نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree21067Likes

موضوع: شب یــــــلدا ( شب چله )

نمایش نتایج: از 697 به 704 از 1983
صفحه 88 از 248 نخستنخست ... 788586878889909198 ... آخرینآخرین
  1. #697
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    383
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    کیک انار
    منبع بهار سایت




    پیشنهاد می کنم قبل از درست کردن این کیک حتما یه مطالعه ای نسبت به کیک های قبل داشته باشید تا طریقه صاف کردن و انتقال کیک از صفحه گردان به سینی سرو و موارد دیگه رو در سایت ببینید ؛ چون هر کیکی که درست می شه با این علم هست که شما قبلا این موارد رو بطور کامل مطالعه کردید .

    مواد لازم :
    کیک اسفنجی 6 تخم مرغی
    خامه فرم گرفته یک کیلو
    دانه انار به مقدار لازم جهت تزیین و وسط کیک
    براق کننده تمشک نیم کیلو

    روبان کاغذی 20 سانت ( اسم خاصی هم داره که الان متاسفانه فراموش کردم )
    خمیر فوندانت
    رنگ قرمز خوراکی

    شکلات تختهای قهوهای

    طرز تهیه :
    * کیکی که آماده کردیم بصورت چند تا گردی و به قطر انار می بریم . سپس روی صفحه گردون قرار می دیم و بعد روش خامه می ریزیم و بعد دونه انار می پاشیم و مجددا کیک بعدی رو قرار می دیم و بهمین ترتیب ادامه می دیم . در نهایت هدفمون اینه که بتونیم یه حالت توپ مانند با این کیک و خامه درست کنیم حالا به هر طریقی که دوست دارید می تونید اینکارو انجام بدین .
    * برای اینکه از خرده کیک ها هم استفاده کرده باشید اونا رو هم وسط لایه های کیک قرار می دیم .
    * نکته : من وسط کیک دونه انار نریختم ولی توصیه می کنم حتما اینکارو انجام بدین چون خیلی خوشمزه تر می شه .


    * قسمت های اضافی کیک رو برش می دیم تا شکل گرد به این کیکمون بدیم .
    * نکته : با اره کیک یا چاقوی لیزری اینکارو انجام بدین .
    * نکته : چون می خوایم انحنای پایین کیک رو نشون بدیم ( همانند توپ) پس بهتره قطر پایین کیک کمی کمتر بشه برای اینکار می تونیم قسمتهای پایین کیک رو کمی بیشتر ببریم تا گردتر بشه .

    * بعد باپالت خامه رو روی کیک قرار داده و کمی صاف کنید .

    * تقریبا در این حد باشه کافیه چون قراره با ابزار دیگه ای خامه رو مجددا صاف کنیم .

    * با روبان کاغذی به اینحالت دستمون رو نگه داشته و صفحه گردون رو چرخونده و خامه رو صاف می کنیم .
    * نکته : با کمی تجربه می تونید از عهده اینکار بربیاید .



    * برای روکش کیک از براق کننده استفاده می کنیم . بدین ترتیب که کمی از براق کننده رو با آب مخلوط می کنیم .

    * غلظت اون مثل تصویر باشه تا بتونه روی کیک شره کنه . غلیظ و رقیق بودن بیش از اندازه بر روی کیک مشکل پیش می آره .
    * نکته : من از براق کننده تمشک استفاده کردم که طعم خیلی خوبی به کیک می ده .

    * سپس براق کننده تمشک رو داخل قیف ریخته و سر قیف رو کمی بریده و براق کننده رو روی کیک می ریزیم .


    * و بعد از اتمام کار کیک رو به صفحه سرو منتقل می کنیم .

    * دور کیک دونه های انار می ریزیم .

    *فوندانت رو با رنگ قرمز به خوبی رنگ می کنیم .

    * روی سطح کار پودر قند پاشیده و فوندانت رو روی آن با وردنه باز می کنیم .

    * بعد با قیچی به این صورت برش می دیم .

    * سپس بصورت استوانه در می آریم .بدین ترتیب که با انگشت به دو لبه آن آب زده و روی هم می چسبانیم .

    * و در نهایت روی انار قرار می دیم .

    * شکلات قهوه ای رو آب می کنیم و داخل قیف ریخته و خط هایی مستقیم و به ارتفاع فوندانت می کشیم .
    * سپس به فریزر منتقل می کنیم .

    * بعد از 10 دقیقه شکلات ها رو از کاغذ روغنی به سرعت جدا می کنیم .
    * نکته : چون شکلات ها باریک هستند ،پس حرارت دست شکلات رو به سرعت آب می کنه پس سرعت العمل داشته باشید .

    * شکلات ها رو داخل فوندانت قرار بدین . نیاز به هیچ چسب خاصی نیست خودشون براحتی سرجاشون می ایستن .

    parisa122333, باران67, mehr banoo و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]وبلاگم
    http://chefatousa.blogsky.com/
    [/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #698
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    نقل قول نوشته اصلی توسط "sima67
    سلام دوستان یه سوال فوی داشتم ما می خوایم واسه داماد کادوی شب چله ببریم من میخواستم دسر کدو حلوایی هم درست کنم به نظزتون خوب میشه یا نیازی نیست


    من نميدونم شما كجا هستين....اما واسه اطلاع دوستان تو مشهد رسمه كه واسه داماد هم كادو خريده ميشه و تو مراسم داده ميشه...يا اگه اونجا ندن ميبرن خونشون....
    كم و زيادش بستگي به خانواده ها داره
    اما معمولا پالتو .چكمه .پوليور. رو ميخرن....بعضي ها هم دستكش چرم و ست چرم ( كمر بند و كيف پول ) رو هم ميبرن..
    اگه خيلي مايه دار هم باشن يه تيكه هم اضافه ميكنن....دستبند يا گردنبند مردانه..يا سكه طلا

    دوست عزيز من فكرم يكنم نيازي نباشه كه دسر ببرين.... اگه از ميوه هاتون اضافه اومد يه ظرف رو تزئين خوشگل بكنيد و ببرين

  4. #699
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    من میخوام برای شب یلدا یه کیک اسفنجی درست کنم بعدش به فاصله معینی توش فالهای حافظ رو به تعداد مهموها بزارم و بعد هم مراسم خامه کشی و تزئین. حالا به نظرتون این کار امکان پذیر هست آیا؟ کاغذ معمولی استفاده کنم؟
    هیچ انتظاری از کسی ندارم!

    و این نشان دهنده ی قدرت من نیست!

    مسئله ،

    خستگی از اعتماد های شکسته است...

  5. #700
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    62

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    ااتوساجون ممنووننمم از اینکه دستوررکیک انار رو گذاشتی؟/

    فقط این ژله براق چی هست؟کجا میتونم تهییش کنم؟/دوستان اگه اطلاع ددارن بگن لطفا...ممنونم.

  6. #701
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    نقل قول نوشته اصلی توسط baraan*
    ااتوساجون ممنووننمم از اینکه دستوررکیک انار رو گذاشتی؟/

    فقط این ژله براق چی هست؟کجا میتونم تهییش کنم؟/دوستان اگه اطلاع ددارن بگن لطفا...ممنونم.
    باران جان به اين ژله ، ژل مغزي يا بريلو گفته ميشه .كه شما از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد...وقتي سرده خيلي سفته اما با حرارت كتري باز ميشه وخودتون ميتونيد كنترل داشته باشين رو شل يا سفت شدنش ..باز سردبشه سفت ميشه ...البته به روش بن ماري يا روي بخار كتري آبش كنيد

  7. #702
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    soori m آواتار ها
    سوری
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مرند
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    239
    پسند کرده
    300

    شب یــــــلدا ( شب چله )

    منم از بريلو با طعم توت فرنگي استفاده مي كنم و هميشه تو فريزر نگهش ميدارم موقع استفاده هم فقط با چنگال همش ميزنم و استفاده مي كنم . تو شهر ما فقط سه طعم بود سيب سبز و انبه و توت فرنگي ...

    دوستان عزيز كسي در مورد ميوه خشك يه توضيحي بده ؟؟؟ ميخام با ماكروفر خشك كنم به نظرتون چقدر زمان ميبره ؟؟؟ كسي امتحان كرده ؟ حتما بايد تو شهد و شيره بذارم بعدش ؟؟؟ممنووووون

  8. #703
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    judi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    227
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    561
    پسند کرده
    85

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    نقل قول نوشته اصلی توسط maman arshida
    من میخوام برای شب یلدا یه کیک اسفنجی درست کنم بعدش به فاصله معینی توش فالهای حافظ رو به تعداد مهموها بزارم و بعد هم مراسم خامه کشی و تزئین. حالا به نظرتون این کار امکان پذیر هست آیا؟ کاغذ معمولی استفاده کنم؟
    خانومي اين تو قسمت منو ي شب يلدا هستش.
    يكي از دوستان همين رو اجرا كرده بود.

  9. #704
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    judi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    227
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    561
    پسند کرده
    85

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    سوري جون ميتوني جواب سوالتو تو تاپيك روش هاي خشك كردن ميوه پيدا كني....

صفحه 88 از 248 نخستنخست ... 788586878889909198 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما