 3 دقیقه. با استفاده از قاشق شکاف دار میگو را بیرون می*آوریم و کنار می*گذاریم.
    گوجه*فرنگی*ها را آب*گرفته و خرد* می*کنیم، ریحان، جعفری و فلفل قرمز را اضافه می*کنیم. 2 دقیقه می*پزیم و مدام هم می*زنیم. سرکه، آب پاستا و خامه غلیظ را اضافه می*کنیم. مخلوط را به نقطه جوش می*رسانیم. سپس شعله را کم می*کنیم و می*گذاریم آرام آرام 7 تا 8 دقیقه بجوشد تا سس غلیظی حاصل شود. ¼ پیمانه از پنیر پارمزان، میگوی پخته*شده، پاستا و باقی سبزیجات را اضافه می*کنیم. با هم مخلوط می*کنیم تا تمام مواد پوشیده از سس شوند. به آن نمک و فلفل اضافه می*کنیم.
    پاستا را به کاسه پذیرایی بزرگ منتقل می*کنیم. باقی پنیر را روی آن می*پاشیم و همان موقع سرو می*کنیم.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #834
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    فایل پیوست 10655
    پاستای آلا نرما


    مواد لازم:
    پاستای تورتلیونی Tortiglioni 450 گرم
    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    پیاز ریز خرد*شده نصف یک پیاز
    عصاره سیر 1 عدد یا سیر ریز خرد*شده 3 حبه
    گوجه*فرنگی ساتوری*شده 800 گرم
    ریحان ساتوری*شده ¼ پیمانه
    بادنجان خرد*شده 3 عدد کوچک
    روغن برای سرخ کردن
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    فلفل قرمز به میزان لازم
    پنیر فیلا فیلای رنده*شده 60 گرم
    ریحان تازه برای تزئین

    طرز تهیه:

    در یک تابۀ مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن می*ریزیم و آن را روی حرارت می*گذاریم تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می*کنیم و باز هم کمی تفت می*دهیم. سپس گوجه*فرنگی خرد*شده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه می*کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می*گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
    پاستا را در آب در حال جوشیدن می*ریزیم و قدری نمک اضافه می*کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجان*های خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می*کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجان*ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می*گذاریم تا روغن*های اضافۀ آن گرفته شود. سپس بادنجان*ها را به سس اضافه می*کنیم.
    وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می*کنیم. پاستا را در یک تابه می*ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می*ریزیم. سپس آن را روی حرارت می*گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می*کنیم.
    پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب می*کشیم و باقیماندۀ سس را روی آنها می*ریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می*کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می*کنیم.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #835
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    پاستا با بادنجان


    مواد لازم:
    بادنجان متوسط 1 عدد
    روغن زیتون (ترجیحاً بودار) ⅓ پیمانه
    گوجه*فرنگی خشک*شده با روغن 1 پیمانه
    جعفری ساتوری*شده 3 قاشق غذاخوری
    چاشنی لیمو وفلفل (الیت یا هر مارک مورد دلخواه)
    پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا) 500 گرم
    پنیر بز (Goat) (پارمزان در صورت موجود نبودن) 85 گرم

    طرز تهیه:

    فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد روشن می*کنیم تا گرم شود. بادنجان*ها را به شکل مکعب برش می*دهیم و روی آنها کمی نمک می*پاشیم و آنها را به مدت 30 دقیقه در فر داغ می*گذاریم.
    بادنجان*ها را از فر خارج می*کنیم و داخل یک تابۀ مناسب، کمی روغن زیتون می*ریزیم و بادنجان*ها را درون آن می*ریزیم و روی حرارت ملایم می*گذاریم تا به مدت حدوداً 20 دقیقه کمی قهوه*ای شوند. در این مدت آنها را مرتباً هم می*زنیم.
    در دستگاه غذا ساز، گوجه*های خشک، جعفری و 2 قاشق غذاخوری روغن می*ریزیم و دستگاه را با درجه pulse (یعنی بصورت قطع و وصلی) می*زنیم. پاستا را داخل آب در حال جوشیدن ریخته و کمی نمک اضافه می*نماییم تا بپزد. پس از اینکه پاستا کاملاً پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بادنجان*ها و مخلوط گوجه را روی آن می**ریزیم و تمامی آنها را کاملاً مخلوط می*کنیم. کمی پنیر و چاشنی روی آنها می*ریزیم و سرو می*کنیم.
    مامان غزل, ماناسهیل و Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #836
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    ماکارونی.............................

    سس پیاز داغ +گوشت چرخ شده+زرشک+رب و ادویه خصوصا کاری و آویشن





    اینم با پنیره

    سبزی پلو با ماهی
     
    مامان غزل, sama18, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  6. #837
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    ماکارونی فرمی

    پیاز رو سرخ میکنیم
    وشت چرخ کرده رو توش تفت میدیم رب و نمک میزنیم و یه مقدار خیلی کم هم آب میریزیم که رب حل بشه
    ماکارونی رو آبکش میکنیم و مواد رو لایلای ماکارونی دم میکنیم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط somayeh-b : ۱۳۹۲/۱۰/۲۲ در ساعت ۱۰:۲۵ بعد از ظهر
    nana67, sama18, Elsanaa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #838
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    پاستا با گوجه و بادمجان از آرام عزیز
    ماکارونی و پاستا

    نام: پاستا با بادمجا&#1.jpg نمایش: 555 اندازه: 97.0 کیلو بایت

    من توی سس پنیر پارمسان و کمی رب ریختم .
    m1361, مرجان.ر, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #839
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    ماکارونی با سوسیس. فقط به موادم سوسیس اضافه کردم

    نام: 20140102_201503.jpg نمایش: 482 اندازه: 27.9 کیلو بایت
    Parya1363, Behjat, ماناسهیل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  9. #840
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    5
    پياز داغ+گوشت چرخ كرده+سويا+قارچ+ادويه +فلفل سياه زياد. نام: image.jpg نمایش: 474 اندازه: 97.8 کیلو بایت
    Behjat, ماناسهیل و Andrew این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما