نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5406Likes

موضوع: کیک های غذایی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 779
صفحه 4 از 98 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    65
    پسند کرده
    0

    Re: کیک های غذایی

    کیک مرغ




    مواد لازم


    تخم مرغ : 9 عدد
    آرد : 5/4 پیمانه
    روغن مایع ( آفتابگردان یا سویا ): 5/1 پیمانه
    شیر: 2 پیمانه و یک چهارم پیمانه
    بکینگ پودر :4 قاشق مربا خوری پر
    پودر موسیر: 3 قاشق غذاخوری پر
    ترخون خشک : 3 قاشق غذا خوری ( یا ترخون تازه : 5 قاشق غذاخوری)
    سیر: 4 حبه بزرگ
    پیاز : 2 عددمتوسط
    سینه مرغ : 2 عدد سینه کامل بزرگ ( 4 تکه)
    نمک: 5/1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه : 2 قاشق مربا خوری
    کالباس خرد شده : نیم کیلو
    پنیرموزارلا رنده شده : 2 پیمانه( میتوان از سایرانواع پنیرپیتزا نیز استفاده نمود)
    پنیرفتا رنده شده :1 پیمانه ( میتوان ازپنیرلیقوان به جای پنیرفتا استفاده نمود)
    کنجد سفید : 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    نکته مهم پف کردن این کیک است که اگر مراحل را دقیقا رعایت کنید مشکلی نداشته و کیک ترد و خوشمزه ای خواهید داشت .
    پیاز و سیررا رنده کرده با نصف قاشق چاخوری نمک مخلوط نموده و کنار می گذاریم ، استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را به تکه های مکعب کوچک خرد نموده و داخل پیاز و سیرریخته خوب مخلوط می کنیم مخلوط اماده را 3 ساعت در یخچال قرارمی دهیم. 3 قاشق غذاخوری روغن مایع را در ماهی تابه ای گرم کرده مرغ را به ان اضافه می کنیم حرارت را ملائم می کنیم تا مرغ ضمن سرخ شدن پخته نیز بشود بعد ازاینکه سرخ شد فلفل سیاه را افزوده هم زده ازروی گاز برمی داریم.
    زرده و سفیده مرغ را جدا کرده و سفیده را کامل می زنیم ( وقتی ظرف را برگردانیم و سفیده نریزد نشان دهنده این است که کامل زده شده است درضمن ظرفی را که سفیده را درآن می ریزیم باید کاملا خشک و تمیز بوده و اززرده ها چیزی قاطی سفیده نشود چون در این صورت کامل پف نمی کند)، سپس زرده ها ، پودر موسیر و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک را با هم مخلوط نموده آن قدر می زنیم تا رنگ آن کمی روشنتر شود بعد شیر ، روغن مایع ، ترخون و پنیرهارا افزوده با همزن کاملا مخلوط میکنیم بعد ازاین مرحله همزن را کنار گذاشته و ازقاشق استفاده می کنیم .
    آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 4 بار الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا آرد کاملا حل شود سپس وکالباس و مرغ را افزوده و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم توجه شود که بعد از مخلوط کرده سفیده حتما" باید دریک جهت مخلوط شود تا پف آن نخوابد.
    کف و دیواره های قالب را چرب کرده مایع کیک را درآن میریزیم و با ته قاشق صاف میکنیم( مایع این کیک به نسبت سایر کیکها سفت تر است ) درانتها کنجد را روی کیک می پاشیم .
    فررا از یک ربع قبل روشن میکنیم تا گرم شود کیک را به مدت 35 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم در این مدت مطلقا در فر را باز نمیکنیم چون پف کیک می خوابد، بعد 5 دقیقه نیز گریل را روشن میکنیم تا روی کیک هم طلائی شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد از قالب جدا کرده و با ماست چکیده یا سس گوجه فرنگی سرو میکنیم.
    مواد لازم این کیک برای 18 الی 20 نفر می باشد.





    Andrew این نوشته را پسندیده.

    کاش دلها آنقدر خالص بودند که دعاها قبل ازپائین آمدن دستها مستجاب میشدند

  2. #26

    Re: کیک های غذایی











    anjelina, mehregan1384, niloo_neli و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #27

    Re: کیک های غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol
    دوستان عزیزم طرز تهیه پوره سیب زمینی برای رویه کیک رو میخواستم
    ممنونم
    فرگل جان
    مقداری سیب زمینی را پوستشو بگیر و خوب بپز.. البته با آب کم..بعد از اینکه خوب پخت بهرته با سیب زمنی کوب یا گوشت کوب خوب له اش کنی..مقداری شیر و یا خامه و کمی کره و نمک اضافه کن و باز خوب بکوب..وقتی یکدست شد پوره شما اماده هست
    تمام این مراحل برای زمانی هست که سیب زمنی داغ هست..چون هم خوب کوبیده میشسه و هم خوب شیر و کره به خوردش میره...شیر ور کره رو اینقدر بریز که پوره شل نشه..اگر میخوهای رنگ خوراکی یا اب لبو بهش بزنی باز توی همین مرحله بزن که خوب به خوردش بره
    anjelina, niloo_neli, fahim68 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: کیک های غذایی

    کیک سیب زمینی و کالباس

    مواد لازم:
    تخم مرغ 2 عدد
    پنیر صبحانه 2/1 پیمانه
    کره آب شده 2/1 پیمانه
    کالباس ریز خرد شده 1 پیمانه
    سیب زمینی خام ریز خرد شده 2 پیمانه
    پیاز ریز خرد شده 1 عدد
    فلفل دلمه ای ریز خرد شده 1 عدد (کوچک)
    هویج ریز خرد شده 2/1 پیمانه
    جعفری ساتوری شده 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع 4/1 پیمانه
    آرد 2 پیمانه
    بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:
    تخم مرغ ها را همراه پنیر و کره آب شده خوب میزنیم تا مایه یکنواخت شود.
    پیاز و هویج و فلفل دلمه ای و کالباس و سیب زمینی و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
    روغن مایع و آرد و بکینگ پودر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
    داخل قالب کیک میان تهی را چرب کرده و مایه فوق را داخل آن میریزیم. روی آن را با قاشق یکنواخت کنید.

    حالا آن را 10دقیقه با حرارت 280 درجه سانتیگراد و 40 دقیقه با حرارت 140 درجه داخل فر بپزید.

    حالا با هر نوع سس که دوست دارید نوش جان کنید.


    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    آتی جون موادش نگینی باشه کافیه یا بهتره که رنده بشه ؟ شما که درست کردی از لحاظ قشنگی بافتش فکر میکنی رنده درشت بزنیم یا ریز ؟
    نه عزیزم رنده نکن ریز خردش کن. رنده حالت خمیری بهش میده ولی وقتی ریز خرد کنی مواد با ترکیب قشنگی کنار هم میشینند. با اینکه موادش زیاده ولی غدای راحت و لذیذیه.
    خاله زهره و Andrew این نوشته را پسندیده.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: کیک های غذایی

    کیک پیتزا که با دستور نجما جون درست کردم

    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: کیک های غذایی

    کیک گوشت و سیب زمینی ( همون خوراک گوشت و سیب زمینی سابق:دی
    کیک های غذایی)



    البته این بار قالبیش کردم، کف قالب تفلون رو چرب کردم و کمی کنجد پاشیدم و مراحل رو توش انجام دادم. تو خمیر سیب زمینیش هم کمی ترخون خشک ریختم. فرصت نداشتم وگرنه اگه می موند و کامل طلایی می شد قطعا خوشگلتر می شد:)
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۱۰:۰۷ بعد از ظهر
    anjelina, niloo_neli, Andrew و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #31

    Re: کیک های غذایی






    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #32

    Re: کیک های غذایی






































    mehregan1384, پنجه طلایی, niloo_neli و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 4 از 98 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما