نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree9Likes
  • 9 Post By باران67

موضوع: دمنوش گیلاس

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    دمنوش گیلاس


  2. #2
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    دمنوش گیلاس




    به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏

    دکتر حسن اکبری درباره خاصیت درمانی گیلاس و دمنوش دم و برگ آن ‏گفت: گیلاس میوه*ای با طبع سرد و تر است اما برگ و دم آن دارای طبع سرد و خشک است، بهترین میوه ‏در فصل تابستان برای کسی که طبع گرم و خشک دارد خوردن گیلاس و برگ و دم آن است اما برای ‏افراد دموی مزاج توصیه ما به خوردن بیشتر دم کرده دم و برگ آن است تا دمای بدنشان زیادتر نشود. ‏

    وی افزود: به اندازه*ای که افراد در طول روز مقدار چای داخل قوری می ریزند، دم و برگ گیلاس را ‏داخل قوری ریخته و با آب سرد مخلوط کنند و پس از این*که با حرارت کمی به جوش آمد، دمنوش به مدت ‏‏10 دقیقه بدون حرارت دم بکشد و سپس میل کنند. ‏

    این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این*که دم و برگ گیلاس برای سنگ ‏کلیه و گرفتگی صدا بسیار مفید است، افزود: خوردن گیلاس و دمنوش دم و برگ آن، داروی مناسبی برای ‏از بین بردن دیفتری، برونشیت گرم، ورم گرم و عفونت*های حلق و گرفتگی صدا است و بیمارانی که ‏مشکل کلیوی و سنگ کلیه دارند توصیه می*کنیم از دمنوش دم گیلاس استفاده کنند. ‏

    اکبری به مصرف گیلاس و دم و برگ آن برای نجات از گرمازدگی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه ‏در فصل گرما قرار داریم، خوردن گیلاس و دمنوش آن خاصیت ضد تهوع و بسیار برای از بین بردن ‏گرمازدگی و کاهش بیماری میگرن مفید است. ‏

    وی گفت: خوردن طولانی مدت گیلاس برای بیماران ام اس، رماتیسم، دیابت از نوع سرد و برای کسانی ‏که دارای طبع سرد هستند مضر و به خوردن آن در طولانی مدت توصیه نمی*شود. ‏

    این محقق طب سنتی و اسلامی دم کرده برگ گیلاس را دارویی اثر بخش برای یبوست دانست و گفت: ‏توصیه می*کنیم کسانی که یبوست دارند 30 گرم از برگ درخت گیلاس را در یک لیتر آب بجوشانند و به ‏مدت 10 دقیقه دم کنند، سپس با عسل و نبات مخلوط و میل کنند. ‏

    سلامت نیوز


    طرز تهیه

    روش تهیه ی دمنوش گیلاس ،مثل تهیه ی چای آلبالو هست
    به این صورت که


    گیلاس را داخل قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید.
    هر چه گیلاس بیشتری بریزد چایی شما پرررنگ تر و غلیظ تر خواهد شد


    *من معمولا آب رو از چند ساعت قبل روی گیلاس میریزم و اون رو داخل یخچال استراحت میدم.این کار کمک میکنه تا گیلاس بهتر رنگ و عصاره ش رو به اب پس بده


    بعضی افراد گیلاس رو داخل قوری له میکنن تا عصاره ی بیشتری از اون خارج بشه
    در صورتی که این کار باعث میشه تا رنگ چایی ما مات و پر درد(dord) گیلاس بشه

    پس این کار رو نکنین و فقط زمان کافی بدین تا گیلاس کامل رنگ پس بده و چایی دم بکشه
    حداقل 20 دقیقه زمان نیازه

    قوری رو روی حرارت کم (با شعله پخش کن )قرار بدین و بهش زمان بدین.

    هر چه بیشتر هم روی حرارت بمونه رنگ بیشتری میده و غلیظ تر میشه
    ما معمولا بعد از تموم شدن آب قوری باز اب جوش روش میریزیم و این کار رو تا سه بار میشه انجام داد
    البته بیش از سه بار نمیشه چون چاییش خیلی بی رنگ و بی رمق میشه

    اینجور خیالمون راحته تا قطره آخر عصاره گیلاس رو بیرون کشیدیم



    *میتونین قوری رو به جای قرار دادن روی حرارت مستقیم،روی سماور یا کتری قرار بدین و به شیوه ی چایی معمولی کار کنین منتها زمان بیشتری نیاز داره و عصاره و رنگ کمتری هم پس میده.


    نکته:
    میتونین چایی گیلاس حاصله رو داخل یخچال نگهداری کنین وبعدا به صورت سرد میل کنین.مثل ایسد تی
    kurosh1, zakizadeh, *شمیم* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما