نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7Likes
  • 7 Post By سوهی

موضوع: حلوا کفگیری تبریز ( کفگیر تره یی )

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    874
    میزان امتیاز
    939
    پسند شده
    17625
    پسند کرده
    10802

    ویترین مدال ها

    حلوا کفگیری تبریز ( کفگیر تره یی )

    ممنون از تایپی که باز کردین مدیر جونم

    حلوا کفگیری تبریز من

    مواد لازم:
    آرد سفید گندم: 250 گرم
    پودر قند: 250 گرم
    کره: 50 گرم
    روغن جامد : 80 گرم به اضافه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
    گردوی به صورت دندان گیر خرد شده: نصف لیوان
    پودر زنجبیل : 3 قاشق غذاخوری
    پودر هل : یک قاشق غذاخوری
    پودر پسته هم برای تزیین

    پیش از تهیه:
    1- آرد را یک بار الک می کنیم و سپس اندازه گیری می کنیم .
    2- پودر قند را یکبار الک می کنیم تا گلوله های احتمالی آن از بین برود.
    3- بهتر است دانه هل را با دانه ساب (آسیاب) خودمان پودر کنیم تا حلوا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
    حتما الک کردن آرد را در این حلوا جدی بگیرین چون تو کیفیتش خیلی تاثیر داره
    طرز تهیه:
    - آرد الک شده را در ماهیتابه با "حرارت پایین رو به متوسط" تفت می دهیم تا بوی خامی اش برطرف شود و کمی تغییر رنگ دهد. نیازی هم نیست که حرارت خیلی ملایم باشد، چون میخواهیم که رنگ آرد تغییر کند فقط بایستی مدام هم بزنیم تا احیاناً آرد ته نگیرد و نسوزد. این مرحله برای حلوا حدود 10 دقیقه طول می کشد
    بعد کنار گذاشته تا کمی که از حرارت افتاد دوباره آرد تفت دادمون را الک میکنیم...بعد دوباره داخل تابه ریخته و روغن هارو می افزایم و دوباره 5 دقیقه دیگر با روغن تفت میدهیم...حالا از حرارت برداشته و میگذاریم کمی که از داغی افتاد پودر قند و پودر هل و زنجبیل را ریخته و هم میزنیم در آخر هم گردو رو می افزایم
    بعد در آخر کار کل مواد را گوشه تابه جمع و فشرده کرده و با کفگیر ازش برداشته و توی بشقاب می گذاریم و رویش را با پودر پسته تزیین میکنیم..از این مقدار 4 تا حلوا کفگیری خواهیم داشت و در ضمن با اضافه کردن زعفران حلوا کفگیری زعفرانی خواهیم داشت و اگر پودر کاکاِیو هم اضافه کنیم حلوا کفگیری شکلاتی... و همچنین این حلوا ترد و شکننده هست پس روغن اضافی به خوردش ندیدو حتما تازمانی که داغه با کغگیر بردارین چون اگه سرد بشه دیگه شکل دلخواه رو به ما نخواهد داد



    نام: DSC09899.jpg نمایش: 10668 اندازه: 103.2 کیلو بایت

    نام: DSC09892.jpg نمایش: 8034 اندازه: 110.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۵/۰۵/۱۱ در ساعت ۱۲:۳۵ بعد از ظهر
    *هما*, ostooreh, elmira.t و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • موضوعات مشابه

    1. کیک های یلدایی
      توسط mahshid در انجمن تزئينات ( كيك - شيريني - دسر ) - Decoration Sweet
      پاسخ: 8
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۱۰/۰۴, ۱۲:۳۸ قبل از ظهر
    2. ماست و ارده غذایی لبنانی
      توسط Andrew در انجمن آشپزی بدون مـــــــرز - International recipes
      پاسخ: 5
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۲۱, ۱۱:۱۸ بعد از ظهر
    3. کاردستی های ساده پارچه ای
      توسط najma در انجمن صنايع دستي - Hand Made Crafts
      پاسخ: 90
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۱۶, ۰۱:۴۹ بعد از ظهر
    4. پــــودینگ های غذایی
      توسط Andrew در انجمن آشپزی بدون مـــــــرز - International recipes
      پاسخ: 1
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵, ۱۰:۳۱ قبل از ظهر
    5. شرایط عضو طلایی خانواده مامی سایت
      توسط admin در انجمن اخبار و اطلاعیه ها - Site News
      پاسخ: 0
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۴/۳۱, ۱۱:۲۸ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما