نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3292Likes

موضوع: کیک پرتقال

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 352
صفحه 1 از 44 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    کیک پرتقال

    كيك پرتقال


    كره 100 گرم
    شكر 2/1 پ
    تخم مرغ 3 عدد متوسط(يا 2 عدد بزرگ)
    آرد 1 پيمانه
    بيكينگ پودر 2/1 ق چايخوري
    پرتقال 1 عدد


    فر را روي درجه 175 گرم كنيد
    قالب 20 سانتي را چرب كرده و آرد پاشي كنيد
    كره به دماي محيط رسيده را با شكر خوب مي زنيم
    زرده و سفيده را جدا كرده سفيده را جداگانه مي زنيم تا فرم بگيرد
    زرده ها را با 1 قاشق از آرد و رنده پوست پرتقال مخلوط كرده به كره اضافه كرده و هم مي زنيم
    آرد و آب پرتقال را به ترتيب و در چند مرحله به مواد اضافه مي كنيم و با ليسك هم مي زنيم
    سفيده زده شده را هم كم كم به مواد اضافه مي كنيم و به صورت دوراني هم مي زنيم
    مواد را در قالب ريخته و به مدت 30 -40 دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي دهيم

    مي شه اين





    ameneko, panijon, .Bita. و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: کیک پرتقال

    کیک پرتقال


    این کیک با پرتقال درسته درست میشه و بدون روغن و آرد هست..پس بهتره که پرتقالها کاملا طبیعی باشه و از نوعی پرورشی نباشه..اگر بود که خوب باید پوستش رو بشورید
    مواتد لازم..
    پرتقال کامل 2 عدد بزرگ
    بادام پودر شده 250 گرم
    شکر 230 تا 250 گرم
    تخم مرغ 6 عدد
    بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
    پودر قند برای تزئین
    طرز تهیه...
    ابتدا پرتقالهای خوب شسته شده رو توی قابلمه ای گذاشته و اینقدر اب ریخته که کامل روی پرتقالها رو بپوشونه ...و روی حرارت ملایم 2 ساعت گذاشته تا پرتقالها نرم بشه ..سپس اب اضافی رو خالی کرده و میگذاریم تا سرد بشه...بعد از سرد شدن از وسط نصف کرده و اگر هسته داره خارج میکنیم وسرو ته پرتقالهارو که جای برگ هست یه کوچولو جدا میکنیم..بعد پرتقالهرو با پوشت میکس میکنیم ..تا پوره بشه
    فر را روشن میکنیم روی 170 درجه...قالب کمر بندی رو به قطر 24 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و فقط کف قالب رو چرب میکنیم
    توی ظرف تخم مرغهارو با شکر خوب میزنیم تا کف کنه ...بعد پوره پرتقال رو اضافه کرده و بعد بکینگ پودر و پودر بادام رو اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا یکدست بشه....توی قالب ریخته و توی فر از قبل گرم شده قرار می دیهیم .. به مدت 60 دقیقه ...بعد از پخت میگذاریم سرد بشه و از قالب جدا میکنم و با پودر قند تزئین میکنیم ...
    اگر دوست داشتید توی قسمت اضافه کردن بادامها 2 قاشق غذا خوری ارد هعم اضافه کنید..اگر هم اضافه نکردید هیچ مشکلی پیش نمیاد...
    این کیک به لطیفی کیک باقلوایی هست

    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    718
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2084
    پسند کرده
    397

    ویترین مدال ها

    Re: کیک پرتقال

    کیک پرتقالی

    مواد لازم:
    تخم مرغ 2 عدد
    آب پرتقال 1 پيمانه
    روغن مايع 3/1 پيمانه
    شكر 1 پيمانه
    آرد 2 پيمانه
    بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
    رنده پوست پرتقال 1 قاشق مرباخوري
    وانیل کمی

    تخم مرغها را با وانیل و شكر هم زده و آب پرتقال و روغن مايع را اضافه كرده و خوب مي*زنيم. رنده پوست پرتقال را اضافه ميكنم، آرد را با بكينگ پودر الك كرده و آرام به مواد اضافه ميكنيم و با لیسک مخلوط می*کنیم. در فر 180 درجه مدت تقريبا يك ساعت میگذاریم.


    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۰:۲۴ قبل از ظهر
    Behjat, fateme67, sara chef و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: کیک پرتقال

    کیک پرتقال بدون ارد و روغن بهار گل جون .

    خیلی خوشمزه :البته با مزه خیلی قوی پرتقال:

    رستگار, باران67 و ROYA1000 این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    0

    Re: کیک پرتقال

    مواد لازم:
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد سفید یکو نیم لیوان
    شکر 1 لیوان
    روغن یک چهارم لیوان
    رنده کرده پوست پرتقال 1استکان
    آب پرتقال 1 استکان
    شیر 1 لیوان
    bp 1 ق غ
    وانیل کمی
    سفیده زرده رو جدا میزنیم و با هم مخلوط می کنیم از اینجا به بعد رو با دست هم می زنیم که پفش نخوابه رنده پوست پرتقال رو سه بار می جوشونیم تا تلخیش گرفته بشه مواد رو یکی یکی به مخلوطمون اضافه می کنیم و با حرارت ملایم طبخ می کنیم
    رستگار و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    146
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    219
    پسند کرده
    1

    Re: کیک پرتقال

    کیک پرتغال طبق دستور فرگل عزیز ...ممنونم ...عالی شد


    رستگار, akram., titish khanoom و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من از اون آسمون آبی میخوام...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    153
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: کیک پرتقال

    كيك پرتقال با دستور نجما جوني

    رستگار, akram., nahalii و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  8. #8
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    4,423
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    6260
    پسند کرده
    783

    ویترین مدال ها

    Re: کیک پرتقال

    کیک پرتقال ...

    ارد 2 پیمانه
    اب پرتقال طبیعی 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه سر خالی
    تخم مرغ 3 عدد
    بکینگ پودر 1 ق چ
    رنده پوست پرتقال 1 ق چ
    روغن نصف پیمانه

    تخم مرغ و شکر و رنده پوست پرتقال رو خوب میزنیم با درجه تند همزن برقی تاکرم رنگو سفت بشه ...

    از اینجا به بعد دیگه همزن لازم نیست ...

    اب پرتقال و روغن رو اضافه میکنیم ...
    فر رو با درجه 180 روشن میکنیم ...
    حالا ارد و بکینگ پودر رو با هم الککرده وبه مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی با قاشق هم میزنیم ...


    قالب رو خوب چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم ... من تووی ماهی تابه پیرکس درستیدم ...

    مواد رو تووی قالب میریزیم و تووی فر میزاریم به مدت 40 دقیقه ...

    در این فاصله درفر روباز نمیکنیم چون باعث میشه پف کیک بخوابه ...

    بعد از 40 دقیقه یه چاقو یا خلال دندون رو تووی کیک فرو میکنیم و در میاریم اگه تمیز بود کیک پخته اگر نبود یه 5 مین دیگه بهش زمان میدیم تابپزه ...
    نوش جان ...



    fateme67, hastiye mamani, رستگار و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


صفحه 1 از 44 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما