نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree79Likes

موضوع: مرنگ و ایده*های زیبا

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 22
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    مرنگ و ایده*های زیبا

    مرنگ نوعی بیسکویت خشک هست که از ترکیب سفیده تخم مرغ، کرم تارتار یا آبلیمو و شکر به دست میاد.
    نکات مهم برای تهیه مرنگ:
    * ظرفی* که سفیده رو داخلش میزنید حتما باید تمیز و بدون چربی* باشه.
    *بهتره که سفیده به دمای محیط رسیده باشه.بنابر این وقتی* که تخم مرغ رو از یخچال بیرون آوردین، سفیده و زرده رو جدا کنید(چون وقتی* سرد هست راحت تر جدا میشه).بد سفیده رو بذارید تو دمای محیط.
    *برای سفت کردن سفیده میتونید از کرم تارتار، سرکه سفید،آبلیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید. به این طریق:
    برای هر سفیده تخم مرغ ۱.۸ قاشق چای خوری کرم تارتار لازم هستش.
    *برای هر سفیده تخم مرغ معمولان ۲ قاشق غذا خوری شکر یا پودر شکر استفاده میشه. که معمولان توصیه میشه از پودر استفاده بشه. و باید بد از اینکه سفیده یه مقدار فرم گرفت اضافه بشه زود اضافه کردن شکر باعث میشه که مرنگ سریع تر فرم بگیره و براق تر باشه.*
    هر چه قدر هم به سالم بودن تخم مرغ اعتماد دارین، سعی* کنید که مرنگ در فر به مدت حد اقل ۱۰ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد باشه. (هر چند که بیشتر دستور*ها از فر با دمای کمتر استفاده میشه.ولی* به هر حل این شیرینی* هم مثل بیشتر کرم*ها که از زرده تخم مرغ استفاده میشه ریسک خودشو داره.)
    در مورد کرم تار تار باید بگم که بر عکس اسمش یه نوع پودر هستش. و در تهیه مرنگ برای افزایش استقامت و ثابت نگاه داشتن سفیده استفاده میشه.
    شما میتونید کرم تارتار رو از لوازم قنادی، و یا جایی* که انواع مختلف ادویه به فروش میرسه تهیه کنید. اگه هم پیدا نکردین برای هر سفیده تخم مرغ از ۱.۸ قاشق چای خوری سرکه سفید استفاده کنید. البته تو خیلی* از دستور*ها از جایگزینش استفاده میشه، و یا خیلی**ها هم استفاده نمیکنن، ولی* انجوری باید سفیده تخم مرغ رو خیلی* زد که وقتی* داخل فر رفت وا نره.
    این کرم بیشتر در تهیه آبنبات و دسر*هایی* که پایه شکر دارن استفاده می*شه و به اونا حالت کریستالی و براق میده.براتون عکس کرم تارتار رو میزارم، و جالبه بدونین که ایرانیان اولین کسانی* بودن که ۷۰۰۰ سال پیش از این کرم استفاده کردن.
    کرم تارتار همچنین برای تمیز کردن ظروف مسی و brass به کار میره. پس هیچ وقت تخم مرغ*هاتون رو تو ظروف مسی نزنید، چون سیاهی ظروف مسی رو به خودشون میگیرن و تیره میشن.
    كيميا65 این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    بشقاب یا لونه مرنگی

    بشقاب یا لونه مرنگی

    [img]http://4.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9spzuTm0I/AAAAAAAAAic/95RP6if4ROU/s320/3.jpg[/img]


    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد
    پودر شکر ۱۳۰ گرم
    آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
    اسانس مورد علاقه به میزان لازم
    طرز تهیه:
    فر رو با درجه ۱۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
    سفیده *ها رو با درجه متوسط بزنید تا کف کنه.
    بد آبلیمو رو اضافه کرده و کم کم شکر رو اضافه کنید، تا کاملا مرنگ*ها فرم بگیره.
    داخل قیف ریخته به صورت لانه، یا بشقاب فرم بدین، در فر به مدت ۹۰ دقیقه بپزید.
    وقتی* مرنگ*ها کاملا سرد شدن داخلشون رو با انواع میوه، کرم یا بستنی پر کنید.

    [img]http://1.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9ry0hUReI/AAAAAAAAAiE/iNsvupLCTOE/s320/2.jpg[/img]


    به مرنگی که با میوه سرو میشه pavlova هم گفته میشه.
    میتونید به صورت کوکی*هایی* که قبلان آموزش دادم درست کنید و روی بستنی بذارید.
    [img]http://3.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9ryX8wjJI/AAAAAAAAAhs/XbfZrAM5LB4/s320/5.jpg[/img]

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: مرنگ و ایده*های زیبا

    قارچ با مرنگ

    [img]http://1.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/SmEa9ZC8fMI/AAAAAAAAAlk/r9sgXTd49vM/s320/untitled.JPG[/img]

    با مرنگ میتونید قارچ درست کنید و برای انواع کیک و دسر ازش استفاده کنید.
    طرز تهیه مرنگ رو قبلان آموزش دادم. عکس*ها هم نحوه درست کردن قارچ رو کامل نشون میدان. بد از پختن پایه و کلاهک قارچ به صورت جدا، میتونید اونا رو روی هم سوار کنید و با مقداری سفیده تخم مرغ ۲ قسمت رو هم به هم وصل کنید. برای تزیین روش هم میتونید از پودر کاکایو استفاده کنید، یا اینکه همانطور که قبلان توضیح دادم از رنگ*های خوراکی قبل از پختن به موادتون اضافه کنید.
    [img]http://1.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9wu1vY58I/AAAAAAAAAk8/wN23MJ4I8tE/s320/4.jpg[/img]

    [img]http://1.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9wufwmGYI/AAAAAAAAAks/JAeQIiiq7II/s320/3.jpg[/img] [img]http://3.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9wurQ3nJI/AAAAAAAAAk0/m6tgP9QlZHA/s320/2.jpg[/img]
    [img]http://1.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9wuN77NwI/AAAAAAAAAkk/4iJh6vXQcq8/s320/6.jpg[/img]
    [img]http://1.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl9wtpy1leI/AAAAAAAAAkc/jaDFjIej304/s320/5.jpg[/img]

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: مرنگ و ایده*های زیبا

    رولت با مرنگ


    [img]http://4.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/SkcijKSSXaI/AAAAAAAAASo/3uQTY9vxsbY/s320/1.jpg[/img]
    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ ۴ عدد
    شکر ۲۲۵ گرم
    آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری
    فندق ۵۰ گرم خرد شده
    سرکه سفید ۲/۱ قاشق چای خوری
    خامه ۳۰۰میلی* لیتر.
    عسل ۱ قاشق غذا خوری
    اسانس وانیل و توت فرنگی* به مقدار دلخواه

    طرز تهیه:
    فر رو با درجه ۲۰۰c یا ۴۰۰f روشن کنید.سفیده*ها رو بزنید تا کف کنن، کم کم شکر رو اضافه کنید، تا کاملا فرم گرفته و رنگشون براق بشه.آرد ذرت، سرکه سفید و فندق رو اضافه کرده مخلوط کنید.داخل سینی ۲۰x۳۰ کاغذ روغنی انداخته، مواد رو روی اون بریزید، کامل پهن کرده و به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.(تا زمانی* که مرنگ خشک بشه، ولی* داخلش یه مقدار نرم باشه)وقتی* از فر دراوردین روی یه کاغذ روغنی دیگه که پودر شکر پاشیدین برش گردنید، رول کنید و اجازه بدین خنک بشه.
    خامه رو با عسل و وانیل بزنید.
    وقتی* مرنگ خنک شد به آرامی بازش کنید، خامه و توت فرنگی رو روش بریزید و دوباره رول کنید،
    میتونید با پودر شکر و میوه تازین کنید.
    رولت شما آماده هستش.
    نکته:
    * رولت و کیک مرنگ بر عکس سایر رولت و کیک*ها باید سریع سرو بشن، واگر نه رطوبت خامه، مرنگ رو نرم میکنه.
    * داخل این رولت میتونید از انواع میوه، و کرم استفاده کنید.
    *منظور از کاغذ روغنی همون parchment paper هستش. با wax paper اشتباه نگیرید.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: مرنگ و ایده*های زیبا

    شیرینی* خشک مرنگ یا meringue cookie

    [img]http://2.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl66DjnLR4I/AAAAAAAAAgM/w8gBNIrXwVg/s320/1.jpg[/img]
    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد
    کرم تارتار ۱.۴ قاشق چای خوری
    پودر شکر ۳.۴ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
    وانیل ۱.۴ قاشق چای خوری
    طرز تهیه:
    فر رو تنظیم کنید به ۲۰۰f یا ۱۰۵c
    سفیده تخم مرغ رو بزنید، یه خرده که باز شدند کرم تارتار رو اضافه کنید، و وقتی* که یه خرده فرم گرفت پودر شکر رو کم کم داخل مواد بریزید تا سفیده کاملا مثل خامه فرم گرفته بشه،(ولی* شفاف تر).
    در آخر وانیل رو اضافه کنید و مواد رو دوباره هم بزنید تا مواد کاملا یه دست بشن.
    با استفاده از قیف، مرنگ*ها رو روی کاغذ روغنی که آرد پاشی کردین بریزین. و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار بدین تا کاملا پخته باشند. بد در فر رو باز کنید اجازه بدین تو همون حالت ببنن تا کاملا خشک بشن.
    میتونید از انواع اسانس*ها مثل قهوه، نسکافه، توت فرنگی*، بادوم، نعنا و هر چی* که دوست دارید استفاده کنید.
    [img]http://2.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl63OCeVBMI/AAAAAAAAAfs/B7PKxyXGt40/s320/2.jpg[/img]
    میتونید داخل این شیرینی* میوه و انواع آجیل هم بریزید، یا اینکه روش بادوم پرک شده بپاشید.
    [img]http://4.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl63OcmS_SI/AAAAAAAAAf0/ir7zMnx-rms/s320/3.jpg[/img]
    میتونید قبل از اینکه داخل فر بذارید از پودر ژله*های رنگی* برای روش استفاده کنید.
    [img]http://4.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl63OvXlBNI/AAAAAAAAAf8/M-PcRubkfZo/s320/4.jpg[/img]
    میتونید از رنگ*های مختلف برای مرنگ*ها استفاده کنید.
    [img]http://3.bp.********.com/_5rKxy5HFRPo/Sl63PHR2jII/AAAAAAAAAgE/j6-SNjVx83M/s320/5.JPG[/img]

  6. #6

    Re: مرنگ و ایده*های زیبا

    تکراری ..این کار من بید با مرنگ
    http://www.img98.com/viewer.php?file...0p11370r4j.jpg

    panijon و گیتار این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: مرنگ و ایده*های زیبا

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان میثم
    براي من خيلي سوال پيش اومد به خاطر اين كه تمامي دستورات رو مو به مو انجام دادم اما مرنگ خوبي درنيومد ... همش هم راهي سطل اشغال شد ...
    يه جا گفتي كه بهتره مرنگها يه حرارت تو فر بخوره !!!!*يعني اگه حرارت نخوره هم ميشه بهش گفت مرنگ ؟
    يه جا يه نفر گفته كه 90 دقيقه تو فر باشه ...مرنگي كه من درست كردم با درجه حرارت 100 كه كمترين درجه فر من بود بعد از 10 دقيقه شروع كرد به سوختن وقتي برداشتم روش هنوز نپخته بود ....فكر نميكند 90 دقيقه خيلي خيلي زياده ؟ براي كيك و شيريني هم اين مقدار زياده تا چه برسه به سفيده تخم مرغ
    هر كار كردم فرم گيريش مثل لانه كبوتري نشد يعني اصلا حالت ماسوره و خطوطش رو نميگرفت تو سيني حالت ميگرفت اما خطوط ماسوره رو نه ....
    لطفا بگيد كجاي كارم اشتباه بوده ؟

    maman meysam
    جان، مرنگ حتما باید حرارت بخوره، تا خشک بشه، به بیسکویتی که با سفیده تخم مرغ درست میشه مرنگ میگن.

    حرارت فر باید کمترین حالت باشه، چون به قول شما سفیده تخم مرغ هست، و سریع پخته میشه، شما اگه دیدید مرنگ در زیرش طلایی* شده و روش هنوز خام هست، بهتر بود که فر رو خاموش کنی*، و بذاری با همون دما داخل فر خاموش، مرنگ*ها خشک بشه.

    برای اینکه سفیده شما خوب فرم بگیره، باید خیلی* بزنید، همینطور اگه بهش کرم تارتار اضافه کنید، خیلی* سریع تر و بهتر خودش رو میگره. امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: مرنگ و ایده*های زیبا

    hengamehh, گیتار, daryaeazad و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما