
موضوع: رب غوره
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
-
۱۳۹۵/۰۵/۰۴, ۰۳:۴۱ قبل از ظهر #1مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
رب غوره
-
۱۳۹۵/۰۵/۰۴, ۰۳:۵۲ قبل از ظهر #2مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
رب غوره
غوره ،یکی دیگر از نعمات خوب خداوند
چاشنی فوق العاده مناسبی برای غذاها خصوصا از نوع ایرانی هست
در ادامه کمی در مورد خواص غوره صحبت میکنیم.
منبع :نت
غوره میوه نارس انگور است كه دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوكسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوكولیک و قند می باشد .
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .
هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری كنند ،* چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .
خواص درمانی غوره :
غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .
1- در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .
2- آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .
3- بیماری اسكوربوت كه به دلیل کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید ، با آب غوره درمان می شود .
4- آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است .
5- در دفع زردی موثر است .
6- خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می كند .
7- حرارت و صفرای بدن را دفع می كند و روده ها را ضد عفونی می كند .
8- آبغوره تقویت كننده كبد است .
9- برای برطرف كردن ورم گلو ، آب غوره قرقره كنید .
10- برای دفع كرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف كنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .
11- آب غوره درمان كننده پا درد و كمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب كرد .
12- ترشی غوره نیز برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است .
چقدر خوبه الان که فصل غوره ست ازش بتونیم نهایت استفاده رو کنیم و در طول سال از این چاشنی فوق العاده بتونیم داخل غذاهامون استفاده کنیم.
خرید غوره:
دقت کنین موقع خرید یا چیدن غوره،از غوره ای استفاده کنین که بی هسته باشه
غوره ی بی هسته هم برا داخل غذاها،هم موقع اسیاب کردن و هم موقع ابگیری خیلی بهتره و اذیت نمیکنه
غوره ی انگور عسگری این ویژگیهای خوب رو داره
بهتره که از این نوع تهیه کنین.
غوره ی بی هسته رو حبه کنین،سپس اون ها رو خوب بشورین.
همراه مقداری اب روی حرارت قرار بدین تا غوره ها حالت نرم و پخته به خودشون بگیرن.
(دقت کنین مقدار اب رو خیلی زیاد نگیرین،فقط در حدی اب بریزین که در فاصله ای که غوره ها قراره نرم بشن نسوزن )
بعد از خنک شدن غوره ها اون رو از صافی رد کنین
مایه ی حاصله رو روی حرارت قرار بدین و مرتب به اون سر بزنین و هم بزنین تا ته نگیره
انقدر روی حرارت باید بمونه و هم بزنین تا وقتی که رد قاشق کف قابلمه باقی بمونه
در واقع باید به غلظت رب گوجه برشه
رب حاصل رو از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن به اون نمک بزنین و بسته بندی کنین.
این رب رو میتونین به عنوان چاشنی در تهیه ی ابگوشت ها،انواع خورش مثل خورش مرغ،بادمجان و.. استفاده کنین.
این رب را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
نکته ی مهم آن است که در مرحله ای که می خواهیم، رب کمی غلیظ تر شود، باید شعله ی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب غوره سریع می سوزد. به عبارتی دیگر برای تهیه ی یک رب خوب باید زمانی طولانی صرف کرد.
در ضمن اگر رب را در ظرف لعابی تهیه کنید، رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت. در صورتی که از ظرف فلزی استفاده می کنید، باید دقت کنید که کوچک ترین خراش یا زدگی در ظرف وجود نداشته باشد، چون در حین تهیه ی رب، از فلز ظرف کنده شده و وارد رب می شود که برای سلامتی بسیار مضر است.
-
۱۳۹۵/۰۵/۱۰, ۱۱:۳۶ بعد از ظهر #3
-
۱۳۹۷/۰۲/۰۴, ۰۱:۵۰ بعد از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 1
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 1
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۹۷/۰۲/۰۴
Обстановка — безраздельно из недорогих...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی