نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree20875Likes

موضوع: شب یــــــلدا ( شب چله )

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 1963
صفحه 5 از 246 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #34

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    و ژله هندونه تو طالبی من رو که یادتونه ؟؟؟؟

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #35

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    دونات هندوانه!!!

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #36

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    لازانیای هندوانه
    لایه ها به ترتیب کورن فلکس ماست خامه ای همراه با توت فرنگی یا بلوبری و هندوانه

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #37

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )













    مامان سوین و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #38

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )

    fahim68 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )



    خوب اين هم از دستور چيز كيك هندوانه و شيريني هندوانه يي..... خوب من با عجله ي زياداين دستورها رو براتون ترجمه كردم..... تا حد امكان سعي كردم نكته يي از قلم نيفته و ترجمه دقيق باشه اما راستش من خودم اين شيريني ها رو درست نكردم و تجربه يي ندارم .... فقط خوردمشون و مزه اش رو خيلي پسنديدم.... خيلي خوشحال مي شم اگر نكته يي به ذهن تون مي رسه به من بگين تا ترجمه دقيق و كامل باشه.....

    چيز كيك هندوانه
    مواد لازم:
    150 گرم بيسكوييت كره يي
    125 گرم كره
    3 ورق ژلاتين سفيد
    600 گرم پنير خامه يي
    300 گرم ماست
    100 گرم پودر شكر
    1 بسته ي بزرگ لعاب شيرين و شفاف مخصوص شيريني پزي
    500 گرم ميوه ي هندوانه بودن پوست و هسته
    نيم برش ليموي تازه
    20 گرم ميوه ي كاج، مقداري رنده ي پوست ليموترش و نعنا براي تزئين
    بيسكوييت هاي كره يي رو به خوبي آسياب مي كنيم تا كاملا نرم بشن.... سپس اون ها رو با كره يي كه در دماي اتاق نرم شده مخلوط مي كنيم..... خمير به دست اومده رو در قالب چيز كيك كه سطح و ديواره هاش رو كاغذ روغني پوشونديم مي ريزيم و كاملا روش رو پرس مي كنيم و فشار مي ديم تا منسجم بشه.....
    پنير خامه يي رو به همراه ماست، پودر شكر و آب ليموي تازه مخلوط مي كنيم..... ژلاتين ذوب شده رو هم بهش اضافه مي كنيم و مخلوط رو كاملا هم مي زنيم..... سپس اون رو روي بيس بيسكوييتي مون مي ريزيم و سطحش رو صاف مي كنيم و اجازه مي ديم تا خودش رو ببنده.....
    گوشت هندوانه رو برش برش مي كنيم و روي سطح كيك مون رو با برش هاي هندوانه مي پوشونيم..... لعاب رو مطابق دستور روي بسته با يك چهارم ليتر آب مخلوط مي كنيم و روي حرارت مي گذاريم تا آماده بشه..... پس از آماده شدن لعاب، اون رو به طور مساوي روي هندوانه ها مي ريزيم..... اين لعاب در حقيقت حكم چسب رو داره و ضمن درخشان شدن، به انسجام مواد روي شيريني كمك مي كنه..... روي لعاب مون رو با ميوه ي كاج، برش هاي كوچك هندوانه و رنده ي پوست ليموترش و نعنا تزئين مي كنيم.....
    زمان آماده شدن اين كيك مطابق دستورش 35 دقيقه هست.....
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: شب یــــــلدا ( شب چله )



    شيريني هندوانه هاي رنگي
    مواد لازم:
    275 گرم آرد
    150 گرم كره
    100 گرم پودر شكر
    30 گرم بادام آسياب شده (بعضي ها با بادام هندي اين شيريني رو درست مي كنن)
    يك نيشگون نمك
    4 عدد تخم مرغ
    يك مشت نخودچي
    250 ميلي ليتر شير
    50 گرم شكر
    15 گرم نشاسته ذرت
    هندوانه قرمز و سيفي جات ديگري مانند هندوانه ي زرد، طالبي، گرمك و نظاير اين ها مجموعا يك كيلو يعني مقداري كه از هر ميوه استفاده مي شه در كنار بقيه مجموعش بايد يك كيلو باشه
    دو برگ ژلاتين
    يك بسته لعاب مخصوص شيريني پزي، شفاف و شيرين
    مقداري نعنا براي تزئين

    براي درست كردن خمير ابتدا 250 گرم از آرد مون رو با كره، پودر قند ، پودر بادام ، نمک و 1 عدد تخم مرغ خوب مخلوط مي كنيم..... و ورز مي ديم.....
    وقتي خميرمون كاملا منسجم و يك دست شد، اون رو به شكل توپ، گرد مي كنيم، روش رو مي پوشونيم و اجازه مي ديم به مدت 20 دقيقه در يخچال بمونه.
    پس از گذشت 20 دقيقه ، سطح كارمون رو مقداري آرد مي پاشيم و خمير رو با وردنه باز مي كنيم و اون قدر خمير رو صاف مي كنيم تا به صورت يك مربع 26 در 26 سانت دربياد.... سپس اون رو در ظرف مخصوص پخت تارت با ابعاد 23 در 23 كه كاملا چرب شده و آرد پاشيديم به آرامي قرار مي ديم و بخش هاي اضافي خمير رو با خمير باز كني كه روي لبه هاي ظرف تارت مي كشيم، مي بريم و جدا مي كنيم.....
    روي خميرمون رو با كاغذ آلومينيومي مي پوشونيم و در فواصل منظم روي فويل رو نخودچي فرو مي كنيم تا بعد از پخت جاي نخودچي ها روي خمير به صورت فرورفتگي هايي باقي بمونه...... سپس سيني حاوي خمير رو در فري كه از قبل گرم كرديم قرار مي ديم و اجازه مي ديم تا 20 دقيقه در فر بمونه..... حرارت فر براي اجاق هاي الكترونيكي 180 درجه ي سانتي گراد و براي فرهاي گازي 160 درجه ي سانتي گراد هست در طبقه ي وسط..... پس از گذشت 15 دقيقه از زمان پخت ، ما بايد فويل و نخودچي ها رو از خمير جدا كنيم و 5 دقيقه ي آخر، خميرمون به تنهايي حرارت مي بينه..... پس از اتمام زمان پخت، سيني رو از فر بيرون مياريم و اجازه مي ديم كه خميرمون كاملا خنك بشه..... پس از خنك شدن، اون رو به آرامي از سيني خارج كرده و روي سطح كارمون كه بهتر هست سطح مخصوص تزئين كيك باشه قرار مي ديم.....
    براي درست كردن پوشش شيريني ما سه عدد زرده ي تخم مرغ مون رو با كمي شير، شكر، باقي مانده ي آردي كه داشتيم و همچنين نشاسته ي ذرت مخلوط مي كنيم..... بقيه ي شير رو مي جوشونيم و مخلوط زرده ي تخم مرغ مون رو آرام آرام به شير اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا كرم يك دستي حاصل بشه..... اجازه مي ديم كرم مون خنك بشه .....
    ورق هاي ژلاتين رو در آب مي گذاريم تا نرم بشن.....
    هندوانه و بقيه ي سيفي جات مون رو از وسط مي بريم.... به اندازه ي 250 گرم از گوشت ميوه ها رو پوره مي كنيم و كناري مي گذاريم (از هر كدوم از سيفي جات مون مقداري گوشت ميوه جدا مي كنيم به اندازه يي كه مجموع ميوه يي كه پوره مي شه همه با هم 250 گرم بشه)..... بقيه ي گوشت هندوانه و سيفي جات ديگه مون رو با استفاده از قاشقك هاي گرد مخصوص هندوانه، به صورت توپي شكل، گرد گرد از هندوانه ها جدا مي كنيم..... ورق هاي ژلاتين رو به روش بن ماري حل مي كنيم و با پوره ي ميوه مون مخلوط مي كنيم. و اين مخلوط رو روي سطح خميرمون مي ماليم..... روي اين سطح ژلاتيني رو با كرم مون مي پوشونيم و روي كرم رو با توپ هاي هندوانه تزئين مي كنيم.....
    در آخر، لعاب مخصوص شيريني رو با يك چهارم ليتر آب مطابق دستور روي بسته حل مي كنيم و روي حرارت مي گذاريم و آماده مي كنيم..... پس از آماده شدن، لعاب رو روي توپ هاي هندوانه يي مون مي ماليم و اجازه مي ديم تا خنك بشه....پس از آماده شدن شيريني اون رو با نعنا تزئين مي كنيم.....
    من سعي كردم متن رو كامل ترجمه كنم..... اميدوارم اگر نكته يي به ذهن تون مي رسه همين جا مطح كنين تا دست به دست هم اين شيريني خوشمزه رو آماده كنيم......
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 246 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما