نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5406Likes

موضوع: کیک های غذایی

نمایش نتایج: از 745 به 752 از 779
صفحه 94 از 98 نخستنخست ... 8491929394959697 ... آخرینآخرین
  1. #745
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    #لعیا آواتار ها
    یک 15 ساله آشپز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    83
    پسند شده
    1410
    پسند کرده
    29
    کیک الویه
    ترکیبی از دست پخت مامانم و خاله هام و من
    هرکی یه کارشو انجام داد
    نام: photo_2016-02-04_18-56-00.jpg نمایش: 2282 اندازه: 81.7 کیلو بایت
    نام: photo_2016-02-04_19-12-11.jpg نمایش: 2276 اندازه: 87.9 کیلو بایت

  2. بانک بند ناف
  3. #746
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    #لعیا آواتار ها
    یک 15 ساله آشپز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    83
    پسند شده
    1410
    پسند کرده
    29
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۲۱۷_۱۴۰۵۳.jpg نمایش: 2274 اندازه: 81.5 کیلو بایت
    افسونی, zakizadeh, najmehkhatoon و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #747
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6175
    پسند کرده
    5562
    نام: IMG_3567.jpg نمایش: 2625 اندازه: 39.8 کیلو بایت
    نمیدونم جاش درسته یا نه
    سیب زمینی رو ابپز و بعد با ادویه و زردچوبه و کره و شیر تفت دادم
    توی قالبو نایلون فریزر پهن کردم بعد سیب زمینی ها رو که ولرم بود به قطر یک سانت داخل قالبم باز کردم تا تموم قالبمو یکدست گرفت بعد مواد داخلش که همون مولد سالاد الویه بود بدون سیب زمینی و کنسرو سبزیجات اضاف داشت رو ریختم داخلش و با دستم کمی فشار دادم تا همه جای قالبو پر کرد بعد روشو دوباره با سیب زمینی پوشوندم رفت داخل یخچال حدودا سه ساعت وخیلی راحت داهل ظرفم برگردوندم وبعد روشو با هویچ و خیار و لبو و ترب که گل درست کرده بود و سس و فلفل دلمه تزیین کردم
    دیزی
     
    m1361, آتامان, میس مهسا و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  5. #748
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16300
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    کیک گوشت شهرزاد جون که داخل قالب مافین ریختم

    نام: DSC09289.jpg نمایش: 1158 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۴/۱۲/۰۷ در ساعت ۱۰:۳۳ بعد از ظهر
    باران67, مریم.ع, saeedeh mansoori و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #749
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    281
    پسند شده
    2102
    پسند کرده
    1270
    کیک مرغ و بادمجان . با دستور خوب خانم صرافها از شبکه 5 به خانه برمیگردیم.
    اصلا فک نمی کردم که اینقد قشنگ درست بشه و البته خوشمزه
    مواد لازم برای قسمت کیکش:
    تخم مرغ 4 عدد
    روغن مایع نصف پیمانه
    ماست 1 پیمانه
    بکینگ پودر 2 ق.چ
    ارد 2 پیمانه
    پودر خمیر ترش 1 ق.مرباخوری
    نمک وفلفل به میزان لازم



    حالا مواد داخلش:
    سینه مرغ 200گرم
    پیاز 1 عدد
    بادمجان 200 گرم
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    جعفری خرد شده نصف پیمانه (که من بجاش پیاز چه ریختم خیلی خوشمزه بود)
    سير 3 تا4 حبه
    پنیر رنده شده موزارلا 350 گرم
    زردچوبه 1 ق.م
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روغن به میزان لازم
    دستور تهیه:
    اول توی تابه پیاز و که از قبل عسلی شده رو می*ریزیم بعد سینه مرغ که بصورت مربع های کوچیک خرد کردیم
    داخلش می*ریزیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم هم میزنیم
    سینه مرغ که کوچیک خرد بشه زود پخته میشه
    بعد نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و بادمجونهارو که پوستشو گرفتیم و مربع خرد کردیم و جدا سرخش کردیم حالا به مواد مرغی اضافه میکنیم
    و بعد فلفل دلمه ای که اگه از رنگی استفاده کنید
    موقع برش قشنگتر دیده میشه رو اضافه میکنیم
    بعد جعفری خرد شده رو اضافه میکنیم میشه از گشنیز هم استفاده کرد اما من بجای جعفری پیازچه ریختم
    بعد سیرو اضافه میکنیم میشه از پودر سیر هم استفاده کرد میزاریم مواد کمی رو حرارت متوسط رو به پایین تا کمی باهم مزه دار بشن

    حالا مواد خمیری اول 4 تا تخم مرغ رو با همزن میزنیم حدود 4 دقیقه تا کاملا مخلوط میکنیم بیکینگ پودرو با ماست مخلوط میکنیم
    ماستمون پف میکنه
    بعد که 4 تخم مرغ و که 4 دقیقه زدیم روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
    بعد ماست و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
    حالا ارد و خمیر ترش و نمک وفلفل رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم
    یه کوچولو که مخلوط شد دیگه کافیه
    همزن و خاموش میکنیم
    حالا میریم سراغ مواد مرغی که کاملا تفت خرده
    در مورد قالب کیک که میشه میان تهی باشه یا کمر بندی یا مستطیلی اما سایز قالب گرد قطره 30 سانت باشه
    و قالب مستطیل که خودم هم ازون استفاده کردم 20 در 20 تا 20 در 25 درسته
    کف قالب رو کاغذ روغنی حتما میزاریم و مواد خمیری رو یکمشو تو قالب می*ریزیم و یک کم پنیر پیتزا روی خمیر می*ریزیم
    الا همه پنیر رو به مواد مرغی که داغ هست اضافه میکنیم و پنیر آب میشه و مواد مرغی رو روی خمیرمون می*ریزیم
    نکته اینکه مواد گوشتی رو یک کم از قالب و خمیر دور باشه تا موقع پخت دور کیک بسته بشه
    حالا مابقی خمیر رو روش می*ریزیم و چون خمیرمون خمیر ترش داره 40 دقیقه تو دما ی آشپزخونه میزاریم
    که حجمش 3تا4 برابر میشه
    فکر نکنید که خمیرمون نسبت به مواد میانی کم هست چون وقتی خمیر رو روش می*ریزیم خمیر خیلی نازکی روش پخش میشه
    اما این خمیر پف میکنه و بالا میاد
    حتی بعضی از جاها که مواد گوشتی کمی پیداست هم در اثر پخت تو فر دیگه دیده نمیشه
    امیدوارم تونسنام: 20160225_182300.jpg نمایش: 1131 اندازه: 101.5 کیلو بایتنام: 20160225_180936.jpg نمایش: 1121 اندازه: 80.9 کیلو بایتنام: 20160225_183640.jpg نمایش: 1132 اندازه: 106.0 کیلو بایتنام: 20160225_183442.jpg نمایش: 1123 اندازه: 63.8 کیلو بایتنام: 20160225_183833.jpg نمایش: 1115 اندازه: 60.6 کیلو بایتنام: 20160225_183922.jpg نمایش: 1125 اندازه: 80.0 کیلو بایتنام: 20160225_184441.jpg نمایش: 1121 اندازه: 76.4 کیلو بایتنام: 20160225_192539.jpg نمایش: 1131 اندازه: 68.6 کیلو بایتنام: 20160225_200747.jpg نمایش: 1126 اندازه: 101.3 کیلو بایتنام: IMG_20160225_205225.jpg نمایش: 1125 اندازه: 114.6 کیلو بایتته باشم منظورم و برسونمنام: 20160225_182219.jpg نمایش: 1114 اندازه: 101.9 کیلو بایت

    در ضمن فر رو قبل گرم میکنیم رو درجه 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بسته به نوع فرها که تا 1 ساعت هم میکشه

    - - - Updated - - -
    موساکا
     
    Ladddy, m1361, میس مهسا و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #750
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1162
    پسند کرده
    74
    پاندكيك فيله مرغ

    مواد اولیه:


    آرد125گرم
    تخم مرغ 4عدد
    كره 75گرم
    پنيرخامه اي 100گرم
    بيكينگ پودر 2ق چ
    فيله مرغ 4عدد
    پودرپياز 1ق چ
    پودرسير1ق چ
    فلفل دلمه رنگي خلالي 1/2 پيمانه
    سس قرمز 2ق س
    سس خردل 1 ق س
    پنير پيتزا 2-3ق س
    نمك وفلفل بميزان لازم

    طرز تهيه:

    فيله هاي مرغ رو با پياز وفلفل دلمه نمك وفلفل سياه مزه داركرده سپس با كمى روغن تفت دهيد
    سپس پودرسير وپودر پياز را اضافه نماييد.
    سس هارا اضافه كرده وحرارت را خاموش كنيد.
    زرده وسفيده تخم مرغها را جدا كرده سفيده را كاملا بزنيد تا فوم شود بطوريكه ازظرف نريزد.
    زرده هارا كمى زده پنيرخامه اي وكره ي نرم را افزوده خوب بزنيد. سپس مخلوط آرد وبيكينگ پودررااضافه كرده باليسك هم بزنيد. درنهايت سفيده را به مخلوط اولي اضافه نماييد وبحالت دوراني هم بزنيد.
    نيمي از خمير راداخل قالب پاند نچسب كه كف ان كاغذ روغني گذاشته وچرب كرده ايد همينطور ديواره قالب هم چربكرده ايد قرار داده فلفل دلمه رنگي با كمى پنيررنده شده ريخته بعد فيله ها راچيده دوباره كمى پنير وبقيه فلفل هاي رنگي راگذاشته ودرنهايت مابقي خميرراريخته وروى آنرا صاف مى كنيم.
    قالب رادرطبقه وسط دماي 175درجه سانتيگراد بمدت 40-45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

    من دو برابر این دستور رو در 3 تا قالب پاند درست کردم.
    نام: photo_2016-02-29_10-16-08.jpg نمایش: 1062 اندازه: 111.2 کیلو بایتنام: photo_2016-02-29_10-16-03.jpg نمایش: 1050 اندازه: 111.6 کیلو بایت
    Miss Razieh, Behjat, m1361 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #751
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    251
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    کیک الویه
    سیب زمینی +تخم مرغ+مرغ +نخود فرنگی+خیارشور+گردو +سس مایونز که الویه شو آماده کردم
    نون تستهامم دورشونو گرفتم و با ماست چکیده روشو پوشوندم و الویه ریختم و باز نون و الویه و سرآخر نون و کلشو با ماست چکیده کاور کردم
    نام: IMG_7727.jpg نمایش: 943 اندازه: 88.4 کیلو بایت
    بانوی فروردین, m1361, maman_mahya و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  9. #752
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,964
    میزان امتیاز
    1231
    پسند شده
    20111
    پسند کرده
    12506
    کیک گوشت

    نام: IMG_5379.jpg نمایش: 847 اندازه: 75.3 کیلو بایت

    من این دستور رو از پیچ شادی عزیز کپی کردم

    تخم مرغ : 4 عدد

    ماست : 1 پیمانه

    آرد :2 پیمانه

    روغن مایع: نصف پیمانه

    بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد میانی:

    گوشت چرخ کرده: 200 گرم

    پیاز : 1 عدد

    قارچ : 100 گرم

    فلفل دلمه ای: 1 عدد

    پنیر پیتزا: 150 گرم

    رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل و ادویه : ب میزان لازم

    طرز تهیه

    تخم مرغ رو به همراه نمک و فلفل با همزن برقی بزنین و بعد روغن مایع رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد ماست رو اضافه می کنیم بعد از اینکه کاملا مخلوط شد ارد و بکینگ پودر رو الک کرده و با مواد کاملا مخلوط میکنیم .
    برای تهیه مواد میانی پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم .بعد قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو میریزیم و تفت میدیم رب رو هم اضافه میکنیم و میزاریم خوب بپزه.از روی حرارت بر میداریم و میزاریم خنک بشه نیمی از پنیر پیتزا رو با مواد میانی مخلوط میکنیم .
    داخل قالب 25 سانتی کاغذ روغنی انداخته نصف مایه تخم مرغی رو توی قالب پخش میکنیم و بعد مواد میانی رو روش می ریزیم . و مابقی مایه تخم مرغی روی مواد میانی پخش میکنیم بعد هم مابقی پنیر پیتزا رو روی مواد میریزیم.
    فررو با دمای 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کنین.قالب رو به مدت تقریبی 45 دقیقه توی فر میزاریم تا خوب بپزه و روش طلایی بشه میتونین روش رو با سس قرمز تزیین کنین



    من با نصف مواد داخل قالب 17سانتی پختم مزه ش عالی بود
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۵/۰۴/۲۵ در ساعت ۰۱:۰۰ بعد از ظهر
    zakizadeh, maman_mahya, emetis و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 94 از 98 نخستنخست ... 8491929394959697 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما