
موضوع: رب آلبالو
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
-
۱۳۹۵/۰۴/۲۱, ۰۶:۳۲ بعد از ظهر #1مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
رب آلبالو
-
۱۳۹۵/۰۴/۲۱, ۱۱:۰۲ بعد از ظهر #2
-
۱۳۹۵/۰۴/۲۹, ۰۹:۳۸ قبل از ظهر #3عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 612
- کالاهای من
- 6
- میزان امتیاز
- 164
- پسند شده
- 4619
- پسند کرده
- 784
عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳رب البالو
-
۱۳۹۵/۰۴/۲۹, ۰۹:۴۹ قبل از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- سعیده منصوری
- محل سکونت شیراز
- نوشته ها 469
- نوشته های وبلاگ
- 7
- میزان امتیاز
- 304
- پسند شده
- 2834
- پسند کرده
- 3355
عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶این منم رب البالوی من، دوستان عزیزم میشه موارد استفاده ش هم بگین، یه دنیا ممنونم
طرز تهیه شم*ب این شکل هست که من تا نصف البالوها رو آب کردم گذاشتم بجووشه... بعد آبش رو جدا کردم گذاشتمم واسه آب البالوو، بعد کوبیدمش تا به شه، و ب مقدار خیلی کم آب ریختم رووش و آب البالویی هم ک گرفته بودم کمی قاطیش کردم، و گذاشتم بجوشه تا آبش کاملا از بین بره، نمک هم کمی اضاف کردمویرایش توسط saeedeh mansoori : ۱۳۹۵/۰۴/۳۰ در ساعت ۰۹:۵۵ قبل از ظهر
از هركسي به جز تو بيزارم...
-
۱۳۹۵/۰۴/۳۱, ۰۹:۱۷ بعد از ظهر #5
-
۱۳۹۵/۰۵/۰۲, ۱۰:۱۸ قبل از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- الهه
- محل سکونت قم
- نوشته ها 220
- میزان امتیاز
- 236
- پسند شده
- 3169
- پسند کرده
- 2114
عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶اینم رب البالو ترش واووووم خوشمزه
البالو ها رو شستم وبعد از هسته گرفتن با کمی نمک واب خودش گذاشتم روی حرارت ودر اخرای پخت با گوشت کوب برقی له کردم.
-
۱۳۹۵/۰۵/۱۱, ۰۴:۰۹ بعد از ظهر #7مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
رب آلبالو
رب آلبالو
تا فصل آلبالو هست،
این رب بسسیار خوشمزه و خوشرنگ رو از دست ندین
از این رب نه تنها در غذاهاتون به عنوان یه چاشنی خوشمزه میتونین استفاده کنین،بلکه میتونین مثل ترشک اون رو میل بفرمایین
از این رب تو خیلی غذاها میتونین استفاده کنین.
هر جایی که حس کنین یه چاشنی ترش نیازه
از سس کنار مرغ تا سس روی دلمه
دست خودتونه و به ذائقه ی خودتون مربوطه
طرز تهیه ش هم خیلی آسونه
البالو رو پاک کنین و تمیز بشورین و داخل قابلمه ای بریزین.
از نصف آلبالو ها کمتر،داخل قابلمه آب بریزین و بذارین روی حرارت تا یکی دو قل بزنه و آلبالو ها پخته و نرم بشن.
بعد از اینکه خنک شد،اون رو از صافی رد کنین.
میبینین که خیلی ساده و بدون نیاز به هسته گیری آلبالو ،یه رب خوشمزه و خوشرنگ خواهید داشت.
بعد از اینکه آلبالو ها به کیفیت تصویر بالا رسید و خوب گوشتاش جدا شد ،خیلی سریع آبکش و دست و روتون رو بشورین و برین سر مرحله ی بعدی
مایه ی حاصل رو روی حرارت قرار بدین و انقد حرارت بدین تا کاملا آب اون برچیده بشه.
انقدر روی حرارت باید بمونه و هم بزنین تا وقتی که رد قاشق کف قابلمه باقی بمونه
در واقع باید به غلظت رب گوجه برشه
رب حاصل رو از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن به اون نمک بزنین و بسته بندی کنین.
بفرمایین رب خومزه ی آلبالو:
Обстановка — безраздельно из недорогих...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی