نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree20931Likes

موضوع: شب یــــــلدا ( شب چله )

نمایش نتایج: از 689 به 696 از 1970
صفحه 87 از 247 نخستنخست ... 778485868788899097 ... آخرینآخرین
  1. #689
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    سلام دوستان
    من میخوام برای شب یلدا کیک درست کنم اما موندم با چه طرحی. ممنون میشم کمکم کنید یه ایده بهم بدید که به فصل زمستون بخوره
    هیچ انتظاری از کسی ندارم!

    و این نشان دهنده ی قدرت من نیست!

    مسئله ،

    خستگی از اعتماد های شکسته است...

  2. #690
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eshgheasemani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    shiraz
    نوشته ها
    987
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    1075

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    مریم جان کیک شب یلدا رو تم انار یا هندونه درست می کنند . صفحات اول تاپیک رو ببینید نجما جون زحمت کشیدن گذاشتن مدلهای کیک هندونه.

  3. #691
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    این کیک پارسال در اموزشگام برای شب یلدا یاد دادم
    انشالله کیک اموزشی امسال هم براتون مزارم که در نظر دارم کیک به شکل ادم برفی باشه

  4. #692
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    دوستان شب یلدا سالگرد ازدواجمه مخوام کیکمو با زله تزیین کنم یک طرح برای کیکم میخوام کجا میتونم پیدا کنم

  5. #693
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    62

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    سسلام پانییذ جون میشه این کیک اناری که گذاشتی برام توضیح بدی؟بعد کیک ادمبرفی رو کی میگی؟

  6. #694
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    سلام دوستان. برای شب یلدا خونه یکی از آشنایان دعوتیم. من می خوام چیز کیک انار یا تارتلت انار درست کنم ببرم. به نظرتون کدوم شیک تر و خوشمزه تره؟ چیز کیک زیاد درست کردم (البته بدون انار) اما برای تارت نمی دونم از چه دستوری باید استفاده کنم. اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون می شم.

  7. #695
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
    نوشته ها
    431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    3

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    نقل قول نوشته اصلی توسط baran_68_mn
    joojoo_little سلام...عزیزم لطف میکنی بگی از کجای مشهد گرفتی فال های پارسالتو؟ من که کل مشهد و گشتم گیرم نیومد واسه امسال. البته 2-3 هفته پیش...ناچار از نت گرفتم که پرینت کنم.
    عزیزم من از احمد آباد بین سه راه راهنمایی و شیرین دو،سه تا کتاب فروشی هست. از اونجا گرفتم. نبش چهارراهِ دکترا هم یه کتاب فروشی هست اونم اون موقع داشت. البته من همونطور که گفتم پارسال گرفتم. اتفاقا راحت هم پیدا کردم. اینم عکسِ جلدش و چند تا از فال ها که اضافه اومده بود گشتم پیدا کردم


  8. #696
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    184
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    کیک انار
    منبع بهار سایت




    پیشنهاد می کنم قبل از درست کردن این کیک حتما یه مطالعه ای نسبت به کیک های قبل داشته باشید تا طریقه صاف کردن و انتقال کیک از صفحه گردان به سینی سرو و موارد دیگه رو در سایت ببینید ؛ چون هر کیکی که درست می شه با این علم هست که شما قبلا این موارد رو بطور کامل مطالعه کردید .

    مواد لازم :
    کیک اسفنجی 6 تخم مرغی
    خامه فرم گرفته یک کیلو
    دانه انار به مقدار لازم جهت تزیین و وسط کیک
    براق کننده تمشک نیم کیلو

    روبان کاغذی 20 سانت ( اسم خاصی هم داره که الان متاسفانه فراموش کردم )
    خمیر فوندانت
    رنگ قرمز خوراکی

    شکلات تختهای قهوهای

    طرز تهیه :
    * کیکی که آماده کردیم بصورت چند تا گردی و به قطر انار می بریم . سپس روی صفحه گردون قرار می دیم و بعد روش خامه می ریزیم و بعد دونه انار می پاشیم و مجددا کیک بعدی رو قرار می دیم و بهمین ترتیب ادامه می دیم . در نهایت هدفمون اینه که بتونیم یه حالت توپ مانند با این کیک و خامه درست کنیم حالا به هر طریقی که دوست دارید می تونید اینکارو انجام بدین .
    * برای اینکه از خرده کیک ها هم استفاده کرده باشید اونا رو هم وسط لایه های کیک قرار می دیم .
    * نکته : من وسط کیک دونه انار نریختم ولی توصیه می کنم حتما اینکارو انجام بدین چون خیلی خوشمزه تر می شه .


    * قسمت های اضافی کیک رو برش می دیم تا شکل گرد به این کیکمون بدیم .
    * نکته : با اره کیک یا چاقوی لیزری اینکارو انجام بدین .
    * نکته : چون می خوایم انحنای پایین کیک رو نشون بدیم ( همانند توپ) پس بهتره قطر پایین کیک کمی کمتر بشه برای اینکار می تونیم قسمتهای پایین کیک رو کمی بیشتر ببریم تا گردتر بشه .

    * بعد باپالت خامه رو روی کیک قرار داده و کمی صاف کنید .

    * تقریبا در این حد باشه کافیه چون قراره با ابزار دیگه ای خامه رو مجددا صاف کنیم .

    * با روبان کاغذی به اینحالت دستمون رو نگه داشته و صفحه گردون رو چرخونده و خامه رو صاف می کنیم .
    * نکته : با کمی تجربه می تونید از عهده اینکار بربیاید .



    * برای روکش کیک از براق کننده استفاده می کنیم . بدین ترتیب که کمی از براق کننده رو با آب مخلوط می کنیم .

    * غلظت اون مثل تصویر باشه تا بتونه روی کیک شره کنه . غلیظ و رقیق بودن بیش از اندازه بر روی کیک مشکل پیش می آره .
    * نکته : من از براق کننده تمشک استفاده کردم که طعم خیلی خوبی به کیک می ده .

    * سپس براق کننده تمشک رو داخل قیف ریخته و سر قیف رو کمی بریده و براق کننده رو روی کیک می ریزیم .


    * و بعد از اتمام کار کیک رو به صفحه سرو منتقل می کنیم .

    * دور کیک دونه های انار می ریزیم .

    *فوندانت رو با رنگ قرمز به خوبی رنگ می کنیم .

    * روی سطح کار پودر قند پاشیده و فوندانت رو روی آن با وردنه باز می کنیم .

    * بعد با قیچی به این صورت برش می دیم .

    * سپس بصورت استوانه در می آریم .بدین ترتیب که با انگشت به دو لبه آن آب زده و روی هم می چسبانیم .

    * و در نهایت روی انار قرار می دیم .

    * شکلات قهوه ای رو آب می کنیم و داخل قیف ریخته و خط هایی مستقیم و به ارتفاع فوندانت می کشیم .
    * سپس به فریزر منتقل می کنیم .

    * بعد از 10 دقیقه شکلات ها رو از کاغذ روغنی به سرعت جدا می کنیم .
    * نکته : چون شکلات ها باریک هستند ،پس حرارت دست شکلات رو به سرعت آب می کنه پس سرعت العمل داشته باشید .

    * شکلات ها رو داخل فوندانت قرار بدین . نیاز به هیچ چسب خاصی نیست خودشون براحتی سرجاشون می ایستن .

    parisa122333, باران67, mehr banoo و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]وبلاگم
    http://chefatousa.blogsky.com/
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 87 از 247 نخستنخست ... 778485868788899097 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما