نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2Likes
  • 1 Post By باران67
  • 1 Post By باران67

موضوع: شربت آلو سیاه

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شربت آلو سیاه

    چون نمیدونستم کجا بذارمش اینجا گذاشتم.
    مدیر جان شرمنده





    مواد لازم:

    آلو سیاه 1 کیلو گرم

    شکر 1 کیلو گرم

    به طریقه ای که در پست مربای آلو درسته توضیح داده شد،پوست آلو رو بگیرین
    بین آلو لایه لایه شکر بریزین و یک شب استراحت بدین.

    بعد از اینکه آلو آب انداخت اون رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه و شربت قوام بیاد.

    آلو ها رو از داخل شربت در بیارین و در صورت تمایل صاف کنین و به مصرف مارمالاد برسونین.
    شربت رو بعد از خنک شدن درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنین.

    نکات:

    مرتب کف روی شربت رو بگیرین تا شربت شفاف و زلالی داشته باشین

    -زمان پخت طولانی باعث میشه شربت خوشرنگی نداشته باشین

    -برای خوش رنگ تر شدن مربا و بیشتر قرمز شدنش میتونین این کار رو انجام بدین به نقل از بهجت بانو:
    پوست آلو ها رو با نصف استکان گذاشتم چند جوش زد و قشنگ رنگش در اومد .صافش کردم و به شربت در حال جوش مربا اضافه کردم.


    -طعم شربت رو خیلی دوست داشتم.شربتی ترش و شیرین و متفاوت


    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,632
    میزان امتیاز
    407
    پسند شده
    21932
    پسند کرده
    19191
    باران جون به روش مارمالاد میشه شربت درست کرد
    خدا جون دریاب

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    باران جون به روش مارمالاد میشه شربت درست کرد
    سلام ترنم جونم
    گلم متوجه منظورت نشدم
    اگه منظورته که با الو شربت درست کنیم و بعد مارمالادش کنیم که بله دقیقا میشه این کارو کرد

    اینم جمله ای از پست:
    آلو ها رو از داخل شربت در بیارین و در صورت تمایل صاف کنین و به مصرف مارمالاد برسونین.

  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شربت گیلاس




    گیلاس از نعمات خوشمزه و خوشرنگ الهی است که میتونیم از اون بهره های فراوانی ببریم.
    از جمله در تهیه مربا مارمالاد و شربت ازش استفاده کنیم.

    مراحل تهیه ی همه ی موارد عینا مثل تهیه ی فراورده های آلبالویی هست جز اینکه میزان شکر کمتری نیاز داره و مورد دیگه اینکه گیلاس به دلیل بافت محکم ترش،کمتر آب پس میده
    من برای تهیه ی شربت گیلاس هم مثل شربت البالو کار میکنم

    لینک آموزشی تهیه شربت آلبالو


    در این لینک مشاهده میفرمایین که من سه روش برای تهیه ی شربت البالو ذکر کردم و معمولا با روش دوم کار میکنم

    منتها برای گیلاس به دلیل اینکه خیلی اهل رنگ و اب پس دادن نیست با روش های دوم و سوم کار میکنم

    میزان شکر هم در ازاء یک کیلو گیلاس 750 گرم در نظر میگیرم.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما